Nick: Pumo, Pumo. Jakoś nie potrafię tego skomentować. Najzwyklejszy nick. Avatar: Podoba mi się, chociaż nie przepadam zbytnio za Jokerem 5/6 Podpis: Zwykła prosta sygna, tylko wydaję mi się, ze dawno nie odświeżana. No i denerwuje mnie ten ruchomy Dr. House.
User: Cenię go bardzo, a do tego miły i ma poczucie humoru. Jak najbardziej 6/6.
Podpis: zespół metalowy. Nawet fajnie wygląda. 8-/10.
User: świetny z niego admin. Doskonale wywyiązuje się ze swoich obowiązków. No i robi bardzo dobre komiksy. 10/10.
Karik04, Jeśli nie wiesz o co chodzi w avku Dartama to chodzi o black metal.
Nick: Dziwny taki, nie wiem co o nim sądzić. Fajny + jakaś liczba.
Avek: Postać z anime, niestety nie kojarzę z jakiego ;<
Sygna: Zwykła czyli parę ubków
User: No spoko jest, ma poczucie humoru, da się pogadać. Robi dość dobre komiksy. 10/10
Nick: Fajny postać z Wiedźmina 9/10
Avatar: Ja go robiłem więc wstrzymam się z oceną
Sygna: Fajny,render fajne tło,fajny napis,fajną czcionką. Czyli ogółem fajna sygna 9/10
OGÓLNIE: Spoko jest,aktualne komiksy są całkiem całkiem no i dobrze się z nim współpracuje. 10/10
"Mów co chcesz, ale Zafina to najzajebistsza laska w tekkenie" - ja
"Ill take their fucking heads! - Trivium
Zajrzyj na mój profil do autobiografii żeby zobaczyć moje komiksy ;]
Nick: dosyć oryginalny.7+/10.
Avatar: robota karpczoniska wygląda calkiem nieźle, napis ładny itd. 8/10.
Sygnaura: userbar, Mrok Wody i cytaty. Jeden klasyka (Szekspir) a drugi Miłosza. 8-/10.
User: Słabo kojarzę, ale jednak zdarzalo się zamienić słowo czy dwa 8-/10
Nick: No... liczba wszystko psuje ( 6/10 )
Avatar: Znowu anime *Ziewa* ( 6/10 )
Sygnaura: Mała i nie zapchana ( 9/10 )
User: No nie jest jakimś starym userem ale ogólnie jest OK. 9/10
_________________ "Śmierć, Zemsta i Furia to trzy podstawowe składniki Chaosu"
I believe i am pie!
Nick: Prosty ale dobrze brzmiący... 5/6
Avatar: nie bolą oczy od wpatrywania się w niego 6/6
Sygnatura: Zależy jaką kto muzykę lubi X/6
User: Złego słowa nie mogę powiedzieć
_________________ Urodziłem się 9 czerwca, to wielka data gdyż wtedy pojawiła się pierwsza kreskówka z Kaczorem Donaldem. Wiele lat później urodził się Don Rosa (też 9 czerwca) wg. mnie najlepszy rysownik tego uniwersum który wprowadził w bajkę dla dzieci łzy cierpienia i prawdziwe ludzkie marzenia.
Nick: Dziwny ale niczego sobie 8/10
Avatar: Sknerus . Czytało się kiedyś komiksy i oglądało filmy 9/10
Podpis: No taki tekst... Ciekawy. 8/10
User: Nie znam za bardzo więc za charakter oceny nie wstawię tylko za wygląd profilu. No i coś przeskrobał z raz ma warna (ja mam dwa ) No cóż 8/10 bo go nie znam
Nick: No może być chociaż kojarzy mi się z karpiami 10/10.
Avatar: Gitara i ogólnie ładnie wygląda. 9/10.
Podpis: Linki do komiksów i inne różne duperele. 9/10.
Ogólnie to spoko profil (bo jeszcze nigdy z nim nie gadałem ). Wszystko ładnie więc oceniam ogólnie jako 10/10.
Anticitizien
Nick: niezbyt mi się podoba, ale dziwnym trafem go zapamiętałem. 6/10
Av: zupełnie nie w moim stylu. 3/10
Sygnatura: Standardowo, dodatkowo ten cytat Miłosza...
User: nie za często z nim konwersuję, ale wydaje się być dosyć w porządku... chociaż za bardzo się ekscytuje ;p 7/10
Nick: Nie wiem co oznacza więc się nie odzywam / masz 7/10
Avatar: Manga,Anime albo coś w tym stylu. Nie znam się. (Pedobear miałby uciechę) 6/10
Sygnatura: Link dlatego nie oceniam
User: Nie znam za bardzo nie obraził się jak zażartowałem z tekstem o ,,Hentajach,, na SB no i dał avatowi zrobionemu przeze mnie 3/10 Masz ode mnie 8/10
Nick: nie wiem skąd żeś go wziął, ale jest kompletnie dziwaczny ;p Jednak masz plusa za oryginalność. 7/10
Av: tutaj jest super. Fajna gitara, ładne efekty. 9/10
Sygnatura: ładny obrazek (choć ma w tle logo Nirvany, którą to niezbyt lubię). Linki do komiksów... to info na dole psuje cały efekt. Ale i tak mocne 8/0
User: nie za często z nim rozmawiałem (nie rozumiem tej kwestii o obrażeniu ;p), ale wydaje się być w porządku... więc odpłacę się tym samym i 8/10
ps. mój nick nie znaczy ni mniej ni więcej jak Malbert ;p
Nick: Kojarzy mi się z Lambertem ze Splinter Cella fajny 9/10.
Avek: No cóż, Haruhi. 10/10
Sygna: Nie lubię inkaustusa 2/10
User: Nup, cha... <patrzy na kolor nicka> ...to znaczy bardzo fajny gość i wgl A szczerze to lubi anime, da się normalnie pogadać, dorobił się stanowiska moderatora... 9/10
Nick: Xardupa, niezbyt oryginalny. 5/10
Avek: Sauron, chyba najczęściej używany w avkach na GK, ale za to fajnie wygląda no i zUo. 8/10
Sygnatura: Cytat, profil Xfire oraz link do PBF'a 6/10
User: Nie znam za bardzo, ale wiem, że można z nim pogadać w Karczmie . Nie oceniam.
Nick: Całkiem fajny 9/10
Podpis: Kilka userbarów (Spellforca jest fajny,GTA taki sobie,jeden się nie wyświetla,Left for Dead może być,Garry Mod ładny,Wiedźmina też a Gothica dziwny) 7/10
Nick: Tak jak wspomniałem wcześniej - dziwny. 2/6
Avatar: No ładny, ale według mnie brakuje obwódki. 5/6
Podpis: Obrazek może być, ale mógłbyś powiązać z avatarem podobną kolorystyką.
User: Słabo znam. 2 warny na koncie, pasowałoby się ich pozbyć.
Podpis: Fajna sygna kolorystyczna... W sumie nie trzeba żadnych efektów dodawać masz 10/10
User: Grafik dobry z tego co widzę,ostatnio coś dużo tematów machnął a postów ma od... Dużo po prostu Choć ogólnie to nie znam,więc zrobię to samo co ty,ogółem nie ocenię.
A i jeszcze jedno. Warny miałem trzy jednego się pozbyłem a tamtych też się pozbędę (mam zapisane linki do postów na kompie) tylko jak nowe komiksy się pojawią.
Nick: Dziiiwny... Aczkolwiek ciekawy. Kojarzy mi się z karpiem/klepiskiem. 7/10
Avek: Gitary są fajneeeee 10/10
Podpis: Również mnie satysfakcjonuje. 10/10
Ocena Usera: Cóż nie znam za dobrze, ale po postach widzę, że spoko koleś. 10/10
Nick: Teraz nieco zmieniony bez dolara i nie dość, że lepiej brzmi to i wygląd posiada niezły. 9\10.
Avatar: Wycięty Eskel. Mimo tego ładnie to wygląda. 9\10.
Sygnatura: Prace i coś tam jeszcze, 7+\10.
User: Pisałem poprzednio i nie będę się powtarzał. Tylko od razu daję dychę.
Nick: Jak już kiedyś mówiłem, imię i cyferka, nic specjalnego. 4/10.
Avek: Prins of Perszja. Szczerze, wolałem tego ruchomego, ale ten też jest dobry. 8/10
Sygna: Pijany mistrz Twoje posty są bardziej błyskotliwe gdyby nie mistrz, miałbyś 6/10 a tak to... 10/10
Nick: który to już Xardas na tym forum. No, ale fajnie brzmi i daję 7\10.
Avatar: nie wiem co to za podejrzany typ. Jednak ogólnie cały ładnie wygląda 7+\10.
Sygnatura: gińcie analfabeci, profil na xfire, no i userbary. Dam 8+\10.
User: Poza tym, że się buntuje jest całkowicie w porządku. 9+\10.
Nick: Cóż. Nie mogłeś mieć za dużego roku gdy go wymyślałeś, prawda Imię + cyferki = 5/10
Avatar: Nomfff... Cóż, jak dla mnie nie za zbytnio mi się podoba Sorka, rzecz gustu. 4
Sygna: Jakiś rycerzyk, reklamy komiksów (to dobrze! Trzeba dbać o swoje prace, jakby żałosne nie były... chyba że już są za żałosne...)... Ale też pisanie postów po pijaku XD Tu masz 9.
User: Spoko koleś Rozmawiałem z nim swego czasu dużo i mogę rzec, że jest jak jedna z ofiar Horatio Cane z CSI przejechana walcem: Równy gość!
_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.
Nick: Cóż niespecjalnie mi się podoba, może gdyby nie było jednego "t". Ale pod względem wyglądu prezentuje się całkiem nieźle 6\10.
Avatar: No cóż nie mój typ avków 4\10.
Sygnatura: Podpis mały i może dobrze, mało miejsca zajmuje i jest w porządku 7\10.
User: Spoko ziom! Znam gościa dość dobrze, a nawet brał udział w moim MK. Zasłużona dycha.