Ogłoszenie

Oscary GothicKomiksy 2012!
Zapraszamy do wzięcia udziału w zabawie!

Został edytowany regulamin porad. Od dziś zezwalamy na komentarze w tym dziale.

Poprzedni temat :: Następny temat
Wasze zwierzęta
Autor Wiadomość
Michal_PL 

Wysłany: 03-05-10, 12:59   Wasze zwierzęta  

Jak w nazwie. Możecie się tu pochwalić swoimi zwierzętami. Ja mam myszoskoczka, wabi się Czarek. Jest cały czarny, ma długi ogon i pod pyszczkiem ma biały krawacik.

P.S Jak był już taki temat, to sorry.

Shadow the hedgehog.

hseweryniak 

Monet: 1

Wysłany: 07-05-10, 13:27     

Ja kota persa czarny i biała broda

-Staraj się pisać dluzsze posty. Na razie ostrzeżenie słowne, jak zobaczę że sytuacja się powtarza to na słowach się nie skończy!

PRACA WRZE:
-Blood Night (nazwa zmieniona)

Brak weny:
-Handlarz:Nowa Historia
-Kapela

Jestem Margo-Fan

www.margonem.pl

Galeria_Ciastek 

Wysłany: 09-05-10, 12:03     

A ja mam dwa czarne koty. Przybłędy. Nie mają imion. Karmie je od czasu do czasu, posiedzą se w domu, pobawię z nimi. Naprawdę fajne zwierzaki. W ogóle lubię koty. Bardziej niż psy.
Ostatnie Zlecenia 4 (nie będę skromny - pierwszy komiks w Gothicu 3 na forum XD)
http://gothickomiksy.pl/viewtopic.php?t=1601
Tomb Raider: Black Troll (mój pierwszy komiks, totalna klapa :D )
http://gothickomiksy.pl/viewtopic.php?t=386

Simple Jan 

Wysłany: 14-05-10, 12:01     

Mój pies wabi się Laki, to Sznaucer Miniaturka (Miniaturowy, jak kto woli). Jest czarno-biały.

Safirka 

Monet: 5
Warn: 2/4

Wysłany: 14-05-10, 14:16     

Aktualnie mam 2 koszatniczki :) . Jest to odmiana wiewórek, z Chile. Wabią się Vimes i Danio... Jeśli chcielibyście poczytać o nich więcej to proszę na GG :)
Uniwersytet Alibaba i Wielki Pożar
Poszukiwacze
Inny Wymiar
Upadła legenda

Moje słowa, moje wpisy - mój blog. Tylko o sporcie.

Siruviel 

Monet: 3
Medale: 1

Wysłany: 14-05-10, 18:35     

Ja mam 2 suczki Jamniki Szorstkowłose, Maje i Żolke, jedna jest czarna i ma łapy i brodę brązową, a druga jest cała brązowa z włoskami czarnymi. Oprócz tego mam kota, co wabi się Filip i kocice, która wabi się i tu uwaga, Kocica, na dodatek właśnie dzisiaj urodziła kocięta :D .

SkorpionX 

Monet: 9

Wysłany: 15-05-10, 13:29     

Mam Owczarka Niemieckiego długowłosego. Czarny, brązowe plamki dookoła oczu i brązowy podbródek, bardzo ładny zwierzak.

Mam też kota mieszanka persa i czegoś :D . Rudy z bardzo długimi wąsami i białym podbródkiem.

Miłosz 

Monet: 4

Wysłany: 06-07-10, 17:50     

Witam !
Mój pies wabi się Aga. To jest ( piękna ) mieszanka boksera z amstaffem. Jest muskularna, dosyć wysoka i odziedziczyła pysk amstaffa, co jest dobre , bo nie wygląda jak ''Walnięta patelnią''.
Mojego sąsiada pies jest tatusiem ( to kundel ) kundelka- nazywa się Sonia. Dodam ich zdjęcia niedługo.
Moja kotka nazywa się Miał, byłem mały a wyobraźnia... i ona ma już 2 lata i 6 potomków na świecie.Jest czarna w białe skarpetki, ma biały krawacik i białą plamkę na policzku.Tak, nie przesłyszeliście się ! Kotka.Następna kotka zwie się Puchacz. Oczywiście samiczka.Jest Persem.Siwa,w różnych odcieniach ( Od białego aż po czarny ). Jest nerwowa itd... dużo bym o niej mówił... ma 4 kocięta, 1 został uśpiony ( było 5 ).Moim ostatnim zwierzakiem jest Tchórzofretka. Znacie szopa ? Jest podobna do niego , ma szopią maskę. Wabi się Alfred. Umaszczenie- pospolite. Na googlach dużo jest ich zdjęć. Polecam to zwierzątko ! ( Bardzo kocha robić swoje Frecie Porządki )

No, to do zobaczenia !!!

Jakoob 

Wysłany: 09-07-10, 22:40     

Aha. Temat do nabijania postów. MASAKRA :)
Nie wiem po co to komu wiedzieć jakiego mam zwierzaka, chwalić się i tak nie lubię. No tak, przecież posty trzeba nabijać...
Ale powiem skromnie że psa mam :D mianowicie owczarka niemieckiego :)
"teraz mam szacunek u najlepszych graczy w kieleckim podziemiu, to nie te czasy gdy ctg było w cieniu, a teraz zobacz do czego doszło ? kur** teraz to wstyd wyjść na osiedle w bluzie prosto, gdy najlepszym raperom zaczęło się pier*** w baniach"

Denpok 

Wysłany: 31-07-10, 21:08     

Hah, co za ujemny temat do nabijania postów jak to napisał Jakoob, ale co mi tam. Mam dwa dorosłe koty. On jest cały rudy, pręgowany. Ona natomiast jest biało - czarna. Oboje dachowce. Cóż, to chyba wszystko co mogę o nich w tym temacie napisać. Pozdro i dzięki za posta 8) .

ReDmAsTeR(PL) 

Wysłany: 10-08-10, 18:42     

No to ja też się ''pochwalę''. Moja kotka nazywa się Maja i jest koloru (ogólnie) mocno szarego. Ma czarne paski na grzbiecie i biały brzuszek. Lubi się bawić, gryźć sznurówki z moich tenisówek no i lubi (to trochę chyba nietypowe ale co tam...) łapać za włosy, bawić się nimi lub je gryźć :)

Przemek098 

Monet: 1

Wysłany: 12-08-10, 20:56     

Ja mam psa wilka. Wabi sie Rex. Ogólnie nauczyłem go kilku komend tych podstawowych. no i dodam że jest b. duży

Fortuno 

Wysłany: 19-09-10, 17:14     

Ja mam dwa psy, konkretnie to jednego właścicielem (oficjalnie, bo przecież oba bardzo kocham), a drugiego mój tata.
1. Sznaucer miniaturka (tak tylko z nazwy, to trochę mieszanka), pies, wabi się Tofik. Cóż, to jego właśnie właścicielem jestem. Uwielbia bawić się piłką, śmiejemy się że jest piłkarzem po reinkarnacji. Poza tym ogromnie go kocham, jest miły i czasami to tak się do niego fajnie mówi, że ma się wrażenie rozmowy, bo tak słucha...
2. Rodwajler, suczka, wabi się Sara. Jest to dość spora psina, więc jak wiadomo siedzi cały czas na dworze, w przeciwieństwie do Tofika, która ma prawo wstępu do domu XD. Ogólnie jest już dosyć "stara" i już nie lubi za bardzo biegać itp., ale jak już zacznie to po prostu biega baaaardzo szybko. Poza tym jest bardzo milusińska i w ogóle...
Co uczynić mogę
I z kim się zbratam,
Aby to zachować,
Lodem zmrozi twoją duszę.

Cytat:
Ready to set the world on fire...

Brand

Odpowiedz do tematu