Hahahahha XD. "No mercy!" Nie no, padłem na tym XD. Heh, szczerze, to nieźle sparodiowałeś to. Ado'o, odłóż tego warna . Masz tu 9/10, bajeranckie XD. No mercy.. hahaha XD.
Tia...:D Przecież ja wcale nie jestem taki surowy . Ale "No mercy!" Było dobre XD. Cóż...bardzo sympatyczny komiks tylko szkoda że nie lałem przy nim i nie tarzałem się po podłodze, ale ogólnie mi się spodobał...Tak spodobał mi się . Ale zasługuje na 8/10 bo trochę więcej humorku by się przydało .
Też się niewiadomo jak przy tym uśmiałem, ale zamist no mercy, to dla mnie ostre było 15 okrążeń w okół miasta Heh, W okol miasta a pobiegl za ratusz XD
mam nadzieje, że zrobisz też innych 9/10, bo takie - średnio - śmieszne, ale fajne
Ostatnio zmieniony przez Milten Michał 23-12-08, 14:10, w całości zmieniany 1 raz
Heh niezłe. Ado'o'o'o'o'o'o'o'o'o'o'o'o'o'o'o'o'o'o'o'o jak zwykle wyżywa się na userach (Nie, Ado'o odłóż tego warna... Agrhhh! No Mercy!). Wykonanie estetyczne, przyjemnie się czyta. Teksty wporzo, a fabuła jakaś jest. Mocne 9/10 na które na 100% zasłużyłeś.
Będzie o wszystkich userach na których znajdę jakiś haczyk. O to się nie martwcie. Tylko akurat Ado'o tak mi pierwszy wpadł do głowy XD A drugi odcinek będzie dziś albo jutro.
Cały czas mam wrażenie... A dobra XD.
Wykonanie: A jakże, Pumciu! 10/10.
Humor: Tak czytam to sobie i się śmieję... Ale nie licz na 10, NO MERCY! Mogę ci dać 9/10, bo czegoś mi tu brakuje .
Teksty: A właściwie błędów nie widziałem, zatem 10/10.
Ogółem: Czegoś ci do dyszki zabrakło... Więc masz mocne 9+/10 .
PS. Co? ?e niby miałem dać 10/10? Bo? Pumo, odłóż tego warna! RATUNKU!
No mercy!
_________________ "Pro Fide, Rege et Lege" - "Za Wiarę, Króla i Prawo" "Sic transit gloria mundi." - "Tak przemija chwała świata."
0/10 NO MERCY!!! Dobra, żartowałem. Jak sądzę ja będę też jednym z tych userów, bo na mnie na pewno masz jakiś haczyk, hehe XD.
Pierwsza część tego MK bardzo mi się spodobała, humoru trochę było. Ado'o już wiemy o tobie co nieco XD. Dam ci panie Pumo 9/10.
O! Dostrzegłem nagiego npc w kszakach obok Ado'o na pierwszym obrazku...no comment XD.
No dobra co się tyczy MK jest nieźły , nie aż tak śmieszny ale nieźły, chyba tylko mnie nie rozbawił ten teks: "No Mercy" . Ogólnie MK jest spoko więc dostajesz jakieś 7/10, tylko teraz czekać na kolejną ekhm... "Ofiarę" komiksu... ;]
Hehe fajne.... Mam nadzieje, że zrobisz dzisiaj drugi "odcinek".
A więc:
Humor-10/10 "Za ciemna twarz" "No mercy"
Teksty-10/10- bezbłędnie
Fabuła- Tfu co ja chrzanie(Pomińmy to)
Ogólnie- 1/10.................. kurde pomyliłem sie przelicze na kalkulatorze.............. łoo Cholera 10/10. Mama mówiła żebym poszedł "pospamowac" dopiero jak naucze się liczyc
Dodane po 2 minutach:
Apropo tego nagiego. On to już chyba musiąl biegac wokół miasta z 1000 razy, że zbroje zrzucił.
A co to jest fabuła Aaa... Taki wynalazek.
No mercy! Nie rozśmieszył mnie, amam wrażenie że o to chodziło w tym m-k aby rozśmieszyć. Wykonanie w porządku, teksty mogą być... 6+... A MOGŁO BYć 10!!!
Zawsze uważałem, że nasze forum tak wygląda .
Tu są same fakty, żadnej fikcji i naprawdę wszystko tak samo wygląda.
Co do oceny masz, hmmm co ty byś chciał a masz 8/10 "A mogło być 10, 200 okrążeń wokół miasta"
Hah jak całe forum ''O.K'' czy coś takiego, to mnie tylko rozsmieszylo - no i może 'wiadomość" XD Ale tak ogolem to ta część mniej mi się podobała od porzedniej ale ta jest nadal dobra 8.5/10.
"Kocham Baśkę - O kur**!" XD. Nie no, dobry odcinek . A z tym przebiciem serca... Galin z tyłu (Galin rządzi!) XD, Nie no, za to masz jak najbardziej 10/10 . Muahaahaha!
Ja uważam, że ta część jest lepsza od tamtej.
Wykonanie: Tak, zgadłeś. 10/10. I czcionka niezła .
Humor: Nie... Wykitowałem! Niektóre momenty [Galin rądzi] powalały! Chyba jestem zmuszony dać 10/10.
Teksty: Co tu oceniać? ?e kocham Baśkę? No dobrze, błędów nie widzę. 10/10.
Ogółem: Wiesz co, nie mogę się doczekać cdn'a. Ta część, jak już wspomniałem jest LEPSZA od poprzedniej. Ale niestety, Galin rządzi więc nie mogę ci dać więcej niż 10/10.
_________________ "Pro Fide, Rege et Lege" - "Za Wiarę, Króla i Prawo" "Sic transit gloria mundi." - "Tak przemija chwała świata."
Haha..."Galin rządzi!" XD To było mocne XD. Wreszcie czytając te wszystkie Mini-komiksy dzisiaj któryś mnie rozśmieszył . Brawo Pumo . Humor lepszy od pierwszego odcinku ze mną, więc tym razem 9/10 bo nie turlałem się po ziemi, a tego oczekuję od tego komiksu .
No tak... Nie umiem oceniać MK, ale spróbuje. Ten MK jest... najśmieszniejszym mini komiksem jaki widziałem . Lałem przy tym ,,Kocham Baśkę" XD. Prócz tekstów fajne są ujęcia. No i co tu jeszcze się ocenia w MK? Chyba nic. 10/10.
Puma [Usunięty]
Wysłany: 31-12-08, 17:18
Komiks Ado'o
całkiem fajny ale tylko komentarze na temat twarzy żołnierzy i No Mercy doprowadziły mnie do śmiechu więc 8/10.
Komiks Kael'Thas
O Kaelu ci wyszło bo naprawde fajny ten MK więc dam 8,5/10