Zasady
Ja piszę jakąś zagadkę o bohaterze jakiejś gry komputerowej, a wy dokańczacie rymowankę, tak żeby się rymowało. Potem ja piszę, czy dobrze ktoś odpowiedział i zadaję kolejną i tak aż do mojej śmierci...
Na początku będą łatwe, lecz później coraz trudniejsze.
UWAGA!!! Czasami będzie trzeba odmienić w innym przypadku nazwę bohatera!!!
Oto pierwsza:
Zabił locustów miliony
Choć wygląda na obdartusa
Jest dosyć mocno opancerzony
Tu chodzi o...
Uwaga. Nastąpiły małe zmiany w zasadach zabawy. Otóż kolejną zagadkę zadaje osoba która dobrze odpowiedziała na poprzednią zagadkę.- Ado'o
Tu chodzi o... Gorna?
Najpierw myślałem że chodzi o Brutusa... Ale nie ma takiego bohatera
_________________ Młody Wiedźmin = [|| ] - 20 % ukończone. (wstrzymane). <---- A kogo to obchodzi
W planach...
WRESTLING - To jest moje życie - Komiks powstanie w okolicach Backlash albo Judgemnt Day (czyli w kwietniu albo w maju) albo ostatecznie do Extreme Rulez (czyli w czerwcu). Wszystkich, czekających na ten komiks GORˇCO PRZEPRASZAM!
Każdy kto gra w Garry's Mod'a, niech napisze, bo samemu smutno się gra Oczywiście STEAM
Zabawa może być ciekawa i dlatego ją zostawię, ale na przyszłość radzę się zapoznać z Regulaminem Off-Topicu bo powinieneś dostać ostrzeżenie. I "locust" to po angielsku "szarańcza", a nie nazwa gatunku . To tak tylko dla sprostowania.
Aha i wolałbym żeby ten kto dobrze odpowie zadał kolejną zagadkę, a nie ciągle ty . Więc zmieńmy nieco zasady.
_________________ Taki epicki ten kolor zielony...hmmm... albo nie... Dobra, ten już lepszy, co ja miałem czytać? A no właśnie !
Przybyłem, zobaczyłem, uciekłem i ponownie przybyłem krytykować wasze komiksy, no właśnie, na razie komiksów nie chce robić, ale pokrytykować mi się chce ;d. Strzeżcie się mnie !
_________________ Młody Wiedźmin = [|| ] - 20 % ukończone. (wstrzymane). <---- A kogo to obchodzi
W planach...
WRESTLING - To jest moje życie - Komiks powstanie w okolicach Backlash albo Judgemnt Day (czyli w kwietniu albo w maju) albo ostatecznie do Extreme Rulez (czyli w czerwcu). Wszystkich, czekających na ten komiks GORˇCO PRZEPRASZAM!
Każdy kto gra w Garry's Mod'a, niech napisze, bo samemu smutno się gra Oczywiście STEAM
Jeżeli nikt nie odpowie dobrze w tydzień zmieniacie zagadkę...
Znowu jestem zmuszony pisać nie na temat, ale nie uważasz że to trochę mało czasu? Daj trochę więcej ludziom na zastanowienie się. Jak nikt nie będzie odgadywał już trochę czasu to napisz do mnie na PW i wówczas mogę udzielić ci pozwolenia na odświeżenie zabawy, ale nie muszę. I ZAPOZNAJ SIĘ WRESZCIE Z REGULAMINEM! Bo aż kole w oczy twój brak jego znajomości.
Śmierć? Dla niego to chyba jakiś śmieszny żart
Wiek nie gra żadnej roli i tak pojawi się mimo waszej woli
Dwie armie go ścigają, za przyjaciół dwóch żołnierzy mu zostało
Kapelusz wkłada prawie zawsze, zawsze brodę i wąsy nosi
Nie dam za to głowy... ale będę strzelał... Czy to Geralt z Rvii ?? (z Wiedźmina ;P)
W planach...