Adanos ten drugi pulpet fajny . 8/10
MM Gwałtu rety... Ja gram chyba w 4 gry i wystarcza...
Matis... Tapeta nie za fajna i porządeczku nie ma Metinowiec się znalazł . 6/10.
Kurde...ile razy ty tapetę zmieniasz? Ja cały czas mam Shevę z RE5 już od 2 miesięcy. (?) No, ale tak czy siak to ta tapetka z MW2 jest bardzo fajna to jednak MMa mi się bardziej podoba. A wracając do twoich wcześniejszych to podoba mi się tapeta z tą dziewczyną .
Elminster, ikony są u ciebie strasznie porozrzucane i ilość gier oszałamiająca, ale sama tapeta...haha...jest zarąbista . Co mi się jeszcze rzuciło w oczy to Kreator Bohaterów z Dragon Age, który także pobrałem, ale...nie wiem czemu nie mam napisów w menu i nic nie mogę zrobić. Tak czy inaczej tapetka bardzo fajna.
A Spiacy, cóż...kto co lubi, ale tapeta dla mnie trochę...nie tego. Nie podoba mi się. Ale przynajmniej w miarę porządek w ikonach .
No, no... Elminster... Tapeta zawalista, mało ze śmiechu z krzesła nie zleciałem
Wiedźmin... Twoja tapeta jest...fajna. Ładny widoczek...
Żepcio/Adanos(stary nick lepszy)... Wydaję mi się że ty zmieniasz tapety tylko po to aby napisać posta... Ale są dobre, więc już się nie skarżę...
Spiacy... masz 10/10 bo ta tapeta z Death Note jest zarąbista.
A teraz żeby nie było daję swój http://img121.imageshack.us/img121/2591/tapf.jpg
Dobra, jak reszta mogła, to i zwykły user też może :
_________________ Młody Wiedźmin = [|| ] - 20 % ukończone. (wstrzymane). <---- A kogo to obchodzi
W planach...
WRESTLING - To jest moje życie - Komiks powstanie w okolicach Backlash albo Judgemnt Day (czyli w kwietniu albo w maju) albo ostatecznie do Extreme Rulez (czyli w czerwcu). Wszystkich, czekających na ten komiks GORˇCO PRZEPRASZAM!
Każdy kto gra w Garry's Mod'a, niech napisze, bo samemu smutno się gra Oczywiście STEAM
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
Rosyjscy naukowcy przeprowadzili badania, z których wynika, że 100% żyjących ludzi jest narażonych na śmierć.
"Takie rzeczy odkrywa się czytając dobrze sobie znane mangi. Polskie skanlacje odkrywają drugie dno tekstu!" - Cesarz
Medieval shop TV!
Już dziś zakup poręczny zestaw małego inkwizytora!
W skład zestawu wchodzą:
1. Narzędzia tortur
2. Przenośny stos*
3. Projekt jednego z wybranych narzędzi tortur
4. Książka Roderyka Rompfha "Polowanie na Czarownice"
* - w skład wchodzi jedynie drewniana belka i lina
Nie przegap okazji! Już dziś możesz mieć to wszystko za jedyne 666.00$! To nie są żarty! Nasze produkty posiadają atest Świętego Oficjum!
Zadzwoń! 666 - 00 - 00 (koszt połączenia to jedyne 20$ za 3 sekundy + vat)