To mój pulpit. Żałuję, że nie zrobiłem screena, kiedy miałem na kompie Alphę Cataclysm (ale byłby lans, że grałem w WoW:Cata przed wszystkimi na GK XD).
Co uczynić mogę
I z kim się zbratam,
Aby to zachować,
Lodem zmrozi twoją duszę.
Ja mojego pulpitu nie zmieniałem w między czasie, ale ocenię te co są...
SkorpionX, obraz znakomity. W miarę porządne rzeczy masz na pulpicie. 8/10
Fortuno, nie lubię Mass Effect. Odnoszę również wrażenie że masz źle ustawioną rozdzielczość... No i ta gadka o WoW'ie... Ciesz się. Gdybyś miał tę ikonkę to w naszym antyWoWowskim świecie dostałbyś 0 w porywach do 1, a tak się wyratowałeś. 5/10.
Mattir, nie rozumiem, dlaczego mam złą rozdzielczość? Może na screenie tego nie widać, ale u mnie na monitorze wszystko jest świetnie.
Takie pytania to na GG lub PW, upominam! -Elminster.
Co uczynić mogę
I z kim się zbratam,
Aby to zachować,
Sama tapetka fajna, aczkolwiek nienawidzę, jak pulpit jest pusty tylko na górze jest pasek i tam wszystkie ikonki... ja tak po prostu nie potrafię, nie podoba mi się to XD. Jak dla mnie 8/10 za tapetę, a cały pulpit 5/10.
Co uczynić mogę
I z kim się zbratam,
Aby to zachować,
Eskel - nawet niezła tapetka, taka "mhroczna" wersja Wieży Eiffla . A co do samego pulpitu to masz nawet porządek, pogrupowane - tu gry, tu programy, tam inne rzeczy. Jak dla mnie 8+/10.
Co uczynić mogę
I z kim się zbratam,
Aby to zachować,
'Całym' pulpitem pochwalić się nie mogę, bo mam 60 tapet zmieniających się co kilka minut (wszystkie z serii Splinter Cell, żeby nie było złudzeń), ale wybrałem najciekawszą, chyba
To Enrica Villablanca, z czwartej części gry.
Dorzucę jeszcze dwie przypadkowe tapety:
Na drugiej z nich widzimy nie kogo innego, jak Gordona
Nowy pulpit, pewien porządek nadal zachowany, do tego D.Gray-Man... Sam jestem nim zachwycony.
Medieval shop TV!
Już dziś zakup poręczny zestaw małego inkwizytora!
W skład zestawu wchodzą:
1. Narzędzia tortur
2. Przenośny stos*
3. Projekt jednego z wybranych narzędzi tortur
4. Książka Roderyka Rompfha "Polowanie na Czarownice"
* - w skład wchodzi jedynie drewniana belka i lina
Nie przegap okazji! Już dziś możesz mieć to wszystko za jedyne 666.00$! To nie są żarty! Nasze produkty posiadają atest Świętego Oficjum!
Zadzwoń! 666 - 00 - 00 (koszt połączenia to jedyne 20$ za 3 sekundy + vat)
Bardzo długo miałem tapetę z loading screenem z Wiedźmina I, ale ostatnio pozwoliłem sobie na małą zmianę. Jeśli ktoś byłby zainteresowant tą tapetą - pisać.
http://img708.imageshack....ipboard01yv.png
Może mój pulpit nie jest jakiś epicki, ale cóż, to chyba najlepsza tapeta jednego z moich ulubionych zespołów heavy metalowych jaką widziałem
PS. Tak, jestem staromodny bo mam Windowsa XP jeszcze
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.