Czyżby to była jaskinia tuż na początku gry, umieszczona w głębi niewielkiego, mrocznego lasu spowitego mgłą, w którym znajdziemy między innymi Lestera przy ognisku? W środku jaskini znajduje się nagrobek, i chyba zardzewiały miecz... Co do tego drugiego jednak nie mam pewności.
I rzecz jasna chodzi mi o Gothica II, Noc Kruka
_________________ Jako że wszyscy umieszczają w podpisach linki do swoich BatellKinght'ów(itp.), zrobionych komiksów, ja tego(na razie) nie zrobię.
A ty się tak nie interesuj i nie czytaj każdego napotkanego podpisu!
Miłego dnia życzę.
_________________ Jako że wszyscy umieszczają w podpisach linki do swoich BatellKinght'ów(itp.), zrobionych komiksów, ja tego(na razie) nie zrobię.
Miłego dnia życzę.
Dom kowala Harada ???
( Tak mi do głowy przyszło )
_________________ "gdybym miał no koncie więcej niż trzy zera odpier**** bym zajebisty melanż" "teraz mam szacunek u najlepszych graczy w kieleckim podziemiu, to nie te czasy gdy ctg było w cieniu, a teraz zobacz do czego doszło ? kur** teraz to wstyd wyjść na osiedle w bluzie prosto, gdy najlepszym raperom zaczęło się pier*** w baniach"
Dokładnie Jak na mój gust jest to jeden z najbardziej charakterystycznych pomieszczeń w Gothic'u.
Zadawaj.
Miłego dnia życzę.
_________________ "gdybym miał no koncie więcej niż trzy zera odpier**** bym zajebisty melanż" "teraz mam szacunek u najlepszych graczy w kieleckim podziemiu, to nie te czasy gdy ctg było w cieniu, a teraz zobacz do czego doszło ? kur** teraz to wstyd wyjść na osiedle w bluzie prosto, gdy najlepszym raperom zaczęło się pier*** w baniach"