Kiedyś coś takiego było i moderator skasował (Papcio chyba), ale skoro jest zgoda, to można oceniać. Do czasu aż wszystko będzie się powtarzać. No dobra.
Nick: Wiedźmin z poharataną gębą, na dodatek z dolarem... 7/10.
Sygnatura: Wystarczyłyby same linki do komiksów. Ten obrazek: nie wiem, co przedstawia... Coś. X/10
User: Ode mnie ma wielki plus za dokończenie mojego komiksu. Daję więc dziewiątkę, bo dwa ostrzeżenia jednak za coś są
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Nick: Egzotyczny taki, ale na swój sposób fajny ;D 7/10.
Avatar: Nie wiem o co chodzi, jakaś wyspa czy coś. 5/10.
Sygnatura: Same linki do komiksów, więc nie oceniam. X/10.
User: Dobry moderator, jednakże dość mało aktywny komiksy ma przynajmniej niezłe. Ogólnie wystawiam ładną ósemkę.
No dobra, zobaczymy jakie na mnie będziecie sypać kity
Nick: Xardass, nic mniej oryginalnego nie mogłeś wymyślić Jeszcze z numerkiem 6/10
Avatar: Nie mam nic do mangi ale Naruto nie zdzierżę 3/10 I wymiary takie niedopasowane.
Sygnatura: Taka jak inne 7/10
User: Taki jak inni Tylko że warna już chyba za kłótnię masz drugi raz, ale kto by się tam tym dzisiaj przejmował, poza tym komiksy przyzwoite i da się czytać, nie to co niektórzy.
Ogólna ocena będzie 7 (To nie średnia pozostałych).
Kiedyś coś takiego było i moderator skasował (Papcio chyba), ale skoro jest zgoda, to można oceniać. Do czasu aż wszystko będzie się powtarzać. No dobra.
Wcześniej posty napisane w tej zabawie były zliczane, a teraz nie, więc czemu mamy zabraniać?
No, ale żeby nie było spamu to ocenię Pumo
Nick: nick jak nick, nie mam zdania na ten temat. -/6
Avatar: szczerzę to średnio lubię te twoje avatary 2/6 Sygnatura: prosta, przejrzysta, jest ok 6/6
User: najbardziej pracowity moderator, miły, przyjazny ogólnie spoko. 7/6
Sygnatura: A toto, to ja nie wiem co to jest, pewnie znowu coś związanego z śmierć-metalową sygną, ale co tam . A jedyny link na który kliknąłem, to pomóż GothicKomiksy (no dobra, raz kliknąłem na "Komiksy Dartama" ale to przez przypadek ) 8/10
User: Najlepszy admin na forum, ponieważ w ogóle robi coś sensownego . Dostajesz 8/10 i znaczek jakości.
Nick: Indiana. Indiana Jones. Lubie Indiana Jones, więc automatycznie nick także mi się podoba 8/10 Avatar: Trup. No cóż, może mało oryginalnie, ale są przecież gorsze avatary 6/10
Sygnatura: Ot, kilka linków, w dodatku do jakichś nieciekawych komiksów ( ) Nic specjalnego 3/10
User: Da się z nim pogadać, zrobił Pana X i w dodatku nie jest VIP-em. Czego chcieć więcej? 8,59/10
Nick: Śpiak Mało oryginalne, ale może być xd 7/10
Avatar: Eee.... dziwne to to i anime jakieś. Dam 5/10 bo ta gwiazda na ręce to prawie-pentagram xd
Sygnatura: Anime... no dużo nie ma ale sygna nie powinna być przepakowana, 8/10
User: Animowiec, ale da się żyć. Tylko niech się nawróci na Erilla, a nie jakiegoś Bziku czy coś takiego. No i jest mądrzejszy niż niektórzy 10/10
_________________ "Śmierć, Zemsta i Furia to trzy podstawowe składniki Chaosu"
I believe i am pie!
Nick: Taki inny niż pozostale ale ma ta swoja innosc dzieki czemu jest fajnie inny XD 8/10
Avek: Nic fajnego, jakis trup w ramce z krwi Ale fajnie sie przedstawia 7/10
Sygnatura: Pare cytatatow i obrazek... 7/10
Safirka.
Nick: Jesteś facetem, a masz nick baby -.- Ale przynajmniej fajny. 5/10.
Avek: Śliczniutka koszatniczka, ale trochę za mocno przybliżyłeś. 8/10.
Sygna: Parę linków i taki brzydki obrazek. 7/10.
User: No cóż, da się z nim pogadać, komiksy ma nawet nawet, ogólnie siódemka.
Strzeż się Xardassie adin
Nick: o jedno s i jedno 1 za dużo. 7/10
Avatar: jak oczy mnie nie mylą to chyba anime albo coś japońskiego. Nie nawidzę anime. 2/10.
Sygnaturka: Orientacja Arcysia mnie nie śmieszy. Twojemu rycerzowi dałem 8 srebników (może wreście kupisz rower). ZBK - czo to jest ? To dalej istnieje ? 6/10
User: Nie miałem jakoś doczynienia z nim. Ale to jedno ostrzeżenie coś jednak mówi. 5/10.
Zmień wreście avatara!
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Nick: No... nie wiem co o nim napisać. Taki sobie 8/10.
Avek: FAjny, utrzymany w szarości ze śmiercią na środku. 9.5/10
Sygna: Mała, dwa zdania i to linki do drzewa i rycerza. Nie oceniam
Ogólnie: Kulturalny, miły i co najważniejsze, da się z nim pogadać przez dłuższy czas na wiele tematów 10/10!
_________________ Piszę poprawnie po polsku.
Moja twórczość:
Zawieszone:
Asasyn Shargan - opowiadanie
Widziałeś kiedyś koszatniczkę? To nie wypowiadaj się na ten temat łaskawie Kentis,
Nick: Nick jak nick, nie taki super oryginalny ale może być . 7/10
Avek: Trochę mocno rozmazany 6/10
Sygna: Za Piszę porowanie masz +
OOO: Znam z początków, kiedy byłem jeszcze w poprzednim roku. Straszny leń.
Nick : Safirka, Safirka... nie wiem czemu, ale ten nick kojarzy mi się raczej z jakimś żeńskim użytkownikiem forum niż facetem. Poza tym nick jak nick... ?/10.
Avatar : Nie będę się rozlewał nad tym jaki masz słit avatarek ze słit zwierzątkiem, bo jakoś mnie zupełnie nie rusza. Szpetny też nie jest, ale nie sądzę, że sama obecność zwierzaka czyniła go takim wybitnym... ?/10.
Sygna : Linki do komiksów, obrazek i jakiś cytat... nic szczególnego, ale przynajmniej ładnie to wszystko wygląda. 8/10.
User : Fałszywy wiek, masa spamu na liczniku i bardzo słabe "Skąd". Poza tym... no cóż w pisaniu komentarzy jest powyżej naszej forumowej "elity" bez mózgów więc ma za to plus. Ogólnie raczej nie wybija się jakoś ponad poziomy w czymkolwiek. Czasami w gorącej wodzie kąpany. 7-/10.
Nick: Niech będzie, nie robi na mnie wrażenia, szóstka
Avek: Podoba mi się po prostu, dziewiąteczka
Sygna: Treściwa, bez jakichś zawijasów i obrazków, tylko komixy i userbary, siódemeczka
Ser: Można pogadać, inteligentny i ma posty na wysokim poziomie. Poza tym nie rzuca się o byle co. Dziewięć.
Nick: Lubiłem tego Wiedźmina. A ty, bezczelnie zbezcześciłeś jego imię jakimś pokemoniastym dolarem 4/10 [Edit] U, nowy nick ja widzę No cóż, kompletnie nie wiem co on może oznaczać, ale fajnie wygląda 9/10
Avek: Ujdzie, choć mało oryginalny 7/10
Sygnatura: Same linki, w dodatku do jakichś nudnych komiksów ( ) 3/10
User: Da się z nim pogadać, jest w miarę spokojny i bez konfliktowy 8/10
Nick: Ale ja Spiacy XD Niezly 9/10
Avek: Jakies oko, za pewne z anime bo niby skad? 7/10
Sygna: Jakas animowa sygna, cytay(?)... Dobrze ze ie ma linkow do tych twoich zlych, psujacych psychike komiksow ( XD ) 8/10
Nie możliwe. Wymyśliłem ten nick na długo zanim zainteresowałem się Japonią.
Xardass1,
Nick: Taki... taki... Gothicowy 7/10 minus punkt za cyfrę.
Avek: Vader rulezzz... 10/10
Sygna: Taka nijaka. 7/10
User: Ogólnie spoko gość choć czasem nieco impulsywny. 7.
Nick : MattiR... zarazem banalny i ciekawy. Brzmi trochę jak lekko rozbudowany inicjał ze zdrobnieniem na miejscu imienia, ale zarazem może tworzyć po prostu zlepek liter. 9/10
Avatar : Jakoś wrażenia na mnie nie robi, dla mnie zbyt... nie wiem, chaotyczny? Wszystkiego po trochu i tworzy się niejaki bajzel... 5/10.
Sygna : Nic ciekawego. ?/10
User : No cóż jest aktywny, komentarze nie spadają poniżej pewnego poziomu, a i komiksy nie są takie złe. Ogólnie bardzo solidny użytkownik i co najważniejsze - nie przysparza nam moderatorom roboty. 9/10.
Nick: Nic do niego nie mam 10/10
Av: Nie wiem, ale mi się wydaje lekko... rozmazane! 0.o dam 7/10
Sygna: Może być. Dobrze "wyważona" 10/10
Osoba: Hmm... no nie wiem. Niby mądry, inteligentny ale dla nowych zbyt srogi. A łap 8/10.
_________________ "Śmierć, Zemsta i Furia to trzy podstawowe składniki Chaosu"
I believe i am pie!
Niektórzy trochę nałogowo podchodzą do oceniania innych
Garrador!
Nick: Garrador z RE4 a RE4 jest super, ale mnie raz mocno wkurzyło więc 9/10
Avatar: Saddler z RE4 a RE4 jest super, ale mnie raz mocno wkurzyło więc 9/10
Sygna: Ty samozwańcu! 8/10
Ogół: Trochę za bardzo mówisz jakbyś wiedział najlepiej ale co ja tam wiem W każdym razie za PROFIL (nie za osobowość) masz 8/10
Nick : Pumo - jednoznaczne skojarzenia z pewnym rodzajem kota oraz marką sportową, ale zarazem nick, którego nigdy nie spotkałem. Po prostu nick dość unikatowy. 8/10
Avatar : W końcu masz coś co mi się podoba. Chociaż mam wrażenie, że z jakimś konkretnym tłem avatar byłby nieco lepszy. 8/10
Sygna : Komiksy i userbary... 10/10 za to, że jest tam też link do komiksu w którym macza palce.
User : Jeden z lepszych i moich ulubionych. Dobry moderator, komiksiarz i rozmówca. Do poważnych jak i mniej normalnych rozmów. Po prostu dobry człowiek na dobrym miejscu - 10/10.