Ja podbonie jak spora część użytkowników tego forum widziałem najpierw komiks: Jack-zemsta po śmierci. To absolutna klasyka od której wszystko się zaczęło.
_________________ Mieć milion i nie mieć miliona, to razem dwa miliony.
Heh no ta jestem oryginalny, bo pierwszy komiks jaki przeczytałem to "Jesteś Wrzodem na mym tyłku" Kamilazleszna
_________________ pomóż GothicKomiksy! Nakarm Wrzoda
Moje minikomiksy
Bezier Jak Wrzód Trafił Do Koloni
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
mój pierwszy przeczytany komiks to chyba "Nóż w Ciemności" część pierwsza.
_________________ Młody Wiedźmin = [|| ] - 20 % ukończone. (wstrzymane). <---- A kogo to obchodzi
W planach...
WRESTLING - To jest moje życie - Komiks powstanie w okolicach Backlash albo Judgemnt Day (czyli w kwietniu albo w maju) albo ostatecznie do Extreme Rulez (czyli w czerwcu). Wszystkich, czekających na ten komiks GORˇCO PRZEPRASZAM!
Każdy kto gra w Garry's Mod'a, niech napisze, bo samemu smutno się gra Oczywiście STEAM
Basket i Wigo
Ta komedia mnie rozwaliła... Z początku myślałem, że to o jakichś dwóch poszukiwaczach przygód, więc pierwsze dwa słowa: Nowy York mnie rozwaliło...Mistrzostwo! Pierwsza strona i brałem no-spe bo mnie brzuch ze śmiechu nap... bolał mnie brzuch po prostu( ). Potem były kolejne części...
Mój pierwszy komiks który przeczytałem, to raczej Xardas ikontra Warter.
_________________ Młody Wiedźmin = [|| ] - 20 % ukończone. (wstrzymane). <---- A kogo to obchodzi
W planach...
WRESTLING - To jest moje życie - Komiks powstanie w okolicach Backlash albo Judgemnt Day (czyli w kwietniu albo w maju) albo ostatecznie do Extreme Rulez (czyli w czerwcu). Wszystkich, czekających na ten komiks GORˇCO PRZEPRASZAM!
Każdy kto gra w Garry's Mod'a, niech napisze, bo samemu smutno się gra Oczywiście STEAM
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
za to mój to noc żywych trupów i wiem że to nie do tematu ale dostałem się do tego komiksu przez youtube kiedy usłyszałem że tam to był plagiat a dalej przeczytałem wszytkie żywe trupy i Basket iWigo
_________________ jestem fanem Piotra_pl ale resztę też bardzo lubię
Ahh, kiedy to było... wydaje mi się, że pierwszym przeczytanym przeze mnie komiksem (byłem wtedy jeszcze niezalogowany) był Uniwersytet Alibaba i Święta Kiełbasa .
Ja przeczytałem pierwszy Bohater, Kaela. Dowiedziałem się o nim na YouTube. Wtedy patrzę a w opisie piszę że to film o komiksie Kael`Thasa z GothicKomiksy. Napisałem "Komiksy o Gothicu"i bam! Oto GK. Ehh stare dobre czasy
_________________ "Ale Innos podpatrzył czyn Beliara i przemierzył Ziemię by znaleźć człowieka!"
"Wtedy zwrócił się Beliar do innej istoty. Ale Adanos zesłał potężną falę która zmyła ją z powierzchni Ziemii"
"Ale wraz z nią, odeszły także drzewa i zwierzęta. Więc Adanos wielce się zasmucił"
"Mam w dupie przeznaczenie!"
Jak to dawno było... Na GK wchodzilem jak bylo jeszcze na mojeforum.net, bylem wtedy jako gosc. Wtedy pomyslalem ze przeczytam jakis komiks, wszedlem w dzial Piotra_PL i zaczalem czytac Jack - Zemsta po smierci... Od tego czasu wlazilem na GK by czytac komiksy Piotra_PL...