Wysłany: 30-01-08, 21:05 Jesteś tu nowy? PRZYWITAJ SIĘ!
Ostatnio sporo osób rejestruje się na forum i na pewno chciałaby się przywitać z innymi użytkownikami. Otóż w tym temacie możecie się przedstawiać. Najlepiej podajcie skąd jesteście, swoje zainteresowania itp.
Przypominam, że każdy użytkownik może napisać tylko jeden post w tym temacie, oczywiście musi być na temat.
Milten Michał napisał/a:
To jest temat dla nowych, by się przedstawili - nie dla starych/zapomnianych userach więc piszcie tu TYLKO jak macie poniżej 50 postów, dziękuje
Ostatnio zmieniony przez Wagner 30-11-10, 15:35, w całości zmieniany 2 razy
No to ja będe pierwszy Nazywam sie Antek i mam 12 lat jestem z Warszawy. Interesuje sie grami FPS i RPG ,Pistoletami ASG, piłką nożną, oraz angielskim. Chce zaprzyjaźnić się z innymi userami i prowadzić z nimi dyskuje ponieważ zauważyłem że wszyscy(no z małymi wyjątkami) są mili dla nowych. I może powiem jak się tu znalazłem, to było tak:
Gdy dostałem na Święta G2 zainteresował mnie bardzo i postanowiłem poszukać ciekawych informacji na jego temam. Wtedy wpadłem na Gothic Site. I ottąd zaczeło się czytanie wielkich dzieł Piotra_PL. Następnie zobaczyłem w którymś jego poście link do tej strony. Wtedy odrazu żuciłem się do czytania, założyłem konto i jestem. Zauważyłem też żę wszyscy są tu starsi niż ja więc prosze was żebyście się z mnie nie wyśmniewali że ja młody jestem i takie tam, bo ja serio uwielbiam komiksy!
No to witam. Jestem Kuba mam 14 prawie 15 lat. Interesuje się RPG, historią i .... i to wszystko XD
Na stronę trafiłem jak przeczytałem jakiś komiks. nie pamiętam jaki i mnie to wciągneło. Zacząłem produkować swój komiks "Dzieje Flinta" i mam już 15 stron po 8 obrazków. Mam nadzieje że się spodoba. Szukając jakiś fajnych komiksów na których mógłbym się wzorować wpisałem w google "gothic komiksy" i pierwsza strona to to forum. Mam nadzieje że fajnie się będzie pisało XD
CZÓŁKO ZIOMKI! mam na imię Piotrek i mam 13 lat mieszkam w warszawie i chcę się zaprzyjażnić z innymi userami.
Interesuję się min.2 wojną światową, grami fps, pps, i WIED?MINEM
a jak się tu znalazłem...zupełnie tak samo jak kałasznikow! Z tym wyjątkiem że najpierw miałem tylko oglądać komiksy; dopiero póżniej gdy trzeba się było zalogować mocno się wkórzyłem i walnołem se nick FIREWOLF i tak oto tu jestem
PS:,,za tym nickiem krążą legendy...,, żart
PS2:to mój najdłóższy post na forum!
_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.
Cześć wam! Jestem Dominik i interesuję się literaturą (nacisk na fantastykę) oraz historią wszelaką. Moje hobby to... Wszystko co humanistyczne a gratisowo pisanie amatorskich opowiadań i kręcenie let's play'ów. Na GK trafiłem z strony królestwo Varantu zafascynowany komiksami Piotra, aż w końci się tutaj zarejestrowałem... No i jestem, prawda?
Wyjaśnienie: Post w swej oryginalnej formie tak okropnie kaleczył interpunkcję oraz język polski, że po prostu nie zdzierżyłem i musiałem go troszkę przeprawić...
Medieval shop TV!
Już dziś zakup poręczny zestaw małego inkwizytora!
W skład zestawu wchodzą:
1. Narzędzia tortur
2. Przenośny stos*
3. Projekt jednego z wybranych narzędzi tortur
4. Książka Roderyka Rompfha "Polowanie na Czarownice"
* - w skład wchodzi jedynie drewniana belka i lina
Nie przegap okazji! Już dziś możesz mieć to wszystko za jedyne 666.00$! To nie są żarty! Nasze produkty posiadają atest Świętego Oficjum!
Zadzwoń! 666 - 00 - 00 (koszt połączenia to jedyne 20$ za 3 sekundy + vat)
Ostatnio zmieniony przez Darmor 14-12-10, 16:53, w całości zmieniany 3 razy
Witam wszystkich nazywam się Piotr mam 11 lat i pochodze z Rumi .
Moimi zainteresowaniami jest Gothic,piłka nożna i gry ffp.
Gdy od kolegi pożyczyłem Gothica tak mi się spodobał że postanowiłem poszukać komiksów o nim i znalazłem się tutaj
Może i jestem od dawna, ale powiem coś o sobie mam na imię... w sumie nie ważne. Mam 11 prawie 12 lat mam mało postów i chciałbym się kumplować z kimś nowym np. Kałasznikowem, Adim, FIREWOLFEM, Darmorem oraz pepem jeśli zainteresowani piszcie na PW.
_________________ Piszę poprawnie po polsku.
Moja twórczość:
Zawieszone:
Asasyn Shargan - opowiadanie
Może i jestem już nowicjuszem ale myślę że mogę się przedstawic. Na wstępie siemka. Nazywam się Bartek mam 13,5 lat. Jeżeli chodzi o Gothica to pożyczyłem sobie od kumpla i tak mi się spodobał szczególnie II NK. Po paru latach mój kumpel znalazł to forum i mi o nim powiedział. I tak tu oto w ten sposób trafiłem.
eee to ja sie tez przywitam ... no to wasz kolega ktory ma posta nade mna (^^) mnie tu zaprosil... Jestem Hubert mam 13 lat, interesuje sie komputerami, grami (typu Need for Speed, Mafia czy saga GTA, ogolem z fajna fabula). W gry gram (jak to mowia) "co mi wpadnie do lapek". Co do gothica gram w to rzadko, aczkolwiek czasami warto sobie w to popykac. Interesuje sie rowniez muzyka (techno, hip-hop). Lubie sobie czasami pomixowac kawalki tak dla zabicia czasu. No i korzystam z programo ze tak powiem nie w pelni legalnych To na tyle - witam wszystkich
mam na imię Kuba 11 lat i pochodzę z Torunia. interesuję się grami strategicznymi, fpps, rpg, wyścigi i akcja, lubię też polski bo jestem z niego dobry.
moje dzieła:
mini komiksy- 0 planuję- nic
komiksy- 0 planuję- nic
HunterBots19
Wysłany: 22-05-08, 20:14
Też jestem już spory czas na forum ale się przedstawię.
Nazywam się Bartek (Bartosz, nie mylić z Bartłomiejem) i mam 14 lat.
Interesuję się Gothic'iem XD, Władcą Pierścieni, trochę Piłką Nożną, strategiami, cRPG, Wiedźminem, historią, Naruto i FullMetal Alchemist
Mieszkam w Starzynie, taka wioska w Pomorskim.
Gothica poznałem dzięki koledze, który po wielu namowach mi pozyczył go (beka była bo mi chciał pożyczyć a ja nie chciałem bo nie interesowały mnie takie gry Jaki Głupi byłem XD)
Na forum trafiłem dzięki Tawernie Gothic,jeśli dobrze pamiętam, bo czytałem komiksy Piotra na TG i znalazłem link do GK i się zarejestrowałem
Zrobiłem jeden komiks (Powrót Strażnika) ale tylko 2 cz. bo okazał się niewypałem
Znam się na G1, G2 i NK, wiem o nich wszystko tak jak o LoTRze, Harry'm Potter'ze
Ostatnio zmieniony przez HunterBots19 26-06-08, 14:59, w całości zmieniany 1 raz
Mam na imię Olek i mam 13 lat. Mieszkam w Mysłowicach.
Interesuje się historią np. II Wojną światową i czasami średniowieczem.
Jeśli chodzi o sprawy takie jak opowiadanie i komiks w realiach Gothica, to zazwyczaj robie jakąś komedie. (tyle że komiksów narazie nie robiłem, ale będe)
Mam 15 lat (od 10 czerwca ) i mieszkam w Kołobrzegu. Bardzo lubię Gothica, Naruto i Dragon Ball'a oraz stare gry. Gothica to sobie parę lat kupiłem z Play'a, ale mi bardzo przecinał (400 MHz robi swoje) i dopiero od roku gram sobię. To tyle o mnie.
_________________ pomóż GothicKomiksy! Nakarm Wrzoda
Moje minikomiksy
Bezier Jak Wrzód Trafił Do Koloni
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Elo Elo 350
Na imię mam jak widać po nicku Patryk i mam 14 lat
Mieszkam w Gnieźnie (chyba... lol niewiem, zapomniałem ) i lubie gry typu: Gothic i różne średniowieczne gry . Lubie także filmy średniowieczne, fantastyczne, ale żeby się działy w sredniowieczu Ale czasami oglądam także filmy: komediowe (żeby się pośmiać ), akcji no i chyba już tyle.
No to już chyba tyle o mnie
Siemano . Mam na imię Mateusz i mieszkam w woj. Lubuskim w Sulechowie koło Zielonej Góry. Interesuję się piłką nożną, grami RPG i ping pongiem :oops: . Na forum trafiłem po tym jak na forum gothic.gram.pl zobaczyłem komiks Piotrapl( pozdro ), "Gomez". Tak mnie wciągnął, że wpisałem na google Gothic Komiksy i wyświetliła mi się ta stronka .
Hejka nazywam się Tomek mam 13 lat interesuje się RPG (czyt:Gothic)
i piłką nożną na stronie znalazłem się bo szukałem jakiejś stronyz komiksami z gothica.
Fargel
Wysłany: 11-08-08, 07:57
Same tutaj łebki są ja nazywam się Maciej i mam 20 lat moje zainteresowania to piłka nożna,nowinki militarne np (czołgi,samoloty,) itp.... wiem o tym coś o tym bo sam jestem w siłach zbrojnych naszego kraju na stopniu Kaprala (nie byłbym nim bez cynku wujka).To jeszcze interesuje się Gothiciem i innymi cRPG ostatnio mam chęć zrobić jakiś komiks i dziś powinna wyjść jego cz.1.Poza tym lubie poznawać nowych ludzi (nie pierwszego lepszego który napisze mi na gg) ale takimi ludzi z którymi na codzień stykam się na forum.Powiem wam że forum odkryłem rok temu ale gdzieś specjalnie mi się nie spodobało ale gdy zajrzałem tutaj 1 miech temu to zobaczyłem że forum się rozbudowało więc czemu nie zarejestrowałem się na forum i mam nadzieje że przyjmiecie mnie w waszą społeczność.
Yo jestem Madvalex i jestem od niedawna na forum interesuję się piłką nożną i gothicem mam 11 lat . Interesuję się tez militariami. Przy okazji pozdro dla Indiany. W końcu to on mnie zachęcił
Cześć jestem ze Szczecina .Mam na imię Maciek i mam 12 lat . Moje zainteresowania to figurki Warhammera gry RPG i wspinaczka górska . Jestem dyslektykiem . Mam nieuleczalną chorobę Cukrzyce .
Elo, elo trzy dwa zero
Jestem Piotrek i mam 13 lat...
Interesuję się piłką ręczną, a także robieniem przeróbek i filmików z gier: Gothic (I, II, NK i III), Assasins Creed, Fable the lost of chapters i kilka innych .
Mieszkam w Słupsku (może ktoś też?)
Ostatnio zmieniony przez Miroku 02-06-09, 07:34, w całości zmieniany 2 razy