Ogłoszenie

Oscary GothicKomiksy 2012!
Zapraszamy do wzięcia udziału w zabawie!

Został edytowany regulamin porad. Od dziś zezwalamy na komentarze w tym dziale.

Poprzedni temat :: Następny temat
Twoja Nazwa
Autor Wiadomość
DieGorn 

Monet: 1

Wysłany: 02-07-08, 14:37     

Mój nick wziął się z połączenia nazw dwóch moich ulubionych postaci z Gothica.
Bezier
Jak Wrzód Trafił Do Koloni

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

Lee 

Wysłany: 03-07-08, 05:42     

Mój nick z początku miał być tylko zwykłym imieniem ponieważ bardzo mi się podoba ale później zacząłem myśleć nad jakąś postacią do tego nicku i miał być to Lee z gothica ale później uznałem że moją postacią będzie Rock Lee z anime Naruto.

Kentis 
Najemnik

Monet: 8

Wysłany: 03-07-08, 12:29     

Historia mojego nicku jest inna od reszty zaczęło się od klocków Lego a w szczególności serią Knights Kingdom moim ulubionym rycerzem był Kentis i tak zostało lecz na jednej stronie był Kentis skądś wytrzasnąłem Biff nie wiedziałem skąd w końcu zacząłem przechodzić znowu G2 patrze a tam łowca smoków Biff od tej pory to moja ulubiona postać z gothica

MÓJ NAJDŁU?SZY POST

50 POST!!!

Moja twórczość:
Zawieszone:
Asasyn Shargan - opowiadanie

W pracy:
Powrót zbanowanych
Duch (NoName Studio production)
Artefakty

Plany:
Paladyni vs. Łowcy Smoków
Nekrologi (NoName Studio production)

All Bundy

Wysłany: 04-07-08, 18:50     

Moja nazwa wzięła się od mojego ulubionego serialu Love and Mery czyli
Świat Według Bundych oczywiście moją ulubioną postacią jest Al,
jak oglądam to z bratem to nie wytrzymuje ze śmiechu XD
Sprzedawaca butów XD Hahahahahaha :!: :lol:

Vesten 
Hand of the King

Medale: 1

Wysłany: 10-07-08, 20:46     

Historia mojego nicku jest taka: Moim ulubionym kierunkiem świata jest Zachód, po angielsku West. Wolę literę "v" od "w"; więc zrobiłem coś takiego: Vest. Dodałem końcówkę "en: i 123 (lubię tą liczbę) i jeszcze _.
No i wyszło: Vesten _123

Poeta
Milten

Jeśli popierasz Nową Prawicę, wklej to do podpisu.

Assasin

Wysłany: 10-07-08, 21:40     

moj nick pochodzi od Assasina Credda poniewaz lubie Assasina i angielkie Assasin - Zabójca

Fargel

Wysłany: 16-07-08, 09:51     

No a mój z swojej wyobraźni mój poprzedni nick Giual mi się znudził więc od jakiegoś czasu jestem Dragass :P .

Rezo 

Wysłany: 27-07-08, 09:00     

Hmm, a z moim nickiem to było tak: grałem se kiedyś w tibie. Gość mnie z hakował, a jak odzyskałem konto okazało się, że skasował mi wszystkie postacie, a zrobił nową Rezo Barbarian. Tak mi się to spodobało, że odjąłem barbarian i zostało Rezo :twisted: .

PS.Tibia już mi się znudziła xD .

FIREWOLF 

Medale: 2
Warn: 1/4

Wysłany: 31-07-08, 20:23     

Rezo, przez ciebie to słowo mi się kojarzy z pieskami XD i dobrze XD
a żeby nie było spamu: Dawno temu, kiedy grałem sobie SAMP'a wybrałem sobie nick ICECUNO (czyt. AJSKJUNO) wzieło sie to z tąd, że jak jeszcze grałem w Pokemony (KRanek mnie udupi XD) Złapałem poka: Articuno, przerobiłem z ARTI na ICE i tak wyszło :] ale zmieniłem ten debiloski nick w ten sposób: zamiast pustego CUNO wstawiłem FOX co tworzyło ICEFOX, brzmiało to trochę głupio i myślałem że są tu sami zboczeńcy i mi z tym ICE nie dadzą spokoju :P więc przerobiłem ICE na FIRE i wyszło FIREFOX, bałem się że będą mnie nazywać Mozarella (od Mozalia XD) więc przerobiłem FOX na WOLF i wyszło FIREWOLF :] i wogóle FOX nie brzmi tak fajnie jak WOLF- Głupi przypakowany wilk :twisted:
DO KUJA Z POLITYKĄ :D Tu się Gothic i twórczość z niego liczy :) . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem. :)

Telvani 

Wysłany: 31-07-08, 20:39     

Mój nick... no właśnie. Jak ktoś grał w Morrowind to chyba wie co on oznacza ;)

Ale jeśli ktoś nie wie to niech ma:
Nazwa pochodzi od Wielkiego Rodu Telvanni. Rodu, którego trzon stanowią magowie... czemu akurat ten ród? Sam chciałbym to wiedzieć! Może dlatego że lepiej nadaje się na nick niż np. Redoran, czy Hlaalu ;)

arhaniol

Wysłany: 09-08-08, 14:09     

Ja najpierw kiedy rejestrowałem się na plemionach wybrałem nick waszkka ale że niekturzy myśleli że jestem dziewczyną zmieniłem nik na archaniol nick wzioł się od mojej ulubionej jednostki z HOMM III

Drako 

Monet: 3
Warn: 1/4

Wysłany: 16-08-08, 15:26     

mój nick powstał z mojej własnej wyobraźni na początku zafascynował mnie film harry potter tam był malfoj drako malfoj potem zapomniałem ale pamiętałem o drako i zaczołem myśleć kto to był drako kojarzy mi się z dragon czyli smok więc stworzyłem własną historje drako5 tera robie komiks o jego histori acha jakczytacie drako5 toczytajcie drako piąty.

Grzenia 

Monet: 9

Wysłany: 17-08-08, 07:31     

Historia mojego nicku jest raczej dziwna ; p
Zaczęła się 9 lat temu kiedy to graliśmy z kolegami
na multi w quake'a 2. Każdy miał swój nick a ja nie miałem.
Po jakimś czasie wpadł mi do głowy nick "shock.Trooper"
ale to było za długie i 2 miesiące temu skróciłem ja do "Shockie"
Dość sporo ludzi zaakceptowało ten nick (do tej pory sporo ludzi mnie tak nazywa ;p.). Kiedy już u mnie era grania w cs'a i quake'a 2 po multi się skończyła wpadłem na to żeby zaakcepotwać takie przezwisko jakim strzelali moi kumple czyli "Grzelu" (stąd że mam na imie Grzesiek.)
Wiadomo na forach używam nicka Grechol albo Magoos (wymyślona postać z gothic'a II.) Po dziś dzień możecie mnie znać jako "Grzelu".
Ale ksywa Shockie przypomina mi stare dobre czasy ;) .

Huraaaaa :D

A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie cioty, iż GothicKomiksy mają.

Draagas

Wysłany: 17-08-08, 11:47     

Mój nick ma krótką chistorie lubie slowo Dragon-Smok ale wole dwa a w wyrazach wiec jes juz Draagon ale ni e lubie o wiec dalem a juz jest Draagan ale mi sie nie podobalo wiec jest Draagas.

KrissEEEk 

Wysłany: 14-02-09, 23:24     

Ok teraz ja XD
To tak , w prawie każdej grze (WoW,Cod2,itp) mam nick Kriss . Ale że tutaj Kriss było zajęte dodałem końcówkę 'ek' ale to dziwnie wyglądało tak ... dziecinnie . Więc postanowiłem jakoś to ''UPIęKSZYć'' więc dodałem 'EEEk' i oto jestem ja KrissEEEk .

Generał 

Monet: 12

Wysłany: 15-02-09, 08:26     

Wiem, że mój nick jest trochę beznadziejny i prosty, ale zaczęło się tak. Właśnie robiłem komiks i stwierdziłem, że zarejestruje się na GK. Miałem wielki problem, z wymyśleniem, więc palnąłem pierwszą lepszą nazwę, aż miałem na PO stopnie wojskowe (musiałem się nauczać ich na pomięć, to był koszmar) to napisałem w rubrykę NICK - Generał. Ale często mam ochotę na zmianę nicku, ale wszyscy na forum znają mnie jako Generał.

Eregrin 

Monet: 13

Wysłany: 15-02-09, 09:07     

Mój nick wziął się z tego, że lubię pisać opowiadania. Kiedyś pisałem "książkę" i musiałem wymyślać imiona. Chciałem, by jej główny bohater miał imię na "E". Myślałem, myślałem, aż nagle wymyśliłem "Eregrin". Wcześniej używałem nick "Arthas", ale jako, że Arthas jest na każdym forum, dodałem "Lord" i wyszło "Lord Arthas". Ale jako, że niewątpliwie nadal nie byłem jedyny w swoim rodzaju, postanowiłem użyć Eregrina.

Mój nick wszyscy z GK czytają jako "Ergrin", ewentualnie "Eregin"... :P

To by było na tyle. ;)

Pozdrawiam.

Ostatnio zmieniony przez Eregrin 21-03-09, 19:58, w całości zmieniany 1 raz  

kubisa 

Monet: 4

Wysłany: 15-02-09, 21:38     

moja historia prosta jest...
1.w szkole dziewczyny mówią na mnie kubi...
2."s" i "a" wzięło się od tego:"Sory Adrian!" pomyślałem,że będzie lepiej wyglądać bez wykrzyknika no i jest nick :D za co te "s" i "a"?bo zawsze musiałem dla niego jakoś uwagę wlepić by później dostać sliwę pod okiem...
dalej nie będę się rozpisywał...

"Jam jest Kuba i piszę po polsku!." Ta jasne, a ja jestem księżna Diana. Słuchaj, albo wykasuj to ze swojego podpisu, albo zacznij uczęszczać na lekcje j. polskiego bo naprawdę tylko się kompromitujesz. I normalnie dam pochwałę słowną komuś kto odszyfruje to co on napisał.- Ado'o
Loris chce na urodziny nowe łożysko.

Overgorn

Wysłany: 16-02-09, 07:48     

Któregoś dnia, postanowiłem zagrać w Silkroad(gra MMoRPG). Ale nie miałem pomysłu na nick, Grom był już zajęty. A że właśnie czytałem recenzje gry "Overlords II", wziąłem od niej początek nicku. Potem chciałem dał nazwę mojej ulubionej postaci z Gothic'a, ale Overdiego nie brzmi najlepiej. Tak więc kombinowałem, kombinowałem i wymyśliłem Overgorn.

Gwyn 

Wysłany: 16-02-09, 13:31     

A mój nick?? Proste: bardzo lubie Sagę o Wiedźminie, więc nick wziął się od głónego bohatera. I AMen. Spacja. ENter

the world belongs to those who see its potential

PolishBoX 

Wysłany: 16-02-09, 21:45     

Mój nick się wziął z tego animowanego serialu Looney Tunes (miałem wtedy 4 lat XD )
A ten szary królik, który zawsze był śmieszny, podał mi pomysł na nick!
I oto cała ta historia.

W planach...

WRESTLING - To jest moje życie - Komiks powstanie w okolicach Backlash albo Judgemnt Day (czyli w kwietniu albo w maju) albo ostatecznie do Extreme Rulez (czyli w czerwcu). Wszystkich, czekających na ten komiks GORˇCO PRZEPRASZAM!

Każdy kto gra w Garry's Mod'a, niech napisze, bo samemu smutno się gra ;) Oczywiście STEAM ;)

Siruviel 

Monet: 3

Wysłany: 17-02-09, 05:49     

Historia mojego nicka jest bardzo prosta.
Na początku miałem nick Adanos_3.
Ale potem pytałem się kolegi co sądzi o nicku TheWitcher, on powiedział, że lepszy będzie Żapcio, więc wpadłem na pomysł ŻapcioTheWitcher

Ostatnio zmieniony przez Siruviel 10-10-09, 21:55, w całości zmieniany 1 raz  

Lestek147 
Oyashiro-sama

Medale: 2

Wysłany: 22-03-09, 16:36     

Ja mam na imię Leszek. Ciągle ktoś to przekręcał (byłem i Łukasz i Lekarz itd.) w końcu jedno z tych przekręceń przyjąłem na stałę. A 147 bo lubię tę liczbę.

KrissDaniel 

Wysłany: 10-10-09, 21:43     

A mój, po prostu :]
Mam na imię Daniel, a nick Kriss mam we wszystkich gram :)
Dlatego nie wiedziałem jaki dać sobie tutaj nick. I wymyśliłem że nie dam Daniel, ani Kriss ( bo jest zajęte :| ). Dlatego postanowiłem połączyć to, ze sobą i wyszło 'KrissDaniel

Tumbor 

Wysłany: 10-10-09, 21:45     

A moja historia:
Gdy miałem 6 lat to grałem w taką grę i ot tak dałem sobie nazwę tumbor a on Hash.

Karlos_Is_Back 

Wysłany: 10-10-09, 21:58     

No więc tak: Za siedmioma górami, za siedmioma lasami, za siedmioma morzami, żył sobie taki pewien Karol, grał w taką ZAFAJNISTˇ grę pt. Gothic, i sobie tak wydumał "Muszę sobie znaleźć forum, na którym będę uczęszczał", no i znalazłem GothicKomiksy, miałem nick Karlos, ale po pewnym czasie (2 lata) odszedłem z forum z powodów osobistych. Do Karlosa zapomniałem hasła, a jako, że chciałem powrócić na GK, zrobiłem sobie nick: Karlos_Is_Back, co po angielsku znaczy: Karlos Powrócił, Karlos Wraca.

Eskel 

Wysłany: 11-10-09, 15:56     

Moja Historia Nicku jest bardzo długa. Kiedyś zafascynowałem się grą Gothic. Stare dobre czasy xD XD Na pewnym forum które zostało już shackowane regłem się jako Nefarius, uznałem że nick ten jest zlamowany i zmieniłem na Nef. Potem zacząłem słuchać Rapu i spodobały mi się piosenki The Game więć do Nef dodałem The i wyszło The Nef. Potem spodobał mi się raper Dr. Dre i dodałem Dr. Nef :P na wielu stronach używam go nadal ale już rzadko. Regłem się na stronie o Wiedźminie jako Eskel. Nick bardzo mi się spodobał i tak zostało. :D Było jeszcze ok. 25 nicków ale o nich nie wsominam xD

Sid 

Wysłany: 25-12-09, 15:15     

Stary Nick: LoLer - czyli po prostu LoL + er, a tak nawiasem robiłem dużo takich kombinacji, np: Plaz + er (Plazer). Plaz od plazmy, a "er" stała się fajną końcówką.

Inne Nicki:
- Mieczer
- Javerer

Nowy Nick: Sid - głupie pytanie. Z filmu "Ice Age" (pol: Epoka Lodowcowa) wczoraj przypomniałem sobie ten śmieszny film, i teksty Sida naprawdę wymiatają, więc zmieniłem na Sid.

Pierwszy Userbar - by Sid - trochę nie wyszedł :(

Xardass1 

Monet: 10
Warn: 3/4

Wysłany: 25-12-09, 15:23     

Pfff... mój nick? Kiedyś, czytając wasze posty, zauważyłem że przezywacie Xardasa "Xardupą". Spodobało mi się to (xD) ale zmieniłem to na angielski i wyszło "Xardass". A jedynka jest w wyniku nieporozumienia, jakie spowodowało podanie złego e-maila podczas rejestracji. Gdyby nie to, byłbym po prostu Xardass.

Ezio 
Il Mentore

Wysłany: 25-12-09, 15:35     

Na początku miałem nick "andrzej_legnica". Wzięło się to stąd, że był to nick mojego taty. Później miałem "=spider=", gdyż lubiłem pająki. Następnie miałem nazwę "Bezix", pochodzi to ze skrótu Bezimiennego "Bezi" i z dodania litery x. Potem zmieniłem nick na "Sargon", dlatego, że spodobała mi się postać o tej nazwie w grze "Blade of Darkness". To tyle z historii moich nicków.

Ostatnio zmieniony przez Ezio 01-04-10, 12:19, w całości zmieniany 2 razy  

Odpowiedz do tematu