Dobre, jak chyba wszystkie twoje wiersze. Ale jakoś nigdy nie lubiłem tematów związanych z przyrodą. No i ogólnie, głębia jest aż za głęboko dla mnie Nie zmienia to faktu, że jest to dobra praca, za którą wystawiam 8/10.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
No nie wiem co to zagajnik XD. Oczywiście żart, ale nie lubię tematyki przyrodniczej, głębia jest, rymy są, rymy ABAB - 9/10. Artheneos jak lubisz przyrodę to zabaw się z KzL XD.
No cóż... Wiersz o naturze i poniekąd o tym co robi z nią człowiek... Głębia w tym wierszu jest bardzo... eee... głęboka ... A tematyka przyrodnicza... średnio mnie obchodzi... Do Doliny Rospudy nie chodziłem protestować przeciw obwodnicy, a wierzcie: wcale daleko nie mam... 7/10...
Och... Obiektywizmie! Ratuj nas, bośmy... nieobiektywni.
Wiersz jest wewnętrznym językiem duszy człowieka. Przemawia do nas, i my możemy nim przemawiać. Musimy tylko się go nauczyć, a raczej przypomnieć go sobie.
Myślę, że Ty do tego właśnie (możliwe, że nieświadomie) zmierzasz.
Nie będę rozwodził się nad wierszem, nie wystawię oceny.
PS: Ten post może i pisze się pod "spam", ale z klasą.
_________________ http://myplay.com/video-player/michael-jackson
Każdy fan (oraz nie fan) Króla, bezpretensjonalnie musi wejść na tę stronę.
"Nazywam się Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy. Żyję na tym świecie czterysta dwadzieścia osiem lat według waszego rachunku, sześćset czterdzieści dwa lata według rachuby elfów. Jestem potomkiem rozbitków, nieszczęsnych istot uwięzionych wśród was po kataklizmie, który wy nazywacie Koniunkcją Sfer. Uchodzę, delikatnie mówiąc, za potwora. Za krwiożercze monstrum. "