Ogłoszenie

Oscary GothicKomiksy 2012!
Zapraszamy do wzięcia udziału w zabawie!

Został edytowany regulamin porad. Od dziś zezwalamy na komentarze w tym dziale.

Poprzedni temat :: Następny temat
Jak się tu znaleźliście ?

Jak trafiliście na forum ???
Zostalście Zbanowani na GS
13%
 13%  [ 8 ]
Szukaliście w google komiksów i natkneliście się na forum
20%
 20%  [ 12 ]
Jeden z waszych kolegów powiedział ci o forum
13%
 13%  [ 8 ]
ZnaleĽliście Link na forum z jakiejś innej strony o gothicu
42%
 42%  [ 25 ]
Inaczej ...
10%
 10%  [ 6 ]
Głosowań: 2
Wszystkich Głosów: 59

Autor Wiadomość
Achilles

Medale: 1

Wysłany: 06-02-08, 08:54     

Ja w googlach wpisałem gtohic to mi wyskoczyło "Gothic Komiksy" i się zarejestrowałem, bo to fajne forum i fajne koiksy (userzy też).

Reseken 

Monet: 4

Wysłany: 06-02-08, 21:25     

Ja wybrałem opcję pierwszą, choć nie całkiem. Kiedyś śledziłem komiksy na GS i w którymś było napisane o tym forum, to przez około pół roku lub dłużej oglądałem komiksy i inne rzeczy. Dopiero niedawno się zarejestrowałem.

Aktualnie robione:
Ostatni Potomek: Genesis

Wstrzymane na pewien:
Robinsonowie

JakubcioPL 

Monet: 25
Medale: 2
Warn: 1/4

Wysłany: 07-03-08, 14:30     

Ja trafiłem na to forum z ręki wielkiego Papcia :D Jak? Wiedziałem, że robi komiks z 2112, więc jak go zmajstrował, to chciałem obczaić (oczywiste) a on mi mówi, że go umieścił na tym forum :D Okazuje się, że byłem na nim zarejestrowany od paru dni, bo szukałem tutka do GoMana i tak od tego czasu zaczynam się tu rozgaszczać :D

Autor postu otrzymał kopa w dupę.

Drako 

Monet: 3
Warn: 1/4

Wysłany: 08-03-08, 11:18     

Mnie imponowały komiksy na GS potem jakiś koleś podał link że jest więcej komiksów no i tak trafiłem ;)

Xardas80

Monet: 1

Wysłany: 11-03-08, 14:38     

ja tu trafiłem tak: szukałem sobie stron o gothicu i wyskoczyło mi gothic komiksy więc od razu się zarejestrowałem (chociaż najpierw jako gość czytałem wszystkie komiksy)

Bartek 120 

Monet: 7

Wysłany: 20-03-08, 09:45     

Mi powiedział kolega o tym forum.

Pomóż mi uzbierać 120 złotych. xD

Rezo 

Wysłany: 28-07-08, 18:00     

Ja szukałem komiksów na google po tym jak Piotr pokazał swój na takim innym forum. Znalazłem tą stronkę. Przez jakiś tydzień czytałem komiksy, a potem się zarejestrowałem :) .

Hubi2 

Wysłany: 30-07-08, 06:40     

Ja zobaczyłem komiks Piotra na Tawernie Gothic i wpisałem w Google Komiksy z Gothica no i tak jestem na forum. :D

Mazak 

Wysłany: 30-07-08, 09:40     

Ja już dokładnie nie pamiętam... Chyba zauważyłem jakiś komiks Piotra na TG, i wpisałem w google Gothic Komiksy bo pomyślałem że może jest więcej takich komiksów, i zarejestrowałem się tutaj. (Jako Skate,ale miałem problemy z hasłem pocztą i kompem więc musiałem zrobić nowe konto)

Kentis 
Najemnik

Monet: 8

Wysłany: 30-07-08, 09:56     

Ja pamiętam to świetnie... Szukałem stronek o gothicu na top listach i kliknąłem w Gothic Komiksy, a dalej to jak każdy rejestracja...

Moja twórczość:
Zawieszone:
Asasyn Shargan - opowiadanie

W pracy:
Powrót zbanowanych
Duch (NoName Studio production)
Artefakty

Plany:
Paladyni vs. Łowcy Smoków
Nekrologi (NoName Studio production)

Vesten 
Hand of the King

Wysłany: 30-07-08, 10:01     

Ha, ha. Ja mam coś banalnego: Daawno temu, w zeszłym roku przy trylogii Basket i Wigo zobaczyłem link na to forum. Czytałem komiksy Kaela, Piotra, Dartama itp, aż pewnego razu okazało się, iż od tej pory potrzebna jest rejestracja do oglądania forum. I nie wchodziłem tu przez bardzo długo. Wreszcie sprawdziłem to forum i gdy zobaczyłem, że gośie mogą je znowu oglądać to zacząłem czytać komiksy i wreszcie się zarejestrowałem :P .

Poeta
Milten

Jeśli popierasz Nową Prawicę, wklej to do podpisu.

xxxl 

Wysłany: 16-08-08, 12:51     

Pewnego dnia,zarejestrowałem się na gothic.gram.pl.Pisałem w działach GI i GII,aż w końcu zajrzałem do twórczości własnej.Znalazłem tam jeden z komiksów Piotra_pl.Przeczytałem go,a potem następny i kolejny i jeszcze jeden.W jednym z tych komiksów był link.On zaprowadził mnie na to forum.

I tak tu trafiłem.

http://gothickomiksy.pl/viewtopic.php?t=1969

Komentujcie i oceniajcie.

Rhobar I 

Wysłany: 07-12-08, 15:18     

Ja dokładnie tak samo. I nie żałuje, że tam zajrzałem. ?ałuje tylko, że nie zrobiłem tego wcześniej.

Średnia ocen Armii: 6,1

Komiksy które zamierzam zrobic:
1. Ostatnia Ofensywa

Wennet7

Wysłany: 09-12-08, 09:42     

Ja nie wiedziałem jak uruchomić gomana(i dalej nie wiem bo nie mam takich opcji jak tu na forum zobaczyłem) ale jeden ze znajomych z forum o MT mi powiedział,a ja zacząłem czytać komiksy i się zarejestrowałem.

Pt90 

Wysłany: 09-12-08, 23:32     

ja wpisałem w google "Gothic komiksy" i znalazłem forum.

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

Siruviel 

Wysłany: 17-12-08, 14:07     

jeden kolega mi powiedział i oczywiście pokazał XD

Buntownik Michał

Wysłany: 23-12-08, 13:27     

Najpierw mój brat znalazł link do GK na gothic.gram.pl i czytał codziennie komiksy. Ja czytałem razem z nim, ale przez to, że on szybciej czyta to nie nadążałem, zdenerwowałem się, sam się zarejestrowałem i czytałem komiksy we własnym tempie i wtedy kiedy chciałem

EDOT

Mój brat to Rhobar I
-http://gothickomiksy.moje...mat-vt2817.html
Planowane:
-Samotnik

Autor postu to fajny koleś.

MattiR 
Gray Hat Pirate

Monet: 21

Wysłany: 31-12-08, 22:06     

Można powiedzieć że zanlazłem link na gothic.gram.pl...
Po prostu zainteresowały mnie komiksy Piotra w Weekendzie z FanArtem na Tawernie...

Ezio 
Il Mentore

Monet: 8

Wysłany: 02-01-09, 16:18     

Ja najpierw czytałem komiksy na GS, a po jakimś czasie wpisałem sobie w Google ,,Gothic Komiksy" i to forum było na 1 miejscu. Oczywiście najpierw przez kilka tygodni czytałem komiksy a potem się zarejestrowałem(datę mojej rejestracji znacie).

VchrisV 

Monet: 14

Wysłany: 02-01-09, 23:45     

Ja na forum wpadłem szukając... Kodów i porad :) Chciałem robić parodie IVON!, ale mi się nie udawało(dzięki Bogu...). Postanowiłem się zarejestrować: i oto jestem XD

Generał 

Monet: 12

Wysłany: 03-01-09, 19:20     

Było tak. Jakieś dwa lata temu, na Tawernie Gothic zanalazłem komiksy. Poczytałem trochę i jakoś mnie to znudziło. Jednak zainteresowało to mojego brata (Indiana). Postanowił szukać, aż znalazł to forum. Ja na wakacjach w 2008 roku, nie miałem co robić i przypomniałem o komiksach z gothic'a, więc postanowiłem sam porobić (przez ten czas nie interesowały mnie komiksy brata, ale widziałem że je robi ). Pokazałem mu no i zaproponował to forum. Zarejestrowałem się. Ale mój pierwszy komiks "Sędzia" musiał gdzieś się zagubił się lub został usunięty. Szkoda fajny był, ale nie mam ochoty go znowu robić.

Gwyn 

Monet: 4

Wysłany: 04-01-09, 11:19     

Hehe, ja byłem na forum: http://forum.gothic.xgame.pl. No i był tam banner GK. Wszedłem i... zobaczyłem duuuuzo komiksów. Ale konto założyłem dopiero jak zacząłem robic własny. Wymagajaca robota, dlatego tak mało postów. ;) [/url]

the world belongs to those who see its potential

rafjaw5 

Monet: 2

Wysłany: 17-01-09, 22:41     

ja tu trafilem przypadkiem serfowałem troche po incie i postanowilem wpisac sobie komiksy o gothic no początku to byłem gościem ale jak trzeba było sie zarejestrować by przeglądać forum a więc tak zrobiłem i znalazłem sie tutaj. :wink: :lol:

Garrador 
Arcymag arcylisz

Monet: 13

Wysłany: 24-01-09, 16:44     

Ja gadałem se raz na GG z HunterBootsem.. ale od początku:

Wtedy jeszcze siedziałem na TG więc mi sie nudziło.... Pewnego razu od tak se przyszło mi PW od takiego gostka ( kumpel HB ) i dał mi link na jakiegoś PBF, którym władał właśnie Hunter.
Raz miałem do niego sprawe, więc mu na GG napisałem co i jak... a potem go zatrzymałem
Kiedy szukałem czegoś, chyba tutka, podał mi link do GK lecz trzeba było sie rejestrnac, więc odrzuciłem
Za drugim razem jak mi dał to się rejestrnąłem i zostawiłem GK na dłuuugo, lecz później, załoyłem forum, reklamowałem na SB to forum ( może Dawcor czy Ciekos pamiętają GOTHIC0 XD jeszcze gdzieś tam jest w googlach ale... pod inną podstawą a chętnie bym je powrócił. XD ) dostałem 2 warny, i zostałem tylko u siebie.
Po jakimś czasie te 2 warny od WAGNERA znikły a ja powróciłem i zostałem na GK na zawsze ;)

[KUNIEC XD]

"Śmierć, Zemsta i Furia to trzy podstawowe składniki Chaosu"
I believe i am pie!

L0rd 

Wysłany: 04-07-10, 16:28     

Ja szukałem textur do gothic i was znalazłem.

Eragorn 

Wysłany: 04-07-10, 16:33     

Ja dzięki Rynezianowi i czasopismu PLAY znalazłem tam adres strony i wbiłem bo byłem fanem. I żyłem długo i szczęśliwie. Koniec

ReDmAsTeR(PL) 

Wysłany: 16-07-10, 22:03     

A więc było to tak...

Surfowałem po necie i jednocześnie oglądałem komiks (chyba ze Star Warsów xD ) i wpadła mi myśl - ''Może są komiksy o Gothicu?''. Wpisałem więc w to Google i BUM! Znalazłem się tutaj. Byłem kilka minut gościem, a później chciałem zobaczyć jak się robi komiks (jest to tylko dla zarejestrowanych) więc postanowiłem się rejestrnąć. Wpadłem na chwilę i zostałem na dłużej xD

Spiacy 

Wysłany: 16-07-10, 22:10     

To było mniej więcej tak.
Postanowiłem dnia pewnego odejść z jednego forum (nikt nic nie pisał, nic się na nim nie działo) i znaleźć sobie następne. Kilka miesięcy później natrafiłem na blog MattiRa dotyczący GK. I oto jestem xD

Chocolate 

Wysłany: 17-07-10, 22:56     

Yyy... Brat mnie tu ściągnął? :P
Po prostu już wcześniej wiedziałam, że wszyscy jesteście super i musiałam was poznać... :D

To MOJE! :
Karykaturalne Rysunki
Srebrne Pióro
II i IV wartościowi

BE Power 

Wysłany: 27-09-10, 23:06     

Ja znalazłem adres tej strony w googlach. :D

Odpowiedz do tematu