Hah, nie no Pumo dobre! Mini komiks miesiąca jak nic! 10.0/10.0, W zasadzie to najlepsze było - Duma i Inteligęcja Oraz baardzo dobrze, jak dla mnie - wyciełeś to piwo No clasic! Gratki!
Jak to się mówi, nic dodać nic ująć, ale ukradłeś mi pomysł ty kradzieju! Już dawno po głowie chodził mi taki mini-komiks, ale jakoś nie miałem pomysłów na te "poczucia" XD. Tak czy siak dzyszka się należy
Ale u nas na forum reklam piwa . Cóż ta wyszła ci nieźle, ale czy ja wiem czy taka śmieszna . Mnie aż tak bardzo nie rozśmieszyła. Więc ocena 9/10 bo wykonanie itp. jest b. dobre .
Buhahahahahaahaha :hahaha: Zajebiste to Pumo heh najlepsze było nie każdy może poczuć dumę XD albo spalić heretyka i wrzód jako geniusz albo cieniostwór i przestrzeń XD i wolność!! wogóle wszystko było dobre w tym mini-komiksie oczywiście ocena 10/10 oby tak dalej :thumright:
Bardzo śmieszny mini-komiks. Obrazki bardzo dobrze zrobione, humor jest znakomity. Do tekstów nie mam zastrzeżeń. To samo do chmurek i łączników. Ocena całkowita 10/10.
:hahaha: Zaje****e XD Najlepsze te poczucia były XD ,,...poczuć dumę" ,,poczuć wolność" XD XD XD oczywiście jeden zero na jeden zero (10/10 XD)
_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.
I ja tego nie oceniłem? MK jest bardzo dobry, może przypomina serię "prawie jak", ale to co innego i jest znakomite. Nieźle się przy tym uśmiałem. Dam zasłużone 10\10.
MK jest dość dobry, pomysł jest oryginalny i nieźle wykonany. Niektóre sceny są brzydkie, a niektóre fajne. Nie śmiałem się ale tylko uśmiechałem. 10/10
Komiks fajny. Dobrze, że nie jest to zwykłe n00bowskie zerżnięcie, bo byłbym skłonny nawet dać ci bardzo negatywną ocenę. Po za tym screeny są ładne, a teksty dobre. Ocena: 8/10
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.