zdobyłem 140 punkty a brat 9 letni 110.nie chodzi mi o test z moddingu
_________________ Gdy wy stawiacie 10/10, ja próbuje wyciągnąć na 7/10.
Niech żyje energia atomowa!
Kupcie mi na urodziny pierogi. Ucieszę się. Loris chce na urodziny nowe łożysko.
nierozumiem...:| Gdzie można zdobyć pancerz Paldyna ( jak grasz jako strażnik miejski )? A gdzie?? no w klasztorze!! to czemu mam 0? to gdzie według autora ejstem ciekaw
LOL Który z poniżej wymienionych potworów jest w Gothic ?
DZIK!! nie rozumiem tego testu Magiczny golem też ale dzik TE? JEST.....Nie przypominam sobie by w G1 był dzik
Który z wymienionych poniżej potworów nie jest w Gothic2?
LOL no to meni rozwaliło Goblin-JEST, Dzik-JEST, Czarny troll-JEST Pan cienia-NIE MA przynajmniej ja sobie nikogo takiego nie przypominam-dostałem 0 niech ktos mi wyjaśni
nierozumiem...:| Gdzie można zdobyć pancerz Paldyna ( jak grasz jako strażnik miejski )? A gdzie?? no w klasztorze!! to czemu mam 0? to gdzie według autora ejstem ciekaw
LOL Który z poniżej wymienionych potworów jest w Gothic ?
DZIK!! nie rozumiem tego testu Magiczny golem też ale dzik TE? JEST.....Nie przypominam sobie by w G1 był dzik
Który z wymienionych poniżej potworów nie jest w Gothic2?
LOL no to meni rozwaliło Goblin-JEST, Dzik-JEST, Czarny troll-JEST Pan cienia-NIE MA przynajmniej ja sobie nikogo takiego nie przypominam-dostałem 0 niech ktos mi wyjaśni
ten kto wymyślił ten test jest chyba autorem Biedronki
Kupcie mi na urodziny pierogi. Ucieszę się. Loris chce na urodziny nowe łożysko.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Mam u Eregrina 24/30 pkt.
Muszę przyznać, że test jest niezły, ale [SPOJLER TESTU] pierwszego spotykamy nie Diego, ale Bullita
No i przy niektórych pytaniach strzelałem, bo mi nie działa Gothic 1, to pozapominałem
Ja tak samo XD 24/30 pkt.
Tylko się nie śmiać, gdy powiem co miałem źle: SPOILERY oczywiście:
1. Dobrze
2. Dobrze
3. ?le - strzelałem
4. ?le - przecież dwunastu tworzyło a 13 - Xardas - nadzorował.
5. Dobrze
6. ?le - obstawiłem Prawo Kruka.
7. Dobrze (tylko powinieneś napisać przez CH)
8. Nie zaznaczyłem? Ale wiem, że jest to Topór Laresa.
9. Dobrze
10. Dobrze
11. Dobrze
12. Znowu pominąłem przez przypadek, ale wiem, że jest płatnerzem.
13-19 dobrze.
20. ?le, przecież Bullit jest pierwszy, a nie Diego. Chyba, że chodziło ci bez filmiku.
21-30 dobrze.
Gdyby liczyć te niezaznaczone miałbym 26/30 Fajny test, tylko jest pomyłka z dwudziestym.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Ja tak samo XD 24/30 pkt.
Tylko się nie śmiać, gdy powiem co miałem źle: SPOILERY oczywiście:
1. Dobrze
2. Dobrze
3. ?le - strzelałem
4. ?le - przecież dwunastu tworzyło a 13 - Xardas - nadzorował.
5. Dobrze
6. ?le - obstawiłem Prawo Kruka.
7. Dobrze (tylko powinieneś napisać przez CH)
8. Nie zaznaczyłem? Ale wiem, że jest to Topór Laresa.
9. Dobrze
10. Dobrze
11. Dobrze
12. Znowu pominąłem przez przypadek, ale wiem, że jest płatnerzem.
13-19 dobrze.
20. ?le, przecież Bullit jest pierwszy, a nie Diego. Chyba, że chodziło ci bez filmiku.
21-30 dobrze.
Gdyby liczyć te niezaznaczone miałbym 26/30 Fajny test, tylko jest pomyłka z dwudziestym.
24/30 XD to samo XD
Dodane po 12 minutach:
<a href="http://test.4free.pl/test/444727/39320">Test Gothic 2-zobacz czy znasz potwory </a>
a oto mój nowy test XD
wiesz co ci napiszę?twój avatar pasuje do sytuacji...XD ale wiesz,że jest istota której nazwa jest nazwą miecza XD?
Dość dziwny.
1. Dobrze.
2. ?le, zaznaczyłem, że nie i to jest prawda. Trolli jest wiele, a magicznego krwiopijcy nie spotkałem
3. Nie zrozumiałem pytania.
4-6 dobrze.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
20 jest dobrze. Mi chodziło o grę, gdzie ruszasz postacią, nie o wszelkie filmiki, etc. Może tak trochę źle sformułowałem pytanie, lecz nie potrafiłem go opisać dokładniej. A czwarte, to możne nadzorował, ale można było by powiedzieć, że tworzył. Saturas mówi, że barierę tworzyło tak naprawdę trzynastu magów.
Eregrin w twoim teście także uzyskałem 24/30 pkt. . Dość trudny muszę przyznać, dużo rzeczy już zapomniałem . Ale ogólnie pytania całkiem dobrze ułożone.
Ja miałem 13/15. Test Kuby niezły, bardzo fajne pytania i niektóre odpowiedzi powalają i zmuszają do myślenia, nad każdą odpowiedzią warto się zastanowić. Według mnie, jeden z lepszych testów