W 12 tygodniu konkursu Screen tygodnia #2 zwycięzcą ponownie zostaje - Shurtugal ze swoim screenem "Klasztor o świcie...". Gratulujemy!
Głosy:
Dartam - Klasztor o świcie... (By Shurtugal) - "Ładne ujęcie, dobra obwódka ogólnie obrazek dobrze wykonany."
Visor - Klasztor o świcie... (By Shurtugal) - "Mam słabość do krajobrazów w jego wykonaniu, znowu dobre ujęcie, może bez jakiegoś wyjątkowego pomysłu, jednak dzięki wzorowemu wykonaniu wybija się ponad reszte. Myślałem też nad obrazem Indiany, jednak wrzucił trochę za dużo bajerów... "
Pumo - Stary Obóz w blasku słońca (by Indiana) - "Udało się uzyskać fajną, czerwoną barwę, co daje niespotykany efekt i wygląda bardzo dobrze. Jedynym mankamentem jest takie sobie ujęcie, ale mimo to, screen mi się podoba. Ma klimacik."
_________________ Witam jestem Maciek moja działalność na forum jest oczywista, komiksy i filmy ( głównie filmy bo robi się je przyjemniej ) Pozdrawiam
W 13 tygodniu konkursu Screen tygodnia #2 zwycięzcą zostaje - Kentis ze swoim screenem "Dziwna sytuacja". Gratulujemy!
Głosy:
Dartam - Dziwna sytuacja (By Kentis) - "Screen nie podoba mi się w ogóle, ale w związku, że Pumo nie oddał głosu i sytuacja nie była rozstrzygnięta zmieniłem swój głos pierwotnie z screenu Miletena Michała na screen Kentisa, bo inaczej nie wiadomo czy udałoby nam się rozstrzygnąć jeszcze dziś, który screen jest najlepszy."
Visor - Zachód Słoncac (By Zygfryd96) - "Najbardziej rzucajacy sie w oczy screen, co nie zmienia faktu, że jest równie słaby jak konkurencja"
Pumo ----
Doriansen - Dziwna sytuacja (By Kentis) - "W tym tygodniu "screenowcy" nie popisali się. Screeny nie posiadają ciekawych efektów ani błyskotliwego pomysłu. Jednak screen Kentisa przykuł moją uwagę dowcipem. Może nie jest to coś, co doprowadziłoby mnie do łez, ale uśmiech się pojawił. Jak autor napisał w opisie: "[...] cięzko jest znaleźć komentarz", jestem podobnego zdania. Sądzę, że praca najlepsza, co jednak nie oznacza dobra."
_________________ Witam jestem Maciek moja działalność na forum jest oczywista, komiksy i filmy ( głównie filmy bo robi się je przyjemniej ) Pozdrawiam
W 14 tygodniu konkursu Screen tygodnia #2 zwycięzcą zostaje - Bartek 120 ze swoim screenem "Zabójcze spojrzenie.". Gratulujemy!
Głosy:
Dartam - Zabójcze spojrzenie (By Bartek 120) - "Zamierzałem głosować na E$kela jednak w tym tygodniu znowu musiałem iść na kompromis. Ani Pumo ani Doriansen nie głosował na jego screen, więc nie mając wyboru musiałem dostosować się pod ich gust i dlatego z dwojga dość słabych screenów głosuje na screen Bartka 120."
Visor ----
Pumo - Zabójcze spojrzenie (By Bartek 120) - "Klimatyczny, pomysłowy i ładnie się prezentuje. Poziom ogólny screenów nienajwyższy, więc za bardzo nie miałem z czego wybierać, ale screen Bartka zdobył mój głos za fajny pomysł"
Doriansen - Nowa kraina... (By timex550) - "Miałem problem. Trzy screeny bardzo mi się podobały. Wybrałem obrazek timexa550. Screen ma swój urok. Bardzo fajne niebo, Cekawe rozmycie postaci. Tak jakby czuję zdziwienie i zakłopotanie tego paladyna, który znalazł się na nieznanym terytorium."
W 15 tygodniu konkursu Screen tygodnia #2 zwycięzcą zostaje - Kentis ze swoim screenem "Przyzwanie". Gratulujemy!
Głosy:
Dartam - Przyzwanie (By Kentis) - "Kiepskie prace, ale tylko screen Kentisa jako tako przejdzie. Ładnie wykonany, dobra obwódka, może być."
Visor ----
Pumo - Przyzwanie (By Kentis) - "Słabiutko, wybór praktycznie zerowy. Wahałem się jeszcze między screenem Arcy Witii ale tam ujęcie było byle jakie, więc wybrałem screen Kentisa, który w sumie popisał się ciekawym pomysłem"
Doriansen - Przyzwanie (By Kentis) - "tylko 3 screeny?! Cóż najchętniej to w tym tygodniu powstrzymałbym się od wyboru dlatego, że nic ciekawego tu nie mamy... Niestety muszę wybrać. Żadno z nadesłanych ujęć mi się nie podoba. Cóż wybieram screen Kentisa. Przyciągnęła mnie ramka w stylu E$kela. Nic więcej. Moim zdaniem najlepszy, ale i tak słaby... "
Com widział i uczynił,
Aby stać się tym, kim jestem,
Przepełni cię zdumieniem.
Co uczynić mogę
I z kim się zbratam,
Aby to zachować,
Lodem zmrozi twoją duszę.
W 16 tygodniu konkursu Screen tygodnia #2 zwycięzcą zostaje - E$kel ze swoim screenem "Kamienny Strażnik...". Gratulujemy!
Głosy:
Dartam - Kamienny Strażnik... (By E$kel) - "Screeny Eskela, zawszę przyciągają moją uwagę, może w tym tygodniu nie jest dobry, ale góruje nad resztą."
Visor - Golem (By Fortuno) - "Jesli o poziom chodzi to nie ma wielkiej różnicy pomiędzy nim, a Bartkiem, ale jego screen ma trochę mniej ograny pomysł. Poza tym Bartek chyba już raz wygrał ST, co za dużo to niezdrowo."
Pumo - Kamienny Strażnik... (By E$kel) - "Znowu E$kel, ale nie ma innego wyjścia skoro reszta userów nie chce się przyłożyć i z łatwością oddaje mu zwycięstwo. Screen ma dokładnie te same zalety co poprzednie. Klimat, ładne ujęcie i dobrą jakość. "
Doriansen - Podróżnik... (By Bartek 120) - "Screen przyciągnął moją uwagę mrocznym klimatem. Efekty oświetlania ciemnych punktów przez pochodnię może nie wyszły doskonale, ale nie bolą oczy jak się na nie patrzy. Obrazek wykonany w miarę estetycznie."