Taak ! MT ( Masz rację w zwykłym G1 nie ma mgiełki, nie zauważyłem małe utudnienie )
Zadawaj !
_________________ "gdybym miał no koncie więcej niż trzy zera odpier**** bym zajebisty melanż" "teraz mam szacunek u najlepszych graczy w kieleckim podziemiu, to nie te czasy gdy ctg było w cieniu, a teraz zobacz do czego doszło ? kur** teraz to wstyd wyjść na osiedle w bluzie prosto, gdy najlepszym raperom zaczęło się pier*** w baniach"
Powiedziałem, że nie ma takiego miejsca, bo byłem pewien, że bez moda takiego czegoś nie ma, wychodzi na to, że więc chodziło o tę mgiełkę.
Powinieneś dawać bez modyfikacji
Vengrad schody w stronę siedziby Buntowników... i pewnego gościa odpowiedzialnego za zesłanie Bezia do KG
_________________ Urodziłem się 9 czerwca, to wielka data gdyż wtedy pojawiła się pierwsza kreskówka z Kaczorem Donaldem. Wiele lat później urodził się Don Rosa (też 9 czerwca) wg. mnie najlepszy rysownik tego uniwersum który wprowadził w bajkę dla dzieci łzy cierpienia i prawdziwe ludzkie marzenia.
To tunel w niewielkiej jaskini w kotlinie nieopodal miasta, gdy idzie się w stronę gospody po drodze są schody,które prowadzą do niby-fosy a potem schodzisz do kotlinki tam na końcu jest tunel
_________________ Urodziłem się 9 czerwca, to wielka data gdyż wtedy pojawiła się pierwsza kreskówka z Kaczorem Donaldem. Wiele lat później urodził się Don Rosa (też 9 czerwca) wg. mnie najlepszy rysownik tego uniwersum który wprowadził w bajkę dla dzieci łzy cierpienia i prawdziwe ludzkie marzenia.