No więc nie wiem czy był temat takiego pokroju . Ale już go założe.
No więc podajemy różne linki do śmiesznych lu po prostu do bólu głupich obrazków, GIF'ów lub filmików. Narazie dam linki do śmiesznego filmiku i nawet fajnej reklamy z discovery .
HAHAHAHAH XD XD XD Powaliłeś mnie Ado'o. A ja mam tu coś dla fanów Dungeons & Siege.
Miałem wersję z polskimi napisami ale nie mogłem jej znaleźć. Musicie się zadowolić angielską. Chodzi o to że koleś postrzelił drugiego z łuku i rozmawiał z policją. Był trochę zbyt wielkim fanem fantasy i... zobaczcie sami
Dość ciekawy filmik. Ta sprzeczka Catherine Tate i David Tennant jest niezła. Ale i ta nie pobije końca XD . Filmik jest po angielsku, ale można zrozumieć co oni mówią bez problemu (dla tych co odrobinę znają angielski).
Mam tutaj coś co spodoba się teamowi Gothic Komiksy grającemu w Jedi Academy. Największą frajdę przy oglądaniu tego filmiku ma się wtedy gdy przeszło się kampanię w singlu oraz zna angielski.