Ogłoszenie

Oscary GothicKomiksy 2012!
Zapraszamy do wzięcia udziału w zabawie!

Został edytowany regulamin porad. Od dziś zezwalamy na komentarze w tym dziale.

Poprzedni temat :: Następny temat
Wrzód - Dyskusja i pomysły!
Autor Wiadomość
Milten Michał 

Monet: 1
Medale: 3

Wysłany: 15-06-08, 16:10   Wrzód - Dyskusja i pomysły!  

Hah, no dobra zakładam ten temat jeszcze raz, bo ponoć to nie Papcio go wyrzucił, no dobra, ale bez tych szczegułów, a więc znowu zaczne! Gdzie według was mógł mieszkać Wrzód w Khorinis?

*Według mnie on pracował na Farmie Onara, pewnego dnia porwał jednął z Owiec, jednak ten gość komu sprzedajemy stare monety go przyłapał (sam mówił, że było już kilku złodzieji, ale wszytskich złapał).
Później wtrącili go do Koloni, chciał dołączyć do Nowego Obozu, lecz tam Lewus chciał go pobić, - Wrzód mówił, że zaczepiali go ludzie z Nowego Obozu. Wróił do Starego Obozu, zaprzyjaźnił się ze Snafem (mówił, że ma dużo przyjaciół - Snaf) on mu dał BaseBalla, i do dziś nasz Wrzodek nie chcę iść na przeciw Starego Obozu, i poćwizyć trochę swoim BaseBallem. - Może szuka Nauczyciela-przyjaciela? Beziego?? :D
Takie jest moje zdanie. A wasze?! :D

Spears

Wysłany: 15-06-08, 16:35     

No Wrzód pracował na farmie, ale Bengara. wtedy tam były jeszcze owce. na tą farmę Onar zsyłał największych głupków więc pasuje.

Bartok- historia złodzieja- reaktywacja projektu.

malinkarj

Wysłany: 15-06-08, 16:48     

to ja teraz opowiem jego historię

1 życie w khorinis

Wrzód mieszkał w khorinis jako strażnik miejski często kłócił się z farmerami
o Owce Pewnego dnia zabrał i coś z nią zrobił pewnego dnia Gubernator Khorinis dowiedział się o tym i Ukarał Wrzóda wysłaniem za kolonię Wrzóda wysłaną do koloni karnej

2
życie w barierze
wrzód wpadając do koloni stracił przytomność gdy się obudził był w starym obozie pochodził chwilę i nagle zaczepił go Diego który mu powiedział ze zamieszka z snafem i tak Wrzód żył w starym obozie po zamordowaniu Magów Ognia Wrzód uciekł z obozu i poszedł do Nowego Obozu i tam żył dopóki bohater gry nie zniszczył bariery Po tym uciekł z koloni teraz wrzód szuka Trenera Przyjaciela

Dalszej Historii Wrzóda Się nie dowiemy.

FIREWOLF 

Medale: 2
Warn: 1/4

Wysłany: 15-06-08, 16:56     

Moim zdaniem Wrzód nie jest człowiekiem!!! Takiego przypała to nawet sam Beliar miałby dość!! Wrzód to okrutny władca planety ciot, który znalazł na mapie planet podrzędnych Wyspę Khorinis. Przyleciał tutaj swoimi saniami do których doczepiał magiczne jagody które potrafiły teleportować istoty o PW (Poziomu Wkurwiania XD) +250 i wyżej. Przeteleportował się na farmę Lobarta, na której poprowadził takowy dialog:
WRZÓD- czy, czy, czy, czy mogę u ciebie pracować???
Lobart- mam już wszystkie możliwe opcje zajęte!
W- a może jednak jakaś jest wolna?
L-już mówiłem NIE!!!
W-napewno?
L-TAK NAPEWNO!
W-A może coś się znajdzie?
L- KURW@! MÓWIŁEM NIE!!!!
W-Powiem straży że przeklnąłeś! Trafisz do kolonii!
L-cz...cz...czekaj! możesz... być pasterzem!
W-a jednak coś jest...
L-tak... tak jest! idź i nic nie mów! :-(
W- OKEJ :-)
No więc Wrzód został pastetrzem. I sobie tak pracował już pare dni, aż lobart go nie przyłapał na... GRZEBANIU ZWIERZęCIU W TYŁKU!!
Lobart niezwłocznie zameldował to straży miejskiej i nakablował że Wrzód jest gwałcicielem zwierząt!
Straż go zaciągnęła nad kolońję i wrzucił przez barierę! na nieszczęście Wrzóda niewziął ani jednej swojej magicznej jagody! a w górskim klimacie nie rosną takowe jagody! musiał niestety napytać sobie biedy we wszystkich obozach! Aktualnie jest kopaczem na usługach SO.

To była pierwsza, bardziej prawdopodobna wersja!
A to druga: Spacerował sobie nad miejscem wymiany i się potkną o kamień. :]

OTO MOJE 2 SKROMNE WYPOWIEDZI :]
DO KUJA Z POLITYKĄ :D Tu się Gothic i twórczość z niego liczy :) . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem. :)

ArcyMag 
mI$HCz K0mIQóFf 666

Monet: 23
Medale: 5

Wysłany: 16-06-08, 10:37     

HAHAHAHAHAHAHAHA, o W mordę ale temat HAHAHAHA
Dobra według mnie było tak:
Mieszkał gdzieś w dzielnicy portowej, do swojego domu sprowadzał różne zwierzęta, ścierwojady, kretoszczury, owce, kiedyś ścierwojady uciekły i pogryzły kogoś śmiertelnie, i okazało się że wrzód trzyma te zwierzęta w domu, to go wyrzucili, za barierę. Tam znalazł jakieś ścierwojady i poszedł do NO, i tam ścierwa pogryzły szkodnika, i uciekając natrawił na diego który go zabrał do SO i tam go Snaf miał pilnować....[/quote]
Witto, :D
Przyszłość GK, xD
Snaf, xD
Areny Innos +
Zemsta Gilberta
CI: Braterska Złość
CII: Leże Bestii
Arcyś?
:D praca się gotuje :? zawieszony ;) planowany xD skończony

Nie chcem ale muszem! Jeśli chcesz dostać komentarz, PW!

Papcio ChmieLL 
Nieugięty

Monet: 5

Wysłany: 16-06-08, 12:24     

Wrzód? Jak dlamnie nasuwa się prosta historia.

Wrzód jest upośledzony umysłowo. Więc można zacząć tak.

Była sobie rodzinka, pani i pan Wrzodowie ( XD ) pewnego pochmurnego dzionka, spłodzili oni synka wrzodka (poezja XD). Gdy wrzód zaczął nam dorastać okazało się że jest upośledzony i... kochani rodzice wywalili go z domu dając na drogę pajdę chleba i bidon wody pitnej. Podczas drogi zaatakowali go bandyci. Nic nie znaleźli, ale dla upośledzonego to musiałbyć ogromny szok. Biegł co sił przed siebie, cały oszołomiony i w chaosie. Krzyczał w niebogłosy. Po jakimś (bardzo krótkim) czasie dobiegł do miasta wszczynając panikę. Ludzi się przerazili, wrzód jeszcze bardziej. Dlatego (jak to mają upośledzeni) krzyczał jeszcze bardziej. Zwinęła go straż, wychłostali go, i marsz do koloni.

Tak to wg mnie wygląda. Czyli ogólnie rzecz biorąc... facet ma przesrane zycie. Teraz siedzi cały czas na ławce przed swoim domem, obściskując w dłoniach złoty pierścień, który... Oj, to już chyba nie ta historia :)

pozdr.

Dodane po 47 sekundach:

Acha i nie wywaliłem tego tematu kurna :D

Dawcor 

Monet: 11

Wysłany: 16-06-08, 13:36     

Jak już raz pisałem, pewnie za bardzo lubił zwierzęta, przez co mógł ukraść jakieś zwierze np. Owcę jakiemuś farmerowi ważnemu lub pracującego dla hm... Onara chociażby, przyłapano go, a straż wrzuciła go do kolonii... a skończył w spotkaniu 1-go stopnia ze ścianą wieży XD.

"Pokora i spokój wewnętrzny idą z sobą w parze."

Assasin

Wysłany: 16-06-08, 13:48     

mojim zdaniem wrzod to nie wrzod tylko jego przezwisko
?ycie w Khorinis
Był zamaskowanym gwalcicielem raz chcial zgwalcic lorda andre ale on go pojmal i wrzucil do koloni
W koloni
Znalazl go diego i zaprowadzil do SO
tam wszystkich gwalcil i snaf go przylapal teraz moze chodzic tylko z nieznanymi osobami npo bezi

Milten Michał 

Wysłany: 19-06-08, 07:40     

Mam pytanko, zadalem je juz wczesniej w tym topicu, ale ktorys z Adminow go usunął zanim zobaczyłem czy ktoś mi odpowiedzial - A więc...

Jak niektózi robią tak, że mają Wrzoda w Gothic II? Na Youtube jest Filmik "Rice of Wrzód" Albo "Gothic Deja Vu" Skąd tam ten Fszudzik? (wrzód XD)

Papcio ChmieLL 
Nieugięty

Monet: 5

Wysłany: 19-06-08, 09:30     

Albo koleś zrobił facehelperem, albo znalazł jakiegoś mieszkańca z ryjem jak u wrzoda.

wojtek

Wysłany: 19-06-08, 09:53     

Ja ju powiedzialem ale ktos skasowal moj post ( XD )
Wrod byl samotny chcial sie z kims zaprzyjaznic, wybral straznika, wkurwial go i go wrzucili do GD xD

FIREWOLF 

Warn: 1/4

Wysłany: 19-06-08, 15:07     

Milten Michał napisał/a:
Mam pytanko, zadalem je juz wczesniej w tym topicu, ale ktorys z Adminow go usunął zanim zobaczyłem czy ktoś mi odpowiedzial - A więc...

Jak niektózi robią tak, że mają Wrzoda w Gothic II? Na Youtube jest Filmik "Rice of Wrzód" Albo "Gothic Deja Vu" Skąd tam ten Fszudzik? (wrzód XD)

MO?NA znaleść jego podobiznę w Gothic II noc kruka (co do zwykłej ,dwójki" to nie jestem pewny) Trzeba troszeczkę poprzechodzić fabułę i gdy Lares będzie cię chciał zaprowadzi do magów Wódy; podążaj za nim. Gdy już trochę podążysz zobaczysz most. na moście (przed) jest NPC o nazwie ,,Rozbójnik" czy jakoś tak :? Nie stety to już nie ten wrzód od jagód :( (XD) To zupełnie inna postać, TWARDY CHARAKTER ale ma wrzodzi ryj ;)
DO KUJA Z POLITYKĄ :D Tu się Gothic i twórczość z niego liczy :) . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem. :)

Milten Michał 

Wysłany: 19-06-08, 15:46     

Chodzi ci o Bandyte na Moscie? :/

Keb-fan Gothica 

Monet: 2

Wysłany: 19-06-08, 15:53     

Eeee tam gadacie :D facehelper może stworzyć wrzoda bez problemu i na dodatek można go ubrać w jego ubranko czyli spodnie :D i texture jak się podłoży to wykapany wrzód :D a oto jego historia wg mnie :

?ył sobie Wrzód w pewnym portowym miesteczku o nazwie Khorinis. Był to normalny obywatel który nie płacił podatków :D i za to właśnie wrzucili go do kolonii. Podczas spadania walnął głową o dno jeziorka i zobaczył wyimaginowaną owcę. Znalazł go jakiś cień i zobaczył jego oczy przepełnione żądzą "zdobycia" jakiegoś zwierzątka :D wziął pałkę z ziemi i uderzył go w głowę przez co dostał następnego pomieszania zmysłów i wyimaginował sobie że jak będzie nachalny to go ludzie w końcu polubią. Nie muszę chyba mówić, jak bardzo się pomylił :D tak wygląda jego historia wg.

Kastet 
I'm a collector!

Monet: 92
Medale: 7

Wysłany: 19-06-08, 17:39     

Wrzoda można zrobić Facehelperem.
Jeśli mamy postawowego FH (twarz Gomeza), zmieniamy głowę na ,,pony". Potem dwa razy klikamy ,,10 wzorów do przodu", następnie dwa razy ,,Następna twarz". Wrzodzik gotowy :) Miałem go użyć do Dartama w WK, ale jak wiadomo, nie robię WK niestety.

Moim zdaniem Wrzód uczył się strzelać z kuszy, ale przez przypadek rąbnął jakieś zwierzę. Wrzucili go do GD i odtąd zaczął kochać zwierzaki XD

Berengar 

Monet: 4
Medale: 1

Wysłany: 19-06-08, 19:27     

A słyszeliście o Wrzodzie-ożywieńcu? :)
Nie? W takim razie wpiszcie Insert undead_mud

Masz rację kastecie. Wrzód kochał zwierzęta. Ale zębacz nie chciał się z nim zaprzyjaźnić dlatego wrzód jest teraz martwy. :D

Milten Michał 

Wysłany: 19-06-08, 22:22     

Jaki jest kod na Face helpera???

Ado'o 

Monet: 19
Medale: 4

Wysłany: 19-06-08, 22:25     

insert fh...To ty nie znasz takich kodów? Ale też można podstawić pod kogoś teksturę mordy Wrzoda z G1 do G2 i gitara gra :] .
Droga Arkhana

Aktualnie pracuję:
Symfonia Nocy

Zawieszone:
Soldier
Droga Arkhana II

Milten Michał 

Wysłany: 20-06-08, 15:44     

No wpisalem FH, i pojawil mi się Gomez.. co teraz? Bo z nim ni pogadać, ni nic!!

Berengar 

Wysłany: 20-06-08, 16:40     

Nie da się? A powinno tak być, że jak z nim gadasz to wybierasz opcję "następna twarz", "powrót do twarzy do myślnej" "Wybór głowy", "Płeć" itd.

Milten Michał 

Wysłany: 20-06-08, 17:35     

Może to dlatego, że sprobowalem go przywolać w modzie?????? Jest taka możliwość może?

Berengar 

Wysłany: 20-06-08, 17:47     

Spróbuj w oryginalnym gothicu (obowiązkowo musi być to gothic 2 jakby co)

Diego

Wysłany: 21-06-08, 16:36     

Moim zdaniem Wrzód sam wskoczył za barriere XD

A inna hipoteza:

Wrzód wyru... to znaczy pocałował ( XD ) Pieska Władcy Khorinis i potem go wrzócili.

Zrobione:
-Gothic Vs. Świat realny (Mini-Komiks)

Robie:
-Brak

Xardas80

Wysłany: 08-08-08, 11:51     

Moja wersja - wrzód mieszkał w khorinis i był menelem i pewnego razu zaczepił Vatrasa i chciał go zgwałcić i został za to wrzucony do kolonii. Spotkał na placu wymiany Snafa i się zaprzyjaźnili i obydwoje są w SO i razem mieszkają (dwaj geje).

Rezo 

Wysłany: 10-08-08, 14:27     

Moim zdaniem był farmerem na farmie Lobarta i ukradł mu ubranie przez co trafił do GD, a Lobart stał się uczulony na złodziei. Podczas gdy sędzia czytał mu wyrok ten do niego podszedł i ugryzł(wyrwał się strażnikom) i skoczył na dół. Zapomniał kim jest, ale dostał dar i przekleństwo. Miał dar przyjaźni z zwierzętami, a przekleństwem było to, że go ludzie nie lubili. Nazwali go Wrzód i tak zostało :) .

KamilzLasu 

Monet: 34

Wysłany: 12-08-08, 08:13     

Ktoś wywalił mojego posta:
Swoją wersję w kolonii dałem, być może w kolejnej części Wrzoda zobaczymy Khorinis :D

LEGENDA

CorAngar

Wysłany: 19-08-08, 14:56     

Nie chce wymyślać jak wrzód żył wcześniej, ale po zniszczeniu bariery że poszedł do Jarendakaru i tam zabił go jakiś stwór i stał się okropnym zombim dręczycielem.

MattiR 
Gray Hat Pirate

Monet: 21

Wysłany: 26-08-08, 15:28     

Nie musisz bo teoria Papcia jest całkowicie prawdopodobna. Tak samo jak wizja dojścia do władzy w Kolonii przez Gomeza z komiksu "Gomez: Droga do Władzy"- Piotra_PL'a...

Chociaż ja sądze że Wrzód był w Khorinis jakimś księgowym, czy coś w ten deseń, którego zesłali do Kolonii za zoofilizm (czy jak to się tam nazywa)...

kubisa 

Wysłany: 26-02-09, 14:44     

według mnie Wrzoda trapił wrzód na tyłku no i stukał tyłkiem o Lorda Hagena nom i się stało...ale jest jeszcze druga wersja...idzie Wrzód do zębacza(jest doktorem)chce mu tego wrzoda z tyłka usunąć.Powiedział,że Wrzód się nazywa nom i zębacz(głupi jest)Wrzoda usunął...XD mam historie istne,że hey XD
Loris chce na urodziny nowe łożysko.

PolishBoX 

Wysłany: 26-02-09, 18:56     

Oto moja propozycja:

Wrzód kiedyś był bardzo szanowanym strażnikiem (XD).
Pewnego dnia poszedł nad kolonię karną zobaczyć jak więźniowie trafiają do koloni.
Jeden szaleniec którego przewozili rozdarł szatę Wrzoda, i przy okazji walnął go kamieniem w głowę.
Wrzód potykając się o krawędź klifu spadł za barierę do koloni karnej i wpadając do wody poleciał na dno i uderzył głową w kamień.
Gdy wyszedł z wody popatrzył na kretoszczura obok niego...I wrzód zdjął spodnie i zaczął [CENSORED].
Gdy patrolujący tą okolicę Diego, pomyślał że tak mu też zrobi więc zaczął uciekać.
Wrzód go gonił aż do SO, w którym spotkał Snafa.
Snaf dał mu schronienie, jeżeli będzie z za obozu przynosił mu składniki na jedzenie.
Więc Wrzód się zgodził, wziął chatkę, ale nigdy nie poszedł po składniki.
Snaf był zawiedziony, a Wrzód cały czas chciał z nim [CENSORED] XD

Oto moja krótka wersje :D

W planach...

WRESTLING - To jest moje życie - Komiks powstanie w okolicach Backlash albo Judgemnt Day (czyli w kwietniu albo w maju) albo ostatecznie do Extreme Rulez (czyli w czerwcu). Wszystkich, czekających na ten komiks GORˇCO PRZEPRASZAM!

Każdy kto gra w Garry's Mod'a, niech napisze, bo samemu smutno się gra ;) Oczywiście STEAM ;)

Odpowiedz do tematu