Ten test Kuby jest głupi ... Np. czy w Gothicu można wywołać pożar, oczywiście, że nie, ale była też odpowiedź, że na ludziach... Albo to z broniami, łukiem i strzałą ... 7/10.
z pierwszego max
z testu Dartama 80,
z trzeciego bodajże 70,
z testu Bugsa max.
z moddingu, chociaż się nim nigdy nie zajmowałem 71/100.
z testu Kuby - 15/15 oczywiście
A to mój quiz : http://quizgothic12.funtest.pl/
Wiem, że bardzo prosty, ale nie miałem pomysłu na pytania. Z niego mam oczywiście 100/100
Ja 90. I dałem jeszcze jeden spamik (ale tylko jeden ;p).
_________________ Piszę poprawnie.
Ciekawy ze mnie człowiek... zawsze, gdy wszystkim komiks się podoba maksymalnie, gdy wystawiają oceny 10/10, ja i tak znajdę dziurę...
Kubisa - OMG... kretyński! Nie rozumiałem połowy tego co tak pisze, strasznie nie jasny! Mimo to jakoś przebrnąłem, na jednym poległem XD Masakra. NIE PODCHOD?CIE DO TEGO, MÓZG SIĘ OD TEGO ŚCINA! XD
Kuba75 - eeee... miazga. Na 5 odpowiedzi 4 były dobre W praktycznie każdym pytaniu zgubiło mnie to, 10 pkt.
Twój wynik: 220/400
Cóż...patrząc na głupotę tego testu to niezły wynik. Czasem nie wiedziałem czy odpowiadać na poważnie czy żartem, tak czy siak...jako test wypada słabo, ale pośmiać się czasem można...
295/400.
Nie jest źle, test powalony, niekiedy nie wiedziałem co odpowiadać, np. w pytaniu "Czy są piraci?". No są. Ale poza "Tak" jest też "Pod dowództwem Grega, są". No i co tu odpowiadać? No, ale przynajmniej się trochę pośmiałem z niektórych pytań
Test kubisy (wiedza o potworach) - 95/95 - Co to za test? Dwie odpowiedzi do wyboru? Pytania są bardzo łatwe. Gdy było pytanie z tym unikalnym potworem na wyspie, zaznaczyłem trolla, bo potem pisałeś, że się pomyliłeś.
Test Kuby75 - 13/15 - Odpowiedzi były albo żartem, albo serio, zatem czasem nie wiedziałem co wybrać. Ale ogólnie nie najgorzej.
Test Lesteka 147 (o 1 i 2) - 60/100 - Dość trudny. Mógłby by być jednak trochę dłuższy.
Testu o modach nawet się ie tykam, bo nie lubię grać w modyfikacje i sam modding nie interesuje mnie.
Test Garrondara - 230/400 - śmieszny ten test, chociaż mój wynik ma pewne uzasadnienie: Nic o modach nie wiedziałem, a odpowiedzi były takie, że chwilami nie wiedziałem co odpowiedzieć. Humor w niektórych pytaniach trochę naciągany. Ogólnie mówiąc, fajny test.
PS.
Proponowałbym dodać te wszystkie testy do pierwszego postu.
Tak szczeże mówiąc, to nie zbyt interesuje się szczegółami na temat gier, a zrobiłem go z powodu nudy. Do autorów testów: testy fajne i śmieszne, oprócz kubisi, bo ten był prosty.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.