Wstawię swój pulpit a skomentować... Pozwolę sobie trochę później.
Medieval shop TV!
Już dziś zakup poręczny zestaw małego inkwizytora!
W skład zestawu wchodzą:
1. Narzędzia tortur
2. Przenośny stos*
3. Projekt jednego z wybranych narzędzi tortur
4. Książka Roderyka Rompfha "Polowanie na Czarownice"
* - w skład wchodzi jedynie drewniana belka i lina
Nie przegap okazji! Już dziś możesz mieć to wszystko za jedyne 666.00$! To nie są żarty! Nasze produkty posiadają atest Świętego Oficjum!
Zadzwoń! 666 - 00 - 00 (koszt połączenia to jedyne 20$ za 3 sekundy + vat)
Papcio ten "Plan Obalenia PiotraPL" jest genialny Wiem że najpewniej zrobiłeś to przed wrzuceniem i ten folder jest pusty ale świetnie to wygląda .
A pozostałcyh dwóch nie skomentuję .
Ja też pochwalę się swoim pulpitem. Chociaż nie mam takich planów jak Papcio, ale w folderze różne znajduje się tyle plików, że zajmują 5 GB. Sam nie wiem co tam mam.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Dobra, pozwolę sobie skomentować 3 ostatnie pulpity ;P
Darmor Pulpit jest super. Naprawdę Ma jakiś taki "klimat" jesieni... Ikonki w fajny sposób poukładane, co dodaje twemu pulpitowi uroku.
Papcio Pulpit, szczerze, taki sobie Tapeta nie za ciekawa, ikonki tak "standardowo" poukładane, co według mnie jest tandetne. Najfajniejszy jest ten folder z "Planem Obalenia Piotra PL" Wiadome, że zrobiłeś to tuż przed wstawieniem, ale fajne, fajne Generał Ikonek jest mało, tapeta taka smętna. Pulpit wydaję się przez to taki nudny i smutny
To tylko moje zdanie. Jeśli kogoś obraziłem mymi wypowiedziami, serdecznie przepraszam. Nie miałem tego absolutnie na celu.
Mhm. Darmor twój pulpit fajny Ma taki swojski klimat. Ta jesień... mhm i widzę KZ włączone.
Papcio, może standart ale też fajny. Pokaż jakie pliki masz w tym folderze obalenia, skoroś taki mądry
Co do Generała i reszty - podoba mi się, ale mniej. Są poprostu zwykłe
_________________ "Śmierć, Zemsta i Furia to trzy podstawowe składniki Chaosu"
I believe i am pie!
Zmieniłem tło, na bardziej żywsze. Trochę wyostrzyłem, trochę podświetliłem i coś tam jeszcze zrobiłem i jest git.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Ja podobnie jak Ado'o mam swój nowy pulpit w klimatach Resident Evil, tylko że części czwartej, a na tapetce moja ulubiona postać - wójt wioski
Przy okazji ocenię poprzedników.
Dartam - Podoba mi się bardziej niż pierwsza, tapetka świetnie pasuje do reszty pulpitu, no i jest odpowiednio mroczno
Generał - Wiedźmak jak wiedźmak Nawet pasuje do tego XPkowskiego błękitu, ale fajerwerków nie ma.
Ado'o - Tutaj też znienawidzony przeze mnie XPkowski błękit skórki. W zasadzie to różnic za wiele nie ma, w stosunku do poprzedniej. Tylko bohaterka RE5 z tyłu i bałagan w ikonkach mniejszy
Haha Pumo XD. Wielki ser z RE 4 wymiata XD. Ale tak serio to fajna walka jest z nim, nawet klimatyczna . Ale wracając do pulpitu to wolę coś bardziej subtelnego niż śmierdzący i brzydki ser z wioski gdzieś w Hiszpanii . Ale ogólnie dobry pulpit bo z dobrej gry .
Pozwolę sobie ocenić pulpit Pumo Dość fajny pulpit, bardzo ciekawy jest plik: Jak shakować konto admina forum krok po kroku I także: passy do konta adminow gk XD XD XD XD Tapetka b. fajna
_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.
Skoro już ktoś reaktywował ten temat to czas, abym ja się pochwalił swoim PULPITEM (tak wiem co sobie pomyślicie: ,,On ma chyba obsesje" XD, a wcale nie mam [I za nim przeczytasz dalej obejrzyj dokładnie pulpit!] Po prostu lubie takie tapety, na których mogę ustawić sobie ikony w różne wzory ).
Hah, Adanos, muszę przyznać, że masz dość ciekawy pulpit Tzn nie jest głupim pomysłem ustawianie ikon wokół czegoś, przypomina to trochę MAcintosha Ale wygląda całkiem fajnie, 8/10 wystawię
MM...tapetka jest naprawdę fajna, ale...jak ty możesz mieć tyle gier na raz na kompie? Ja nigdy nie miałem więcej niż 3 . A od kiedy mam X-Boxa to w sumie w ogóle mam tylko Gothica . A Żepcia...nie chce mi się coś wczytać .
MM...tapetka jest naprawdę fajna, ale...jak ty możesz mieć tyle gier na raz na kompie? Ja nigdy nie miałem więcej niż 3 . A od kiedy mam X-Boxa to w sumie w ogóle mam tylko Gothica . A Żepcia...nie chce mi się coś wczytać .
Bo jak ja je instaluje to później nie chcę mi się ich usuwać, np NWN włączylem raz WoWa to tylko trial, Anno 1404 też tylko raz grałem. Tibia.....eeeee..... Twierdza 2 mi nie działa To w sumie gram z 30% tych gier