HELLO!
Mam 13 na karku w chwili pisanie tego powitania
Interesuje się: Technologią, programami i grami (przede wszystkim Gothic ) no i sportami ekstremalnymi.
Gothica przeszedłem wiele razy. Czułem niedosyt. Zacząłem szukać filmików i modów. W końcu trafiłem tutaj . Od pierwszego wejścia minęło jakieś 4 miesiące...
A teraz jestem użytkownikiem!
Witam, mam na imię Maksymilian, mam 13 lat (młody wilk, jeszcze gówniarz ), mieszkam w Kościerzynie ;] Ciekawi mnie historia, szczególnie średniowiecze i II W.Ś. Lubię także gry RPG i strategie , Rzadko robię błędy ortograficzne, no i dobrze, bo zauważyłem, że wielu userów jest na tym punkcie przeczulonych
Moja historia z Gothiciem zaczęła się eee... bardzo dawno Jak miałem chyba 11 lat to lubiłem grywać z kuzynem w tą właśnie grę , Swoją twórczość zacząłem filmami, a nie (jak większość obecnych komiksami. Pierwszy film nagrałem na przełomie 2007 i 2008 roku. Bardzo mnie to zaciekawiło i po wydaniu kilku kolejnych odcinków dołączyłem do studia Biohazard Company. I tak mijał czas, aż pewnego razu, nie pamiętam jak, natrafiłem na to forum. Zobaczyłem kilka komiksów i bardzo mnie zainteresowały, ale stwierdziłem, że lepiej wychodzą mi filmy ;] Później znowu tu zajrzałem lecz tym razem zrobiłem jeden, amatorski (dokładnie to wczoraj ). Bardzo mi się to spodobało, więc postanowiłem zrobić kilka komiksów i dać je wam do oceny Ale to później, jak będzie czas ,
Nie oceniajcie mnie po wieku i reszcie hehe, potrafię się dostosować
Jeśli chcecie bym spróbował zekranizować jakiś krótki komiks walcie na GG ;p Znam takie myki jak kamera w poziomie, pionie, brak paska życia, panorama, animacje itp. Tworzę też mody ;p Pozdrawiam, M1SZCZ
Siem'afcie wszyscy!
Jestem już na tym forum trochę... ale wy NIC o mnie nie wiecie
Ale looz, bo ja wam wszystko powiem! My name is Jakub, I am fighting dreamer! Mam 13 lat i interesuję się sportami japońskimi Kendo i Iaido. Bardzo lubię podryw, dlatego nie mam dziewczyny (do tej pory miałam już dwie ale się znudziłem )
Właściwie najpierw robiłem komiksy z gothic'a, a potem dopiero odkryłem to forum. Poza tym moim hobby jest jedzenie orzeszków ziemnych. Tę pasję nabyłem oglądając w dzieciństwie film "Dambo"
Do tego jestem smakoszem serów. W szczególności lubię camembert i różne typy serów pleśniowych. Nie toleruję serów słodkich i sera żółtego. Jeśli masz takie zainteresowania jak ja, napisz PW. Bardzo lubię gadać o serach lub o Kendo i Iaido.
Witam, jestem Maciej i mam 14 (prawie 15) wiosen na karku . Interesuje się grami FPS ,RPG, przygodówkami , karate, i bronią . Z muzyki lubię rock i hip-hop. Pozdrawiam
Omg,przyznam się...albo wytłumacze czemu wcześniej miałem taką date urodzenia...
Jo ziomki!
Nazywam się KUba i mam 11 lat Lubię gry RPG,CRPG RTS oraz FPP...
moja ulubiona gra tom Stalker ShoC i CS oraz oczywista Gothic 1,2,3 i 3 ZB.
Przyznaje się czemu pisałem,że mam 14 lat...inne strony mają w sobie to,że trzeba mieć określony wiek(jeśli masz powiedzmy 10 lat,a dozwolone od 13)
...więc jak się rejestrowałem na tej stronie to musiałem wybrać...czy mam powyżej 13 lat czy poniżej 13 lat(pomyślałem,że to samo co na innych stronach)i wybrałem "powyżej 13 lat" nom i jestem dużo się rozpisałem...
mam nadzieję,że moje 10 lat to nie problem na stronie
_________________ Gdy wy stawiacie 10/10, ja próbuje wyciągnąć na 7/10.
Niech żyje energia atomowa!
Kupcie mi na urodziny pierogi. Ucieszę się. Loris chce na urodziny nowe łożysko.
Witajcie forumowicze! Nazywam się ... a zresztą, po co wam to wiedzieć ? Pomine też mój wiek(bo mój idol to Smg XD). Mogę siebie nazwać weteranem RPG, grałem we wszystkie RPG'owe klasyki(jak Gothic,BG,D,IT,itd...). Kocham wszystko co fabularne i/lub sci-fiction. Pierwszy raz w Gothic'a zagrałem w wieku 8 lat XD.
Witam, jestem B.
Nieistotny jest mój wiek, mieszkam w Polsce.
Interesuje się grami RPG, RTS i kilkoma innymi, często klasyką.
Gothic to mój ulubiony cRPG, mam wszystkie trzy części na dysku i Noc Kruka na płytce. Nie przepadam za Morrowindem.
Lubię mangę i anime, i jestem Zbieraczem Numerów GG.
Witam jestem Tytan (z dopiskiem 302, ale prosiłem o jego usunięcie już. ;D)
Mam 14 lat i pochodzę z Bochni.
Interesuję się grami RPG, RTS, FPS, MMORPG i w ogóle.
Na forum trafiłem dość dawno, ale nigdy się nie rejestrowałem (amnestia Gothicowa.)
W Gothica 1 zagrałem w wieku 10 lat.
Nie jestem wielkim fanem, ale lubię gry z tej serii. (Chociaż nigdy nie przeszedłem ich bez kodów )
Ogólnie lubię też słuchać muzyki (nie mam specjalnych podziałów. ), i wiele różnych rzeczy.
Kiedy oceniam komiksy, zawsze najczęściej przyczepiam się do ortografii i gramatyki, więc się strzeżcie! ;D
Witam
Nazywam się Filip Dudziński. Mieszkam w Klępczewie, mam 12 lat. Dość dobrze się uczę, lubię czytać książki i oczywiście komiksy z GK wcześniej wchodziłem tutaj i tylko je czytałem. Przyciągnął mnie tutaj komiks Basket i Wigo, który przeczytałem na tawernie Gothic. Lubię gry MMORPG.
Siema
Jestem Ney, a raczej jest to mój nick. Nick, który... nic nie oznacza Wymyśliłem go sobie ot tak i noszę go na większości for, na których jestem regnięty.
Jeśli chodzi o hobby, lubię czytać książki przygodowe oraz fantastyczne, w moim TOP 3 widnieje "Władca Pierścieni" , "Hobbit" i "Dziedzictwo". Lubię także grać w Gothica. Kiedyś zobaczyłem komiks Piotra_pl, jakim był "Nóż z Ciemności" i pomyślałem sobie, że szkoda, że niczego w tym stylu nigdy nie zrobię (ustawienie postaci, kamery, itp. wydawało mi się wtedy jakimś cudem) . Sporo czasu później trafiłem zupełnym przypadkiem na dział Porady na forum i przekonałem się, że nie jest to aż tak trudne W związku z tym postanowiłem spróbować... No i mój pierwszy komiks niedługo zacznę robić
Ja "nazywam się" Gorky. Mam dość mało lat, gdyż dopiero 16. Jestem zafascynowany wszystkim fantasy, szczególnie książkami i grami RPG, cRPG też trawię. Pierwsze komiksy jakie przeczytałem to Żywe trupy Piotra_PL. Później znalazłem to forum i zacząłem czytać inne komiksy Piotra. Niedawno postanowiłem się zarejestrować.
Witajcię nazywam się Mateusz mam 15 lat i pochodze z Piły. Interesuje się historią ,a w szczegolności II Wojną Światową. ja nie tworzę komiksów bo jestem niedoświadczony wich robieniu ,dlatego pisze opowiadania.
Witajcie, jest Shibari, mam jak na razie nieskończone 16 lat.
Interesuje się mangą i anime, fantastyką oraz rysowaniem.
Tworzę komiksy, ale z innej dziedziny niżeli Gothicowe. Kiedyś tu byłem, ale odszedłem a teraz wróciłem żeby posiedzieć z wami >D
Siemanko ludzie, jestem Xardass, mam 13 lat, interesuję się anime i grami komputerowymi (w szczególności strategie i cRPG), a także Star Wars. Moje ulubione anime to SUZUMIYA HARUHI NO YUUTSU! PRECZ Z NARUTO!, i bardzo lubię rysować komiksy. Forum znalazłem gdy szukałem kodu na pewien przedmiot (już zapomniałem jaki). Obserwuję was od dawna lecz dopiero niedawno się zarejestrowałem
Mam na imię Mariusz, ale mam dziwny nick LoLer ;p . Mam 12 lat (Prawie 13, kończę w lutym 2010 xd), jestem fanem gothica od... hym? Odkąd pojawił się gazecie Play. Oprócz tego lubię inne gry (Mount & Blade, Sid Meier's Pirates, Metin 2, Assasin's Creed, Modern Warfare 6). Szczególnie czekam na Mount & Blade - Ogniem i Mieczem, no i Assasynka 2 .
Teraz jak się zaczęła moja przygoda z Gothicem. Otóż gazetka Play, dała Gothic 1 na Coverku, byłem u wujka a wielki smarkacz byłem (6-7 lat?), no i zainstalowaliśmy, doszliśmy do Starego Obozu, stwierdziliśmy że nudne, no i wyleciał z twardziela. Potem jakieś 2-4 miesiące potem, Wujka naszła chęć na jakieś RPG, to ja mówię: "A pamiętasz tego Gothica? Może teraz spróbujemy?" No i zainstalowaliśmy, i wtedy on i ja ukończyliśmy go Pierwszy raz. Gothic 2 (Bez noc kruka), kupił kumpel za 59 zł z Platynowej Edycji, ah Gothic'a 2 (Licząc też z Noc Kruka) przeszedłem około 15-20 razy!!! Gothic 2 z dodatkiem, dopiero zagrałem, gdy ukazał się Cd-action.
Gothic 3, kumpel znów kupił w Platynowej Edycji, może to nie to samo, ale nadal Gothic.
W Risen ani Arcanie nie grałem, może nie długo.
Oprócz komputera, lubię Uni-hokej i czasem pograć w nogę, no i pobrzękiwać na giatarze.
Ach! Tak! Zapomniałem że jestem fanem Rocka i Metala. Zespoły które Lubię:
Metallica, Sabaton, Nightwish, Queen, Dżem, Rage Against the Machine, Deep Purple, ZZ top, Godsmack, Hammerfall, Guns'n'Roses, Scorpions, Smashmount, Within Tempation.
No cóż, mam nadzieje że znajdę tu bratnią duszę, enjoy !
Cześć, mam na imię Mateusz, Jestem dużym fanem Gothica, Wiedźmina(stąd nick Rience), oraz Star wars. Niedługo zamierzam skleić mój pierwszy komiks rady mile widziane
_________________ "Śmierć za życia ,a życie po śmierci"
Siemka
Jestem Esteban, tzn. na forum możecie mi tak mówić
O moich zainteresowaniach:
Lubię gry z gatunku CRPG, głównie cała saga Gothic z wszystkimi dodatkami, Risen, Dragon Age, Wiedźmin Grami akcji też nie gardzę, głównie seria Prince of Persia, Assassin`s Creed i wszystkie części Thiefa
Co do muzyki, lubię amerykański rap (ten polski to tylko nędzna podróbka), słucham przede wszystkim 2Paca, czyli IMO króla rapu, a także Snoppy Dog, czasami 50Cent i Kanye West.
Lubię czasami posłuchać też Metalu, Heavy Metalu i niekiedy popu.
No i to chyba wszystko, witajcie
No to chyba wypadało by się przywitać XD
Właściwie to to jest mój pierwszy post na forum, zarejestrowałem się dzisiaj o 18:04 z zabójczą dokładnością XD
Mam na imię Krzysiek, ale mój nick to Dix, jak pewnie zauważyliście Skąd on pochodzi? A znikąd, wymyśliłem go, jak się rejestrowałem na pierwszym forum XD Co do mojego wieku, lat mam 16 (skończyłem dwa miesiące temu) .
O tym "co lubię" : w kategorii gier, hmm... Przepadam za dobrymi wyścigówkami, standardowo NFS, Underground (1 i 2), Most Wanted, Undercover. W resztę nie grałem, oprócz Shiftu, za którym jednak nie przepadam, bo jego twórcy doładowali głównie w grafikę, zapominając o klimacie NFS... Moim zdaniem rzecz jasna Oprócz NFS lubię też Heat Wave (mało znane, ale świetne), no i oczywiście wszystkie Hard Trucki XD I jeszcze... jest tego bardzo dużo, więc raczej skończę na wymienionych tytułach.
Oprócz wyścigówek lubię sobie pograć w dobre RPG, jak na przykład Gothic czy Wiedźmin Co do reszty gatunków gier - nie pamiętam żadnych tytułów, które wzbudził by we mnie zachwyt, choć całkiem niezłe były Fify 06, 07, 08 (chyba nikomu nie muszę przypominać, jaki to gatunek gier? XD ) , Hitman, a z nowych to AC (Assassin`s Creed, na wypadek jakby ktoś nie wiedział) .
Wspominałem, ze lubię grać w Wiedźmina... Więc lubię też o nim czytać, Sapkowski to dla mnie obok Tolkiena jeden z najlepszych pisarzy na świecie Przeczytałem całą sagę Wiedźmina i jestem jej wielkim fanem.
Jeśli chodzi o muzykę... Słucham różnych gatunków. Pop, Rap, Jazz, Metal, praktycznie wszystkich. Moi ulubieni wykonawcy to w dziedzinie popu Michael Jackson (wiem, że oryginalny nie jestem ) , w dziedzinie Jazzu A. Luis, w rapie Tupac, Biggie, 50Cent.
Kurdę, ale się rozpisałem XD Wystarczy więc
hmm... no to ja też się przywitam:
Siemka
Jestem Maciek, ale mówcie mi lykowasty (nie pytajcie skąd się to wzięło bo nie pamiętam ). Mam 15 (no prawie) lat. Lubię Gothica (pewnie nie jesteście tym zbytnio zdziwieni) i ogólnie gry ps2 i pc. Oprócz tego lubię czytać fantasy. Z muzyki to słucham wszystkiego ale najbardziej lubię rap. Uwielbiam koszykówkę i ogólnie lubię sport. yyyyaaaaeeee.... KONIEC
Cześć ludzie,Karfikx jestem A na imię mam Kacper . Mam 14lat. Jak chyba każdy na tym forum lubię gothica. Robię już filmiki,mody(pracuje nad jednym) no to pomyślałem że komiksy też spróbuję robić. Oczywiście wszystko z gothica. Lubię jeszcze większość gier RPGi cRPG. No i to chyba na tyle.
Witam! Nazywam się Silverphilus (pot. Ojciec Piojok):
Moje Plusy:
+ Komentuje każde opowiadanie\film\komiks jaki mi przyślesz
+\- Rozgadany...
+ Pomogę ci w większości Sytuacji
+ Jestem sympatyczny
Moje minusy według innych:
- Czasami mówię takim staroświeckim językiem
- (Zapomniałem)
Lubię Gothica, Swat4 oraz grę Zoo Tycoon 2. Robię filmy a czasem sobie coś s Spacer porobię... a na forum trafiłem przez spam na skrzynce ;] Od znajomych ;]
_________________ Przepraszam,ale stary nick to Czart_COM.
Witam Serdecznie Wszystkich!
Może nie jestem taki nowy, ponieważ zarejestrowałem się tutaj dobry rok temu w maju. Odwiedzałem forum, od tak żeby tylko sprawdzić co się dzieje. Jednak teraz postanowiłem uaktywnić konto i wnieść coś od siebie.
Mam na imię Olek, interesuje się tańcem "Breakdance", fantastyką, grafiką i tworzeniem for.