"Mów co chcesz, ale Zafina to najzajebistsza laska w tekkenie" - ja
"Ill take their fucking heads! - Trivium
Zajrzyj na mój profil do autobiografii żeby zobaczyć moje komiksy ;]
W 22 tygodniu konkursu Screen tygodnia #2 zwycięzcą zostaje - Eskel ze swoim screenem "Praca". Gratulujemy!
Głosy:
Dartam - Praca (By Eskel) "typowy screen Eskela, ale zdecydowanie najlepszy. Gdyby jednak Bartek 120 dodał taką samą ramkę i napis, Eskel miałby konkurenta."
Visor - ...
Pumo - ...
Doriansen - Praca (By Eskel) "na samym początku chciałbym wspomnieć, że jeśli chodzi o pomysł, to zdecydowanie najlepszy miał Miłosz Van Gogh, jednak wykonał screena dośc... nieudolnie. Natomiast Eskel to perfekcjonista. Jego obrazki zawsze są piękne i dopieszczone. Moim zdaniem główna znów dla niego"
Ostatnio zmieniony przez Dartam 15-08-10, 10:07, w całości zmieniany 1 raz
W 23 tygodniu konkursu Screen tygodnia #2 zwycięzcą zostaje - Bartek 120 ze swoim screenem "Sroga zima". Gratulujemy!
Głosy:
Dartam - Sroga Zima (By Bartek 120) - Podobają mi się takie mroczne, zimowe klimaty ponadto screen dobrze uchwycony, tylko jak już wcześniej wspomniałem szkoda, że Bartek nie stosuje ramek.
Visor - Sroga Zima (By Bartek 120) - Miałem konflikt nad tym czy wybrać twór Bartka czy też Kasteta. Oba screeny miały swoje mocne jak i słabe strony, ale ostatecznie wygrał screen Bartka. Spodobało mi się wykorzystanie "Zimowego" moda jak i sam krajobraz, który został pstryknięty z świetnym wyczuciem.
Pumo - Strzeż się niedźwiedzia (By timex550) - Miałem dylemat pomiędzy screenem Kasteta a Timexa. Oba są oryginalne, jednak obrazek Kasteta wyglądał nieco pustawo, no i to nie był w 100% jego pomysł, co przeważyło szalę zwycięstwa na stronę niedźwiadka.
Doriansen - Strzelnica (By Kastet) W tym tygodniu poziom był zadowalający. Kilka sreenów miało wyśmienity klimat oraz były dobrze wykonane. Wybrałem screen Kasteta, ponieważ urzekł mnie on swym pomysłem. Przeróbki w gothicu z domieszką humoru. Miodzio.
Eskel - Wspomnienia (By Karik04) - Zacznę od tego że screeny które tu się pojawiły były na prawdę bardzo dobre, i miałem ciężki wybór. Padło na Karika. Dlaczego? Jego screen, najbardziej przykuł moją uwagę. Nie tylko dobrym wykonaniem screena, ale też jego świetnym ujęciem. Gdyby jakaś ramka do tego, byłoby jeszcze lepiej
_________________ Witam jestem Maciek moja działalność na forum jest oczywista, komiksy i filmy ( głównie filmy bo robi się je przyjemniej ) Pozdrawiam
W 24 tygodniu konkursu Screen tygodnia #2 zwycięzcą zostaje - Zygfryd96 ze swoim screenem "Pamięć". Gratulujemy!
Głosy:
Visor - Pamięć (By Zygfryd96) - Wybaczcie, ale dla mnie naprawdę nie było innego wyboru niż ten screen. Wyróżnia się spośród kolejnych i kolejnych Gothicowych obrazeczków no i został świetnie wykonany. Dawno nie było takiej "więzi" między opisem a obrazkiem.
Pumo - Pamięć (By Zygfryd96) - Screen prezentuje się bardzo dobrze, mimo słabej jakości grafiki gry, w której został stworzony, ale rekompensuje to świetny efekt ogólny. Co prawda nie było nawet najmniejszej konkurencji, ale to obrazek warty strony głównej.
Doriansen - Pamięć (By Zygfryd96) - Może to trochę dziwne, bo jak dotąd chyba ani razu nie wybrałem screena z innej gry niż Gothic, ale obrazek bardzo mi sie podoba. Mimo, iż Karik04 zrobił screena z zabawnym podpisem, mimo, iż Bartek zrobił dobrego screena i w końcu dodał ramkę screen Zygfryda podoba mi się bardziej. Ma taki ciekawy klimat. Do tego te duchy fajnie wyglądają. Na prawdę można się wzruszyć.
Eskel - Rozbitkowie (By Bartek 120) - Ze wszystkich screenow tylko Screen Bartka jest najlepszy, zastanawiałem się nad screenem ArcyMaga ale... ale użył zbyt wielkeij ramki co całkiem zepsuło wygląd tego screenu. A screen Bartka prócz fajnej ramki jest robiony w nocy... co nadaje takiego klimatu screenowi.
_________________ Witam jestem Maciek moja działalność na forum jest oczywista, komiksy i filmy ( głównie filmy bo robi się je przyjemniej ) Pozdrawiam
W 25 tygodniu konkursu Screen tygodnia #2 zwycięzcą ponownie zostaje - Zygfryd96 ze swoim screenem "Towarzysze Broni". Gratulujemy!
Głosy:
Visor - Towarzysze Broni (By Zygfryd96) - Czy chcę czy nie, tylko on zasługuje tutaj na głos. Bartek za bardzo eksploatuje zimowy pomysł, a do tego nie popisał się pomysłem, karpczonisko na przede wszystkim fatalną jakość screena, zaś Karik i Anticitienz... ech, no nic. "Towarzysze Broni" nie mają już żadnego oryginalnego dodatku graficznego, ale sam obraz i bez efektów ma klimat - trochę filmowy, bo to właśnie z filmami kojarzą mi się takie sceny. W każdym razie - wystarczająco dobry aby zdobyć mój głos.
Pumo - Towarzysze Broni (By Zygfryd96) - I znowu Zygfryd. Nikt z pozostałych uczestników nie pokazał nic ciekawego, ani nawet ładnego. Screen Bartka był niezły, ale niemal identyczny jak bodajże dwa tygodnie temu. Karpczonisko też miał ciekawy pomysł, ale zaprezentował to jak zdjęcie z filmu robione komórką w kinie. A obrazek Zygfryda naprawdę dobrze się prezentuje i zasługuje na zwycięstwo.
Doriansen - Zimowe wzgórza (By Bartek 120) - Poziom nie zachwycił w tym tygodniu. Rywalizacja trwała między Bartkiem a Zygfrydem. Postawiłem na tego pierwszego. Zimowe krajobrazy w twoim wydaniu wyglądają znakomicie, przygnębiająco i... ciekawie. W tym tygodniu masz mój głos!
Eskel - Wojna (By karpczonisko) - Na początku zastanawiałem się nad screenem Bartka, Zygfryda i Karpczoniska. Screen Bartka jest dobry, ale Bartek wałkuje ok kilku tygodni ten sam schemat zimy, co zrobiło się już nudne jak dla mnie. Został Zygfryd i Karpczonisko, oba screeny są na prawdę super, ale screen który dostaje mój głos wygrał nie tylko dobrym wykonaniem i ujęciem, ale też obrazek był dość mocno powiązany z opisem.
Wiem tytuł od E$kela wziąłem
Ostatnio zmieniony przez karpczonisko 06-09-10, 18:21, w całości zmieniany 1 raz