Chciałbym serdecznie zaprosić wszystkich graczy NWN z GK na enklawę GK! Powstała ona w celu dobrej zabawy, miłego spędzenia czasu, poodgrywania podczas questów pod okiem MG, no cóż... Można też poexpić oraz powalczyć na arenie! Serwer chwilowo z lekka biedny, zajmuję się chwilowo modułem i z dnia na dzień będzie on poprawiany/ulepszany/powiększany. Wszelakie informacje na temat dostania się na serwer po rejestracji na jego forum.
Oto link.
XXX
Medieval shop TV!
Już dziś zakup poręczny zestaw małego inkwizytora!
W skład zestawu wchodzą:
1. Narzędzia tortur
2. Przenośny stos*
3. Projekt jednego z wybranych narzędzi tortur
4. Książka Roderyka Rompfha "Polowanie na Czarownice"
* - w skład wchodzi jedynie drewniana belka i lina
Nie przegap okazji! Już dziś możesz mieć to wszystko za jedyne 666.00$! To nie są żarty! Nasze produkty posiadają atest Świętego Oficjum!
Zadzwoń! 666 - 00 - 00 (koszt połączenia to jedyne 20$ za 3 sekundy + vat)
Servera w tej chwili nie ma, ale niedługo się postawi...
Dane servera:
Pokój: akcja.
Nazwa servera: PL - Enklawa GothicKomiksy.
Hasło gracza: kokojambo.
Liczba gracz: 15-20 ( jak będzie dużo to urośnie )
Hasło MG: nie ma tak! XD
Jak ktoś chce link na forum, to PW
Uwaga! Khm, khm... Enklawa zostaje reaktywowana! Każdy posiadający NWNa z dodatkami proszony jest mi się zgłosić na PW. Jedynie Karik, Eskel i Xardas nie muszą
Moduł servera jest stale, ale powoli powiększany. Głównie chodzi o wspólne RP, jak w klanie Jedi Academy. Moduł nie jest zbyt ładny, bo nie korzystamy z żadnych ( Prócz patcha 1.69 ) dodatków, więc jest dosyć ciężko... staramy się. Mam nadzieję, że jakiś super wygląd lokacji nie jest wam potrzebny, nieprawdaż? Ważne jest w końcu to, by poodgrywać ze znajomymi z GK!
Potrzebny jest NWN z dodatkami i patch 1.69... 300mb... ale to chyba nie jest duży problem?