Ja wybrałem opcję pierwszą, choć nie całkiem. Kiedyś śledziłem komiksy na GS i w którymś było napisane o tym forum, to przez około pół roku lub dłużej oglądałem komiksy i inne rzeczy. Dopiero niedawno się zarejestrowałem.
Ja trafiłem na to forum z ręki wielkiego Papcia Jak? Wiedziałem, że robi komiks z 2112, więc jak go zmajstrował, to chciałem obczaić (oczywiste) a on mi mówi, że go umieścił na tym forum Okazuje się, że byłem na nim zarejestrowany od paru dni, bo szukałem tutka do GoMana i tak od tego czasu zaczynam się tu rozgaszczać
ja tu trafiłem tak: szukałem sobie stron o gothicu i wyskoczyło mi gothic komiksy więc od razu się zarejestrowałem (chociaż najpierw jako gość czytałem wszystkie komiksy)
Ja szukałem komiksów na google po tym jak Piotr pokazał swój na takim innym forum. Znalazłem tą stronkę. Przez jakiś tydzień czytałem komiksy, a potem się zarejestrowałem .
Ja już dokładnie nie pamiętam... Chyba zauważyłem jakiś komiks Piotra na TG, i wpisałem w google Gothic Komiksy bo pomyślałem że może jest więcej takich komiksów, i zarejestrowałem się tutaj. (Jako Skate,ale miałem problemy z hasłem pocztą i kompem więc musiałem zrobić nowe konto)
_________________ To twoja walka ,to twoje życie. Nigdy na dnie , zawsze na szczycie !
Ha, ha. Ja mam coś banalnego: Daawno temu, w zeszłym roku przy trylogii Basket i Wigo zobaczyłem link na to forum. Czytałem komiksy Kaela, Piotra, Dartama itp, aż pewnego razu okazało się, iż od tej pory potrzebna jest rejestracja do oglądania forum. I nie wchodziłem tu przez bardzo długo. Wreszcie sprawdziłem to forum i gdy zobaczyłem, że gośie mogą je znowu oglądać to zacząłem czytać komiksy i wreszcie się zarejestrowałem .
_________________ "Pro Fide, Rege et Lege" - "Za Wiarę, Króla i Prawo" "Sic transit gloria mundi." - "Tak przemija chwała świata."
Pewnego dnia,zarejestrowałem się na gothic.gram.pl.Pisałem w działach GI i GII,aż w końcu zajrzałem do twórczości własnej.Znalazłem tam jeden z komiksów Piotra_pl.Przeczytałem go,a potem następny i kolejny i jeszcze jeden.W jednym z tych komiksów był link.On zaprowadził mnie na to forum.
Ja nie wiedziałem jak uruchomić gomana(i dalej nie wiem bo nie mam takich opcji jak tu na forum zobaczyłem) ale jeden ze znajomych z forum o MT mi powiedział,a ja zacząłem czytać komiksy i się zarejestrowałem.
Najpierw mój brat znalazł link do GK na gothic.gram.pl i czytał codziennie komiksy. Ja czytałem razem z nim, ale przez to, że on szybciej czyta to nie nadążałem, zdenerwowałem się, sam się zarejestrowałem i czytałem komiksy we własnym tempie i wtedy kiedy chciałem
Ja najpierw czytałem komiksy na GS, a po jakimś czasie wpisałem sobie w Google ,,Gothic Komiksy" i to forum było na 1 miejscu. Oczywiście najpierw przez kilka tygodni czytałem komiksy a potem się zarejestrowałem(datę mojej rejestracji znacie).
Ja na forum wpadłem szukając... Kodów i porad Chciałem robić parodie IVON!, ale mi się nie udawało(dzięki Bogu...). Postanowiłem się zarejestrować: i oto jestem XD
_________________ Jako że wszyscy umieszczają w podpisach linki do swoich BatellKinght'ów(itp.), zrobionych komiksów, ja tego(na razie) nie zrobię.
A ty się tak nie interesuj i nie czytaj każdego napotkanego podpisu!
Miłego dnia życzę.
Było tak. Jakieś dwa lata temu, na Tawernie Gothic zanalazłem komiksy. Poczytałem trochę i jakoś mnie to znudziło. Jednak zainteresowało to mojego brata (Indiana). Postanowił szukać, aż znalazł to forum. Ja na wakacjach w 2008 roku, nie miałem co robić i przypomniałem o komiksach z gothic'a, więc postanowiłem sam porobić (przez ten czas nie interesowały mnie komiksy brata, ale widziałem że je robi ). Pokazałem mu no i zaproponował to forum. Zarejestrowałem się. Ale mój pierwszy komiks "Sędzia" musiał gdzieś się zagubił się lub został usunięty. Szkoda fajny był, ale nie mam ochoty go znowu robić.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Hehe, ja byłem na forum: http://forum.gothic.xgame.pl. No i był tam banner GK. Wszedłem i... zobaczyłem duuuuzo komiksów. Ale konto założyłem dopiero jak zacząłem robic własny. Wymagajaca robota, dlatego tak mało postów. [/url]
ja tu trafilem przypadkiem serfowałem troche po incie i postanowilem wpisac sobie komiksy o gothic no początku to byłem gościem ale jak trzeba było sie zarejestrować by przeglądać forum a więc tak zrobiłem i znalazłem sie tutaj.
_________________ Michael Jackson (1958 - 2009)
Żal mi Michaela był wspaniałym artystą kocham jego utwory.
Ja gadałem se raz na GG z HunterBootsem.. ale od początku:
Wtedy jeszcze siedziałem na TG więc mi sie nudziło.... Pewnego razu od tak se przyszło mi PW od takiego gostka ( kumpel HB ) i dał mi link na jakiegoś PBF, którym władał właśnie Hunter.
Raz miałem do niego sprawe, więc mu na GG napisałem co i jak... a potem go zatrzymałem
Kiedy szukałem czegoś, chyba tutka, podał mi link do GK lecz trzeba było sie rejestrnac, więc odrzuciłem
Za drugim razem jak mi dał to się rejestrnąłem i zostawiłem GK na dłuuugo, lecz później, załoyłem forum, reklamowałem na SB to forum ( może Dawcor czy Ciekos pamiętają GOTHIC0 XD jeszcze gdzieś tam jest w googlach ale... pod inną podstawą a chętnie bym je powrócił. XD ) dostałem 2 warny, i zostałem tylko u siebie.
Po jakimś czasie te 2 warny od WAGNERA znikły a ja powróciłem i zostałem na GK na zawsze
[KUNIEC XD]
_________________ "Śmierć, Zemsta i Furia to trzy podstawowe składniki Chaosu"
I believe i am pie!
Surfowałem po necie i jednocześnie oglądałem komiks (chyba ze Star Warsów ) i wpadła mi myśl - ''Może są komiksy o Gothicu?''. Wpisałem więc w to Google i BUM! Znalazłem się tutaj. Byłem kilka minut gościem, a później chciałem zobaczyć jak się robi komiks (jest to tylko dla zarejestrowanych) więc postanowiłem się rejestrnąć. Wpadłem na chwilę i zostałem na dłużej
To było mniej więcej tak.
Postanowiłem dnia pewnego odejść z jednego forum (nikt nic nie pisał, nic się na nim nie działo) i znaleźć sobie następne. Kilka miesięcy później natrafiłem na blog MattiRa dotyczący GK. I oto jestem