A więc, moi drodzy, zakładam nową grę. Zasady są prostę. Jedna osoba musi podac kawałek jakiejś piosenki a druga musi dokończyc, dołożyc tytuł i wykonawcę. Oto schemat jak to ma wyglądac:
Deszcze niespokojne,
Potargały sad,
A my na tej wojnie,
_ _ _.
Tam gdzie _ trzeba podstawic odpowiednie wyrazy. Tyle _ ile wyrazów. Mam nadzieję że wszystko jasne i że zabawa wam się spodoba. Jest tylko jeden warunek! Wybieramy piosenki które będą MO?LIWE do odgadnięcia, żadnych Kazachstańskich ballad, Mantr czy Irlandzkich śpiewów ludowych. Tak więc, jeśli zabawa wam się spodoba i leży wam na sercu jej przetrwanie, dawajcie tylko utwory w miarę znane.
Dobra, no to przemowa skończona. Zaczynamy zabawę! Oto moja zagadka:
And in a way I'm hoping
To be done with all this weighing up of truth.
An eye for an eye
And a tooth for a tooth
And I've got nothing left to lose
_ _ _ _ _ _.
And in a way I'm hoping
To be done with all this weighing up of truth.
An eye for an eye
And a tooth for a tooth
And I've got nothing left to lose
And I'm not afraid to die
Zespół: Grupa Operacyjna
Wykonawca: Mieszko Sibilski
Tytuł: Mordo ty moja!
Tekst: ...podobne gdy popatrzysz z bliska!
_________________ Jako że wszyscy umieszczają w podpisach linki do swoich BatellKinght'ów(itp.), zrobionych komiksów, ja tego(na razie) nie zrobię.
A ty się tak nie interesuj i nie czytaj każdego napotkanego podpisu!
Miłego dnia życzę.
Dla oburzonych złą mam wiadomość niestety:
Ludzie z realisty show nie są z innej planety.
To są ludzie, którzy wyszli z naszych szkół i domów,
Stworzył ich system, każdy z nas im pomógł.
Prawda jest jedna, okrutna i szczera:
Sami stworzyliśmy _ _ _!
_________________ Jako że wszyscy umieszczają w podpisach linki do swoich BatellKinght'ów(itp.), zrobionych komiksów, ja tego(na razie) nie zrobię.
A ty się tak nie interesuj i nie czytaj każdego napotkanego podpisu!
Miłego dnia życzę.