Ogłoszenie

Oscary GothicKomiksy 2012!
Zapraszamy do wzięcia udziału w zabawie!

Został edytowany regulamin porad. Od dziś zezwalamy na komentarze w tym dziale.

Poprzedni temat :: Następny temat
Jesteś tu nowy? PRZYWITAJ SIĘ!
Autor Wiadomość
Gwizdek 

Monet: 7
Warn: 2/4

Wysłany: 19-05-10, 20:59     

Witam wszystkich serdecznie...

Nazywam się Kuba. Wiek jest nieistotny. Jestem z Radomia(Mazowieckie).

Interesuje mnie przede wszystkim motoryzacja, choć param się również militariami.

Uprawiam Krav Magę i boks.

Pozdrowienia.

MaCio$ 

Monet: 2

Wysłany: 11-06-10, 14:48     

Nie przywitałem się jeszcze xD

Mam na imię Maciek

pochodzę z Gdańska

Moje hooby to:Robienie komiksów,kręcenie filmów oraz interesuje się II wojną światową xD

Trenuję koszykówkę

no i mam 14 lat xD xD

Panie Zygfryd, nie jesteś już nową osobistością na forum więc powinieneś się nieco orientować się w różnego rodzaju regulaminach. Przewinienie nie jest jednak takie wielkie więc od warna się ustrzeżesz...-Elminster.

Komiksy:

Mini komiksy:

Filmy:
Gothic: Krwawa wojna
Gothic: Wojownik
Gothic: Krwawa wojna 2
w planach:

Safirka 

Monet: 5
Warn: 2/4

Wysłany: 12-06-10, 18:55     

Milten Michał napisał/a:
To jest temat dla nowych, by się przedstawili - nie dla starych/zapomnianych userach więc piszcie tu TYLKO jak macie poniżej 50 postów, dziękuje :]
Uniwersytet Alibaba i Wielki Pożar
Poszukiwacze
Inny Wymiar
Upadła legenda

Moje słowa, moje wpisy - mój blog. Tylko o sporcie.

Calvin7 

Wysłany: 13-06-10, 12:43     

Cóż, jestem Calvin7, swojego imienia nie podam bo jest przypałowe XD Mój nick pochodzi od połączenia imienia jednego z moich ulubionych raperów - Cordozara Calvina Broadusa Jr., znanego pod ksywą Snoop Dogg ;P - i liczby siedem, jaką często noszę na koszulce, gdy gram w kosza. Bo gra w kosza jest jedną z moich pasji, tak jak i boks, z tym że boksu nie trenuję, jedynie go oglądam i interesuję się jego historią.

Mam 194 cm (może to Wam się wydawać dużo, ale jak na koszykarza to nie tak wiele), wieku nie podam, co bystrzejsi rozszyfrują z moich postów no i z wzrostu który podałem ;P .

Słucham rapu głównie amerykańskiego (Tupac, Snoop Dogg, całe NWA, Biggie, Xzibit, Eminem i inni) oraz rocka (Tenacious D, AC/DC i inne zespoły) .

Dobra, to tyle zanudzania Was, siema :mrgreen:

Ponury Żniwiarz 

Wysłany: 27-06-10, 22:15     

Siemano nieznani :mrgreen:
Jestem... Ponury Żniwiarz :D Moje prawdziwe imię jakieś tam jest, szkoda podawać :P Lubię grać na gitarze, czytać książki, słuchać muzyki (głównie rock i metal, ale też czasami hip-hop) i grać w różne gry (czy to komputerowe, czy to zespołowe). Tak więc ponowne siema :)

"Tylko czarne glany są naprawdę funny, bo czarna załoga nosi je na nogach!"

Freigh 

Wysłany: 30-06-10, 12:25     

Witajcie. Jestem Maciek, i lat mam 13 (czego się nie wstydzę :) ). Mieszkam w Toruniu.
Moim największym hobby jest granie w gry komputerowe, no i gra w nogę (chyba, jak każdy). Uwielbiam też sagę Gwiezdnych Wojen, i inne filmy S.F. Muzyka... krótko mówiąc, Rock i Metal. Ulubione zespoły: Behemoth, Queen, Sabaton, System of a Down, Metallica, Godsmack, Elvenking, P.o.d, AC\DC, Guns'n'roses, Offspring, Green Day, Linkin Park.
Jednak takie najukochańsze zespoły to: Metallica i System of a down.
Z polskiej muzyki, lubię posłuchać Dżemu, Kazika.
Nie wy bredzę też Jimiego Hendrixa czy Van Halena.
Innych gatunków, słucham tylko okazyjnie.
No to teraz powiem jaka jest moja ulubiona gra, na pewno oczywiście: Gothic (Cała Seria), Assasin's Creed (tyż cała seria), Prince of Persia (znów cała seria), Jedi Academy, Mount & Blade (szczególnie z Warbland), nie pogardze też Call of Duty, Battlefield: Bad Company 2 i całą serią Grand theft Auto.
No to wiecie już trochę o mnie. Więc na koniec jeszcze raz witam, i mam nadzieje, że spędzę tu miło czas.

Eragorn 

Wysłany: 04-07-10, 08:38     

Nazywam się Paweł. Mieszkam w Juszczynie w województwie Małopolskim. Na forum trafiłem dzięki Rynezianowi i jego listowi do PLAYA (niech przez wieki świetnie się sprzedaje). Od tego czasu niemal co dzień zaglądałem na forum jako gość. Interesuje się książkami i grami komputerowymi. Lubię grać w piłkę,koszykówkę,siatkówkę i ping-ponga. Rzadko słucham muzyki. Lubię historię. Więcej szczegułów utrzymam w Mrocznej Tajemnicy

karpczonisko 

Monet: 5
Medale: 2
Warn: 1/4

Wysłany: 25-07-10, 22:04     

Konrad me imię a miejsce mego zamieszkania to zacna dzielnica Wawy zwana Wesoła... Czy jakoś tak :P . Lat mam 14 (95 rocznik) od diabła pomysłów głupot interesuję się muzyką grunge i rockową. Uwielbiam grać w gałę jestem od 5 lat kibicem AC Milan. A w internecie? Jestem takim internetowy człowiekiem renesansu że tak powiem. Parę filmów na YT,własna gra przeglądarkowa,SAM gram w grę przeglądarkową,mam konto na komixxach i demotach (na demotach jestem blisko głównej patrząc na ocenki mego nowego demota :P ),gram w hattrick.org najlepszego menadżera piłkarskiego w sieci i jeszcze znajduję w tym wszystkim czas na granie,naukę i pisanie opowiadań satyrycznych. Więc w diabły tego dużo :mrgreen:

A i jestem grafikiem robię loga dla klanów,bannery i mam chyba z 5 stron internetowych... Z czego 2 zaniedbane :P

"Mów co chcesz, ale Zafina to najzajebistsza laska w tekkenie" - ja
"Ill take their fucking heads! - Trivium
Zajrzyj na mój profil do autobiografii żeby zobaczyć moje komiksy ;]

4lex 

Wysłany: 10-08-10, 17:20     

Witam Olek 12 lat mieszkam w Ujsołach interesuję się koszykówką i grami komputerowymi to wszystko co powinniście o mnie wiedzieć :mrgreen:

Ursegor 

Wysłany: 18-08-10, 19:16     

Witam, nazywam się Patryk mam 15 lat, interesuje się historią, hokejem i grami komputerowymi.

Bezimienny192 

Wysłany: 07-09-10, 12:22     

Witam wszystkich. Mam na imię Marcin i mam 13 lat, mieszkam w Jaśle na Podkarpaciu. Interesuję się grami komputerowymi, oraz muzyką (piszę piosenki i uczę się grać na gitarze).

Rko 

Wysłany: 16-09-10, 12:25   Elo  

Witajcie jestem Łukasz, mieszkam w woj. zachodniopomorskim.Mam 13lat. Lubię grać w nogę, grać w Gothica i możliwe że polubię robić komiksy. :-) :-)

BE Power 

Wysłany: 27-09-10, 23:03     

Nazywam się Dawid, mam 19 lat. Pochodzę ze Szczecina. Lubię grać na gitarze i w piłkę nożńą. Interesują mnie języki obce. No i to tyle.

Ganqsta 

Wysłany: 02-10-10, 21:15     

Witam wszystkich mam na imię Ryszard ,jestem w wieku 19 lat.
Interesuję się piłką nożną,fantastyką,grami strategicznymi i robieniem grafiki w Gimpie.
Mam nadzieję że będzie miło mi się tu spędzało czas ;) .

filipsps 

Wysłany: 04-10-10, 18:14   Siemano  

Siemanko. Jestem Filip i jestem tu od dzisiaj. Do tych komiksów chciałem się przyłączyć bardzo dawno, lecz jak tak pomyślałem i zdecydowałem, że mam za mało pomysłów. Dzisiaj naszło mnie wiele pomysłów i chciałbym je wykonać. Myślę, że będzie mi się z wami dobrze pracować. POZDRO

Hubi2 

Monet: 1

Wysłany: 04-10-10, 18:20     

Co prawda byłem już dawno na forum, ale jest dużo nowych i nie wszyscy mnie znają, więc...
Jestem Hubert i mam 13 lat. Na Gothickomiksy jestem od ok. 2 lat. (Nie licząc ok. 1 roku przerwy). Miałem kilkanaście avatarów forumowych, stworzyłem kilka kiepskich prac i teraz naszła mnie ochota na tworzenie nowych, lepszych. Mimo, że jestem jednym z najmłodszych, uważam że dają radę (XD). Lubię koszykówkę i kocham (oraz trenuję) Capoeirę. Jestem fanem RPG-ów, PBF'ów i WoW'a :D . Dziękuję, to tyle ode mnie.

LeetSeeb 

Wysłany: 24-10-10, 12:37     

Czołem, mówcie mi LeetSeeb.

Interesuję się serią Gothic, komiksami, Historią oraz filmami/opowiadaniami/grami (niepotrzebnie skreślone) detektywistycznymi.

Nie lubię propagowania religii i ignorantów dla których nie da się niczego wytłumaczyć.

AsSaSinO 

Wysłany: 24-10-10, 20:18     

Cześć. Nazywam się Szymon mam 11 lat. Interesuję się prawie wszystkimi średniowiecznymi grami ;) , średniowieczem, no w sumie to tyle... Lubię czytać książki i komiksy. Forum znalazłem przepadkiem(wpisałem w wyszukiwarce gothic).

wizzy 

Wysłany: 06-12-10, 20:22   Elo  

Czesc jestem Daniel. mam prawie 14lat. interesuje sie fps'ami rpg'ami i tps'ami. znalzlem sie tu poniewaz szukalem listy npc do gothica i znalazlem ja tu. zarejestrowalem sie poniewaz uwielbiam tworzyc wlasne dziela [filmiki, ksiazki [opowiadania] i komiksy]. zawsze na lekcji z nudow se cos napisze a teraz daje temu zycie w komiksach. no nie robie dobrych komiksow ale sie staram i to jest najwazniejsze

Xvier 

Wysłany: 09-12-10, 15:41     

Witam me jakże szlachetne imię to Dawid (skromność xd). Na codzień uczęszczam do szkoły. Interesuje się fotografią, pisarstwem (pisze), sportem (czasami się w nogę, basketa czy kosza pogra, miło jest też na rowerek wskoczyć i śmigam na desce ile się da i czasami basenik). Ponadto gram w gry i lubie polski rap. Na forum zarejstrowałem się, aby nauczyć się robić komksy, miło spędzić czas ( i że lubie gre gothic to już chyba nie muszę wyjaśniać).

Zoxico 

Wysłany: 17-12-10, 20:30     

Hejka. Jestem Mateusz. Tak w skrócie to lubię rysować, interesują mnie tematy SF, roboty, motoryzacja i wszystko związane z mieczami :mrgreen: Ostatnio wpadłem na pomysł narysowania komiksu, tylko że napotkałem mały, prosty problem - nie chce mi się xD A że akurat grałem w Gothica, to pomyślałem, żeby to jakoś połączyć. no i wyszło co wyszło - pracuję nad swoim pierwszym komiksem :)
Aha, a jeśli chodzi o muzykę to głównie ''co w ucho wpadnie '', a zwykle wpadają jakieś albo wolne (takie jak piosenki Bryana adamsa, Milow), albo takie bardziej energiczne (Linkin Park, Greenday).
No, no to chyba tyle :P

Aervan 

Wysłany: 21-12-10, 21:39     

Witam, nazywam się Karol. Interesuje się tematyką fantasy, jeśli chodzi o światy to poza tym gothic'owym interesują mnie głównie FR i krainy z serii TES. Poza fantastyką mam też inne zainteresowania np. piłka nożna czy historia, geografia i...przepowiednie oraz przyszłość ludzkości oraz całego wszechświata.
Co słucham? Praktycznie każdego rodzaju muzyki chociaż mam ulubione piosenki(głównie POPowe).
Nie umiem rysować dlatego też zajmować będę się pisaniem opowiadań w świecie gothica. Będę się starał nie popełniać głupich błędów(chociaż nie znam osoby, która, by owych nie popełniła, wszak nie ma istot idealnych) oraz wymyślać ciekawe, oryginalne fabuły. Co z tego wyjdzie? Przekonamy się sami;)

mat18x 

Wysłany: 21-12-10, 21:56     

Witam, nazywam się Maciek. Wole jak do mnie się mówi pieciek :p Mam 13 lat mieszkam w Policach. Lubie grać w G1 i G2. W zimę lubię puszczać petardy. Od nie dawna interesuje się komiksami gothic. To tyle.

Bezio122 

Wysłany: 06-01-11, 18:11     

Siema.Mam na imię Przemek i ma niecałe 13 lat i pochodzę z Mielca.Chce się zaprzyjaźnić
z userami tej strony.Interesuje się reżyserstwem gothica i czym się jeszcze zainteresuje.Mam nadzieje że mnie zaakceptujecie taki jaki jestem. :D

Tarhoren 

Wysłany: 14-01-11, 09:14     

Zbliżcie się zbliżcie bo oto nadchodzi... zaraz to nie ten tekst...
No dobra to od początku.

Witam wszystkich czytających ten post jestem Mikołaj mój wiek wynosi 13 lat urodziłem się 6 grudnia w roku 1997 mam wadę serca dzięki której nie ćwiczę na W-F'ie. Mieszkam w Łomży dokładniejszego adresu nie podam nie chce nieproszonych gości. Mam nadzieje że dzięki temu forum miło spędzę czas. Interesuję się grami typu MMORPG, RPG, strategiami. Czytam książki Fantasy i niedługo zacznę pisać własną powieść ( tytułu nie wyjawię ). Mam komputer, laptop i konsole PS2. Jestem zagorzałym fanem Gothica, Wiedźmina oraz Warcrafta. Ostatnio gram w grę pod tytułem Minecraft.

Pozdrawiam.

Martin 

Wysłany: 20-02-11, 19:16     

Witam wszystkich. Me imię to Michał, wiek jednak nie jest ważny. Mieszkam w Płocku, interesuję się zespołem Sabaton, grami RPG a w szczególności Gothiciem. No i to chyba tyle. Mam nadzieję że mnie przyjmiecie z otwartymi ramionami :)

Spiro 

Warn: 1/4

Wysłany: 12-03-11, 16:09     

Witam serdecznie wszystkich użytkowników tego zacnego Forum, a w szczególności Jego ekipę. Mam na imię Kamil, a za sobą już 15 wiosen. Mieszkam na Pomorzu, nie powiem gdzie dokładnie :P . Interesuję się Polskim rapem, oraz fantastyką. Na komiksach się nie znam, aktualnie jestem w trakcie tworzenia opowiadania (pierwszego w życiu). I to by było chyba na tyle. Obiecuję, że nie będę sprawiał problemów.

Ord Canfre 

Wysłany: 25-04-11, 19:21     

Witam Was, przeglądam to forum (i jako gość, i jako user) od 2007r, niestety moje dawne konto zostało przeze mnie zapomniane, więc postanowiłem zrobić nowe.

enzo 

Wysłany: 27-04-11, 15:56     

Cześć.
Nazywam się Sławek, mam 15 lat i lubię gothica, filmy, muzykę, książki

EliteMaxierS 

Warn: 3/4

Wysłany: 30-04-11, 20:43   powitanie  

Siema Nazywam się MaxierS
Profesja na dziś : Kopacz
Miejsce Zamieszkania: Zielona Góra
Dziśejsze motto: lubie falubaz i lubie gothica
dziśejsze szczęśće : mam konto na stronie gothic komixy