Może ten temat zostanie zbiorem takich ofert? Ja np. mogę się za gry wymieniać, poprzez serwis game trade. Zainteresowani mogą zajrzeć na mój profil: http://gametrade.pl/u/kentis/gry_na_wymiane
_________________ Piszę poprawnie po polsku.
Moja twórczość:
Zawieszone:
Asasyn Shargan - opowiadanie
Jakoś mojej uwadze umknął Chaos Terrory przy zamawianiu 1 i 2 części. Ile by kosztowała ta część i jaki jest jej stan?
EDIT
Mam do sprzedania jeszcze parę gier:
-Wydanie z Playa, dwie gry. Gorky Zero: Fabryka Niewolników. Gra była raz w napędzie.
Druga Gra From Dusk Till Dawn. Gra nie była ani razu w napędzie.
Pudełko no jak to używane gry, widać że używane i pudełko było
Dalej mam do sprzedania 4 gry na jednej plycie DVD, zestaw z gazety wyborczej ;p
Worms 3D, Disciples II: Mroczne Proroctwo, Hotel Giant, Europa Uniwersalis II, Sąsiedzi z Piekła Rodem 1 i 2: Słodka Zemsta i Na wakacjach.
Płyta była kilka razy w napędzie, aczkolwiek rysy żadnej nie ma.
Zestaw z Playa wyceniam na 15 złoty.
Zestaw z wyborczej na 20 złoty.
Jakoś mojej uwadze umknął Chaos Terrory przy zamawianiu 1 i 2 części. Ile by kosztowała ta część i jaki jest jej stan?
Było tak, że po odpakowaniu pisma, grę tylko raz otwierając (chciałem zobaczyć jak płytka wygląda - ale z jej stanowiska jej nie wyciągałem) włożyłem do szuflady.
Pamiętaj jednak, to wersja z KomputerŚwiatGry - tutaj przedstawienie owej części pisma.
Ile chcę?
Pięć złotych, ale z kolei przesyłka kolejne osiem. Oczywiście przesyłka może wyjść taniej, nie będzie wtedy koperty bąbelkowej, za Pocztę Polską z kolei nie odpowiadam; zrobisz, jak zechcesz, polecam właśnie bąbelkową. Przesyłka oczywiście priorytetowa.
Btw, polecam zniżyć cenę. Nikt nie odkupi samych dwóch płyt z Play za piętnaście złotych, zwłaszcza, że używane. No chyba, że wliczyłeś w to przesyłkę.
Tu Gwyn:
Było pisać na GG, na GK rzadko wchodzę, brat mi przypomniał. Cena wynosi 15 zł, w zależności od ceny przesyłki (W Warszawie możliwy odbiór osobisty), muszę jeszcze obczaić cenę przesyłki. Wydanie premierowe, w stanie bardzo dobrym (bez porysowanej płyty, instrukcja jest, wszystko ogólnie ok.
11407386 - moje GG.
Mam do sprzedania dwie gry, aczkolwiek trzeba kupić dwie, nie można jednej, gdyż obie działają na Steamie, więc przy sprzedaniu ich od razu daję wam swoje konto na Steam.
Just Cause 2 i Mafia2.
Gry są jak pewnie wiecie w miarę nowe, Mafia 2 jeszcze gorąca, bo wyszła w sierpniu, Just Cause 2 też z tego co kojarzę w tym roku wyszła (na początku). Stan jest bardzo dobry, obie płyty były tylko raz w napędzie (instalacja), nie ma żadnych rys, w pudełku jest wszystko to, co było przy zakupie.
Zestaw wyceniam na 80zł.
Może trochę drogo, ale jak na takie dwie gry z tego roku to i tak tanio, bo pojedyncza kosztuje więcej, a tutaj dwie za stówkę... Nie został wliczony koszt przesyłki.
Co uczynić mogę
I z kim się zbratam,
Aby to zachować,
Lodem zmrozi twoją duszę.
Cytat:
Ready to set the world on fire...
Brand
Ostatnio zmieniony przez Fortuno 18-09-10, 13:52, w całości zmieniany 1 raz
Na sprzedasz/zamianę:
Heath
Wehikuł Czasu
Knights of Honor
Terrorrist Takedown 3
Bioshock
Neverwinter Nights (do tego mam też dodatki)
Gothic 2
Risen
Poszukuję:
Bard's Tale
Bioshock 2
Call of Duty: United Offensive
Crysis
Jade Empire
Neverwinter Nights 2 (+ Dodatki)
Prototype
Red Faction
Sacred
Stalker: Cień Czarnobyla
Terrorist Takedown 2
The Saboteur
Transformers: The Game
Wszystkie na PC.
_________________ Piszę poprawnie po polsku.
Moja twórczość:
Zawieszone:
Asasyn Shargan - opowiadanie
No średnio mi się opłaca za tę piętnastkę, skoro dopłacając zaledwie 4,99zł mam na Allegro nówkę sztukę.
[EDIT]
Dziś przyszła mi niemal nówka FIFA 10, oczywiście na PC.
Nie mam pojęcia, ile razy płyta była w napędzie, ale nie ma na sobie ani jednej ryski. Samo pudełko ja otworzyłem jedynie raz, by przyjrzeć się książeczce i jeden raz wyjąłem płytę ze stanowiska w celu przyjrzenia się spodowi.
Opakowanie, jak i wszystko, co w środku, stan 6/6, perfecto.
Wygląda tak, jak na tym screenie.
Chyba w takim razie premierówka, lecz nie mam większego pojęcia.
Zdając sobie sprawę z cen owej gry na Allegro, ale i biorąc pod uwagę jej wyśmienity stan, wyceniam na 19zł + przesyłka.
Mam do sprzedania 2 gry na xbox 360
Mass effect 1+2
cena 110zł+przesyłka
http://allegro.pl/show_item.php?item=1229679973
Jeżeli ktoś będzie chętny bo za 2 dni koniec aukcji wstawię jeszcze raz
- Rise & Fall Civilizations at War - Black & White 2 - Gothic 3: Edycja kolekcjonerska (Numer 198) - Gothic 3: Zmierzch Bogów - Risen - The Elder Scrolls IV Oblivion Game of the Year Edition
Wszystkie gry działają poprawnie. Cena do uzgodnienia. Szersze informacje na PW.
-The Guild 2 z dodatkiem Piraci Nowego Świata
-The Sims 2 Zwierzaki
-Rayman Szalone Kórliki (wstyd się przyznać )
-Star Wars Empire at War
-Sid Meier's Pirates!
-Splinter Cell: Pandora Tomorrow
-Port Royal Złota Edycja
-Eragon
Jestem jeszcze gotowy sprzedać niektóre gry z CD-A, np. "Call of Juarez", "DMC 3", "DMC 4" i "Jade Empire". W ogóle mam wszystkie płyty od stycznia 2007 więc można mi składać oferty (acz niektórych gier nie oddam ).