A mi się ten komiks prawie nie rozśmieszył. Z wyjątkiem tego uśmieszku na końcu. Ale reszta do kitu . Facet rzucił urok na drugiego faceta i ten ich pozabijał. Podobało mi się jeszcze tylko to jak wstawiłeś tą broń. Ale za cały komiks max ocena to 6,5/10
Puma [Usunięty]
Wysłany: 01-01-09, 20:40
Fajny komiks ale tylko 5 obrazków mnie rozśmieszyło więc 7/10
MK super! Broń i jak rozwala ludzi XD Też mam Painkillera i wiem, co znaczy "dobra zabawa"
Bezapelacyjne 10/10! ZA UŚMIECH XD
P.S.: Dziwię się, dlaczego nie ma miotacza shirukenów XD
Bo użyłem broni które już odblokowałem, do mapki z miotaczem jeszcze nie doszedłem - Pumo
Uoo... Szkoda
_________________ Jako że wszyscy umieszczają w podpisach linki do swoich BatellKinght'ów(itp.), zrobionych komiksów, ja tego(na razie) nie zrobię.
A ty się tak nie interesuj i nie czytaj każdego napotkanego podpisu!
Miłego dnia życzę.
Ostatnio zmieniony przez VchrisV 02-01-09, 09:52, w całości zmieniany 1 raz
Niezłe Nie bardzo wiem, co jeszcze dodać, poprzednicy mnie wyręczyli. Uśmieszek był najlepszy, i jestem ciekaw, jak go zrobiłeś. Wykonane starannie, i ble ble ble. 10/10, bo nie ma żadnych minusów.
Po przeczytaniu tego MK to jedynie uśmiechnołem się przy ostatnim screenie. Reszta komiksu jest do niczego. Ocena 4/10.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Heh, niezły pomysł z wrzuceniem do Gothica Painkillera i zrobieniem FPSa A uśmieszek na końcu XD Ale w sumie ten MK mnie nie powalił, więc masz 1/10 XD 5/10
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Haha, nie no, ten uśmiech a'la Down na ostatnim obrazku jest powalający XD. To z tymi broniami z pańka też .Grafika też jest dobra i efekty czarów ładnie widać (na początku komiksu). No cóż, szkoda, że tak... niezbyt śmieszny, 8+/10.
Uśmieszek na końcu, był no, kozacki XD A ogolnie podobal mi się mini komiks, iż nie rozsmieszyl - podobał. Fajnie zrobiles jak ich rozwaliło, i pomysł z FPS tez dobry, ale po prostu MK mnie nie rozsmieszyl 7/10
Taki średni 8/10 za: uśmieszek 1 broń 1 śmiesznego gostka 1 za komiks 5
ps.jak dodaleś te bronie
Zrobiłem screeny w Painkillerze i wyciąłem z nich broń i wkleiłem do screenów z Gothica. Poradnik jak wycinać obiekty w Paintcie możesz znaleźć w Poradach. Cieszę się że efekt broni się spodobał. - Pumo
D-aRta_G.N(A)n [Usunięty]
Wysłany: 03-01-09, 12:06
Hęęę uśmieszek na końcu mnie rozbraja i za to daje ci 6/10
Super MK, ładnie zrobiłeś te efekty jak ludzi rozrywa, uśmieszek był fajny i broń wycięta ładnie. Dam ci 9/10.
_________________ pomóż GothicKomiksy! Nakarm Wrzoda
Moje minikomiksy
Bezier Jak Wrzód Trafił Do Koloni
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
No Pumo...oprawa graficzna powala, ale nic więcej. MK większego sensu nie ma, tak jak gra którą byłeś zainspirowany . Humorku nie było...No 7/10 mogę z czystym sumieniem postawić bo oprawka graficzna jest naprawdę świetna, ale niestety całokształt MK już nie.
O lolz , komiks wymiata , nie chodzi mi tu o humor bo jego praktycznie brak tylko o wykonanie które jest kapitalne i zrobiło na mnie duże wrażenie , te efekty są po prostu kapitalne , bez wahania mogę ci wstawić 10/10
Rozśmieszyło mnie jedynie teleportacja, Painkiller i uśmiech.
Broń jest dobrze wyklejona wygląda estetycznie,efekt oczu w GIMP-ie jest również dobrze zrobiony.Ocena to 7/10
Mini-Komiks jest fajny. Jedyne co mnie rozśmieszyło to teleportacja, rozmowa z tym gościem na początku i painkiller. Broń jest dobrze wycięta i wklejona, a efekt oczu też niezły... 8/10