Widzę, że Karik04 i E$kel rzucili dosyć dobre screeny, ale Karik lepszy ( bez urazy E$k ) To ja też rąbnę dodatkowy screen
Tytuł:Esmeralda
Opis:...ten stary statek ma jeszcze mocny kadłub, by pływać po oceanach...
_________________ Witam jestem Maciek moja działalność na forum jest oczywista, komiksy i filmy ( głównie filmy bo robi się je przyjemniej ) Pozdrawiam
W 18 tygodniu konkursu Screen tygodnia #2 zwycięzcą zostaje - E$kel ze swoim screenem "Świat". Gratulujemy!
Głosy:
Dartam - ...
Visor - ...
Pumo - Świat (By E$kel) - "Jako że Visorowi opadły ręce i wstrzymał się od głosu, a Dartam nas opuścił, tylko ja i Dor zostaliśmy do wybrania screenu. Dor był za E$kelem, ja bym chętnie wybrał kogoś innego ale szczerze mówiąc nie ma kogo. Ale można pochwalić go za pomysł. E$kel - pamiętaj że zalegasz z łapówką!"
Doriansen - Świat (By E$kel) - "Bardzo spodobał mi się pomysł. Przedstawienie świata w sposób, w jaki odbierałby go jaszczur/waran czy inna kreatura z łuskami. Poza tym ładnie skadrowane. Świetnie trafiłeś. Choć screen Bartka również bardzo mi się podobał"
W 19 tygodniu konkursu Screen tygodnia #2 zwycięzcą zostaje - Gwyn ze swoim screenem "Ofiary Bitew". Gratulujemy!
Głosy:
Dartam - ...
Visor - Ofiary Bitew (By Gwyn) - Bo JA tak mówię. A poza tym screen ma świetny klimat, a treść opisu pasuje do niego jak ulał.
Pumo - Ofiary Bitew (By Gwyn) W końcu jakiś powiem świeżości, w tym tygodniu było sporo screenów, ale nawet E$kel zrobił słaby screen. Gwyn ma mój głos dzięki oryginalności i dobremu pomysłowi.
Doriansen - "Nocny wojownik (By E$kel) No cóż 6 screenów i żaden mi się nie podoba. Coś jednak trzeba wybrać... Padło na... E$kela, znowu... Jego screen ma fajny filtr czy coś... A no i ładny księżyc. To tyle...
Widzę że temat nie używany... Zaczynam konkurencję
Tytuł:Ucieczka
Opis: Wystraszony człowiek ucieka przed niebezpieczeństwem.
_________________ Witam jestem Maciek moja działalność na forum jest oczywista, komiksy i filmy ( głównie filmy bo robi się je przyjemniej ) Pozdrawiam
W 20 tygodniu konkursu Screen tygodnia #2 zwycięzcą zostaje - Bartek120 ze swoim screenem "Owca". Gratulujemy!
Głosy:
Dartam - ...
Visor - ...
Pumo - Owca (By Bartek120) cóż, w tym tygodniu było całkiem nieźle, Karik, Bartek i Miłosz według mnie dali najciekawsze obrazki. Eskel na razie chyba uda się na odpoczynek od głównej strony Zagłosowałem na Bartka, ponieważ z powyższej trójki, jego obrazek był, krótko mówiąc, najlepszy pod względem estetyki. Poziom pomysłów ogólnie w tym tygodniu był całkiem niezły, więc wybrałem na podstawie estetyki, a Bartek zachował ładne kolory, ostrość i dobre ujęcie.
Doriansen - Owca (By Bartek120) Screen dość przygnębiający, nadający się na demotywatory. Eskel niestety w tym tygodniu nie zabłysł niczym oryginalnym, natomiast Bartek pokazał, że jest w stanie zrobić ładny, oryginalny screen. Chyba filtry Eskela już mi się znudziły...
"Mów co chcesz, ale Zafina to najzajebistsza laska w tekkenie" - ja
"Ill take their fucking heads! - Trivium
Zajrzyj na mój profil do autobiografii żeby zobaczyć moje komiksy ;]
W 21 tygodniu konkursu Screen tygodnia #2 zwycięzcą zostaje - Bartek 120 ze swoim screenem "Niezbadane tereny". Gratulujemy!
Głosy:
Dartam - Niezbadane tereny (By Bartek120) Screen średnio mi się podoba, ale na pewno góruje wśród reszty. Obrazek sam w sobie nie jest zły, ale przydałoby się trochę upiększyć go ramką i jakimiś efektami.
Visor - ...
Pumo - Niezbadane tereny (By Bartek120) Gothic ma pewną charakterystyczną cechę. Wszelakie przedmioty jakie można znaleźć, są często ustawione w różne sceny np. szkielety przebite strzałami, obok zniszczonego wozu. Takie rzeczy dodają mnóstwo klimatu, a Bartek to wykorzystał i dobrze mu to wyszło, obrazek ma klimat tych scen z gry.
Doriansen - Niezbadane tereny (By Bartek120) Muszę przyznać, że ostatnio Bartek imponuje mi oryginalnością. Nie poddaje screena jakiejś niesamowitej obróbce, nie upiększa go, ale robi fajne ujęcie i to się podoba. I o to chodzi w tej zabawie! screen ładnie ujęty, ciekawy pomysł i interesujący podpis.