_________________ Gdy wy stawiacie 10/10, ja próbuje wyciągnąć na 7/10.
Niech żyje energia atomowa!
Kupcie mi na urodziny pierogi. Ucieszę się. Loris chce na urodziny nowe łożysko.
Tak w ogóle to czemu by nie skomentować sobie nawzajem pulpitów?
Dartam:
Nie mój styl, osobiście to mając taką tapetkę bałbym się na monitor spojrzeć (bez urazy oczywiście bo gusta są różne). Ale porządek jest i to się ceni.
Pumo:
Porządeczek widzę na pulpicie, tapetka skromna, ale nawet fajna, osobiście nie lubię zbyt ciemnych, ale ta ujdzie w tłoku .
kubisia:
Ehhh...taka nijaka ta tapeta. No i nie wiem po co dałeś do screena tą tabelkę z gg, nie obchodzą mnie twoje kontakty...
Rezo:
Najlepszy pulpit!!! Normalnie monete ci dam!!! Sam kiedyś miałem od groma tapet z Barca, ale póki co przerzuciłem się na coś bardziej subtelnego . Nawet w poprzednim temacie na najlepszy pulpit forum mam tapetę z Terrym Henrym.
MattiR11:
Do ManU nic nie mam, ale Barca oczywiście lepsza . Kumpel jest kibicem Manchesteru i ma podobną tapetkę. Ogólnie dziwnie wygląda pasek startu na górze, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia .
MM gdzie jesteś?
Dartman. Ja się tej tapety boję . Dobra a tak na serio: Porządek i na całym pulpicie tylko 6 ikon fajnie .
Pumciak: Fajna tapetka i porządek. Ale dla mnie za ciemne.
Ado'o: No co to mój chomik! . A twoja tapeta mi się podoba jedna z fajniejszych
Kubisa: Co mnie obchodzą twoje kontakty? . Sama tapeta też mi się zbytnio nie podoba.
Rezosław. Też byłem za Barcą ale takiego pulpitu nie miałem (ten mam od 4,5 miesięcy )
MattiR11. Nie lubię ManU, ale nie przeszkadza mi on za bardzo. Barca dużo lepsza!
Dartam: Fanem nie jestem, ale też nie mam nic przeciwko, ogólnie ładnie się prezentuję, chociaż pewnie samo logo zespołu by miało lepszy klimat. A na pulpicie porządek.
Artheneos: Może MMowi by się spodobało, ale nie mi. Osobiście nie rozumiem po co dawać na pulpit mordkę zwierzaczka albo swoją własną. Wystarczy że widzę je na co dzień.
Pumo: No po prostu wymiata XD
Ado'o: Tapetka z Residenta fajna, ale brzydko wygląda z paskiem Start, na pulpicie lekki bałagan, jakieś Fucki XD i coś tam jeszcze. W ogóle nie lubię jak coś jest tak bezsensownie porozwalane na pulpicie, ale nie jest to tragedią.
Kubisa: Osobiście nie chciałbym wpatrywać się na codzień w zniekształconą mordę jakiegoś piłkarza, zwłaszcza że jakość obrazka jest beznadziejna. No i w ogóle rozdzielczość niska i ten Start taki wielki.
Rezo: Wrzucanie na tapetę logo klubu też mnie jakoś nie kręci Wolę jak pulpit ładnie się prezentuje i komponuje z całą resztą. No i ikony na górze też mi tak jakoś nie pasują, na dole taka pustka brzydko wygląda. Ale ujdzie.
MattiR11: Ogólnie masz największy bałagan na pulpicie, Start u góry, foldery i pliki porozwalane i ponazywane bez ładu i składu, w ogóle nie wiem jak się w tym orientujesz No a co do tapetki to to samo co z Rezo.
1. Dartam - ładnie się prezentuje, klimacik i porządek są oraz widzę ikonkę CS'a . Może kiedyś pykniemy razem?
2. Artheneos - syf z tymi ikonami. Mógłbyś zrobić jakieś foldery i tam je wpakować, albo uporządkować w jakiś rządek np. pierwszy rząd to gry, drugi to programy, trzeci foldery itp. Do zwierzaka jako tapecie nic nie mam , ale do botów mam ... Tacy ludzie psują grę innym czyż nie ?
3. Pumo - wszystko ślicznie, uporządkowane, styl windowsa ładny , można wszystko łatwo znaleść.
4. Ado'o - ano syf. Ciężko było by się połapać gdzie co jest, przynajmniej na początku, tapeta sama w sobie jest ok. Fajnego masz kolegę na GG. Ogólnie niby syf, ale bardziej podoba mi się od pulpitu Artheneosa.
5. kubisa - chwaliłeś się już tym obrazkiem na SB, jakość jego na tapecie jest kiepska, ci... piłkarze co tam skaczą w tle brzydko wyglądają, gg za dużo zasłania, jeszcze ten napis tak jakoś psuje to wszystko.
6. Rezo - ...
7. MattiR11 - dla mnie dziwnie wygląda pasek startu u góry, ale to kwestia przyzwyczajenia . Jeśli ten kalendarz musisz mieć zawsze, to współczuję Ci bo mnie on wkurza. ManU nie lubię, ale skoro jesteś fanem to nie przeszkadza mi to, że masz jego logo w pulpicie (w końcu ja mam Barcę). Z ikonami to niezły syf, dziwne nazwy, ja zawszę muszę nazwać jeśli mam powyżej dwóch notatników/folderów bo nie będę wiedział gdzie co jest.
Pierwsze miejsce:
Pumo
Drugie miejsce:
Ado'o & Dartam
Trzecie miejsce:
MattiR
Czwarte miejsce:
Artheneos
Piąte miejsce:
kubisa
Dzięki wszystkim wyżej za komentarz oraz Dartamowi za taki temat . Niby prosty, a fajny.
A ja nie będe teraz oceniał tylko wrzucę swój Może się wydawać, że mam burdel, ale wszystko poklasyfikowane Po prawej pliki i foldery, po lewo programy i gry, u góry przeglądarka i systemowe
Jakubcio fajna tapeta i ogólnie podoba mi się twój system...kiedyś też miałem ładnie uporządkowane wszystko, ale to już nie te czasy gdzie siedziałem po 20 min. układając ikony na pulpicie . Tylko ten pasek na górze .
Biały Wilk fajna tapeta . Sam zrobiłeś czy znalazłeś w necie taki screen? Ogólnie podoba mi się motyw Gothic'a na pulpicie.
KzL...jak ty w ogóle możesz tak żyć? Szare tło...syf kiła i mogiła XD.
Tytuł "pewne rzeczy się zmieniają ale pewne są wieczne"
Ludzie mają we mnie wariata i szaleńca, lecz wiem co dobre!
_________________ Urodziłem się 9 czerwca, to wielka data gdyż wtedy pojawiła się pierwsza kreskówka z Kaczorem Donaldem. Wiele lat później urodził się Don Rosa (też 9 czerwca) wg. mnie najlepszy rysownik tego uniwersum który wprowadził w bajkę dla dzieci łzy cierpienia i prawdziwe ludzkie marzenia.
Mikmim1 fajna tapeta ale troche syf na pulpicie... Ale o tapecie BK już nie powiem. Wczoraj miał 12 tych kolumn z ikonami . A tapetę o ty chyba zmieniasz codziennie . Bałagan też jest .
Visor, na twoją tapetę mogę odpowiedzieć tylko jedno: Hahaha XD Widzę że bardzo ci się spodobał ten napis, nawet go nie zasłoniłeś tym mnóstwem ikonek które ci zawalają pulpit. Może szczyt porządku to nie jest, ale pulpit ma klimacik
KERTH o twojej tapecie nic nie powiem. Ale przynajmniej jest porządek
Visor. Porządek nie ma ale napis jest fajny. Moim zdaniem jedna z lepszych tapet.
Dla mnie pulpit nie jest wcale taki ważny. Nie chodzi mi o to, by fajnie wyglądał i robił wielkie wrażenie, tylko o to by był tam porządek i można było się łatwo we wszystkim znaleźć. Nie wiem, jak niektórzy mogą żyć w takich bałaganach. Jeśli chodzi o tapetę, to czasami wstawię sobie logo Windowsa XP. Po prostu przyzwyczaiłem się, mimo tego, że mam duży monitor.
Ostatnio zmieniony przez Eregrin 08-06-09, 04:36, w całości zmieniany 2 razy
Piotrek... Masz największy bałagan ze wszystkich. Z kolei tapeta Pepe mi się podoba też lubię SW . A Eregin. Trochę szkoda tego niebieskiego ale przynajmniej porządeczek
I'm do not have coment.Chyba Patryk. A zresztą... Chcę się wypowiedzieć na temat mego pulpeta otóż jest na nim porządek. W moim pojmowaniu porządku kryje się to że wiem gdzie co jest.Ok nigdy nic na moim pulpicie znaleźć nie umie ;P ale jest pewien szybki sposób XD.
Eregrin twój pulpit zaraz exploduje z "nadmiaru" ikonek ,folderów itd. Nie wiem jak możesz wytrzymać taki jeden nieozdobiony kolor na całym ekranie.No ale cóż uszanuje twą decyzje o pustym pulpecie i nie będę cię wyzywał i/lub "zmuszał" do zmiany go[a podobno dzisiejsze pokolenie jest ku*wa nie kulturalne].
pepe11_1996 jak dla mnie masz... śmieszny pulpit wszystko dookoła poustawiane.Tapeta[na ścianie?] ze Starej Wary ekhm... Star Warsów nie mam nic przeciwko jej [ku*wa!] Lubie Star Warsy [są zaje**ste] chociaż nie oglądnołem do końca żadnej części.
Uff... ale się rozpisałem zwykle w takich chwilach nadchodzi burza i/lub prąd odłączają.Dostane monetę?