Wysłany: 15-06-08, 12:25 Zgadnij kto to (wersja Gothic)
Większość już zna ten temat i nie chcę już mi sie pisać zasad. Więc zaczynam. Kto to jest:
Dodam, że dodajemy tylko ludzi, żadnych zwierząt itp.
Piszę na żółto i powiększoną czcionką żeby było wiadomo:
a) W grze nie można umieszczać postaci bezimiennych jak "Mieszkaniec", "Rycerz" itp...
b) Postacie umieszczamy tak aby było wyraźnie widać ich twarz i mniej więcej do pasa.
c) Postacie powinny być w swoich oryginalnych pancerzach!
Dop. Ado'o
_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.
PS. do PCH: BARTOSZ (XD) WYDAŁ MI POZWOLNIE NA PW NA ZABDANIE PYTANIA!!! JESTEM CZYSTY!!!!!
_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.