Nie chcem ale muszem! Jeśli chcesz dostać komentarz, PW!
Beliar
Wysłany: 27-12-07, 15:59
Otwierając ten mini komiks myślałem sobie: "O To zrobił Pumo, to będzie dobre". Jednak trochę się przeliczyłem. Owszem są plusy: Bardzo ładnie wszystko wygląda, estetyczne, ładne dymki, ale ta fabuła, zakończenie i morał..... Troche mi to przypominało bajkę dla przedszkolaków. Nie chcę Ci psuć humoru, po tak świetnej zapowiedzi "Bogów wojny" no ale cóż 5/10
nie no, spoko, fajne, niezłe, ale to jednak nie to... myślałem, że Pumo skoro robi dobre komiksy, a zapowiedź Bogów wojny wyszła mu idealnie to to będzie niewiele gorsze, ale... 8/10
To pewnie dlatego że niewielu z was lubi Orków w zasadzie nie psujecie mi humoru i tak trudno mi go popsuć a mi pasują oceny które mi daliśćie. No cóż może się przeliczyliście, nie można mieć wszystkiego no i to od gustu zależy. Ale to w końcu mini-komiks a nie jakaś super produkcja. I jescze jedna rzecz. Wyszłoby mi to lepiej ale robiłem to o 4:00 w nocy więc wiecie.
Ja uwielbiam Orków,dlaczego ? Bo u nich żeby przetrwac trzeba byc dobrym wojownikiem.
A co do mini-komiksu:
GRAFIKA
+Bardzo dobrze wykonane
+Obrazki dobre wycięte,i wogule jest git
Grafika 10/10
FABUŁA
+Morał Prawdziwy,w wielu filmach o wojnie słyszę jak dowódca przezywa swoją armie.
- Jak zaczełem go czytac,wciągnął mnie.I myślalem że to fajny komiks o wojnie .
Fabuła 6/10
No prawda.. Pumo, to pewnie będzie Spoko. Ale jednak taki przynudawy i nie za bardzo śmieszny według mnie ten (mini) komiks, Grafika jest bardzo fajna i nawet wciągająca XD ?e to tak ujmę, masz odemnie 5/10 bo nie za bardzo chcę dawać ci 0/10
Ciekawe czy cię słyszą. Jak w G3 się dla Orków wykonuje zadania to są naprawdę fajni i mili. Dużo płacą. Za wybicie najemników można dostać najlepszy pancerz w grze (ten który ma Angar). Ja lubie Orków i nie przezywam ich od bestii, bezmózgów, frajerów itp. bo wiem doskonale jaka to rozumna rasa.
komix nawet śmieszny ,,do boj... chwileczkę stop! cośty powiedział,, XD XD XD XD a morał jest taki że orki są do bicia (bo i tak nic ich nie boli ) a nie do wyzywania [są obrażalscy(te ich biedne zielone serduszka :cry: ZART XD )]ocena to 9+/10
_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.
No więc ja też lubię orków i komiks mi się podoba. Świetny jest. Dam ci 10/10. Może być?? (joke)
_________________ pomóż GothicKomiksy! Nakarm Wrzoda
Moje minikomiksy
Bezier Jak Wrzód Trafił Do Koloni
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.