Ogłoszenie

Oscary GothicKomiksy 2012!
Zapraszamy do wzięcia udziału w zabawie!

Został edytowany regulamin porad. Od dziś zezwalamy na komentarze w tym dziale.

Poprzedni temat :: Następny temat
Droga Arkhana
Autor Wiadomość
Ewert 

Wysłany: 02-11-08, 09:33     

Komiks to prawdziwe cudo :D :D . Strasznie mnie wciągnął.

Nie będe oceniał bo jeszcze za mało znam się na komiskach.

Mark Gladiator ( Porzucony)

Mag Odejście

Projekty:

Ado'o 

Monet: 19
Medale: 4

Wysłany: 21-11-08, 21:45     

Pewnie niektórzy myśleli że się opierniczam, że tylko zbijam bąki i mówię że nie mam czasu na komiksy bo mam dużo nauki, niektórzy może w ogóle zwątpili że kiedykolwiek dokończę ten komiks, ALE JEST! Mimo wielu przeszkód, wielu niepowodzeń JEST! Wreszcie możecie poznać zakończenie historii Arkhana. Taka ciekawostka że komiks liczy 687. I gorąco zachęcam do przeczytania komiksu od początku, dużo lepszy efekt i jak ktoś już zapomniał początek to kilka wątków może wydać mu się niezrozumiałe. Napisałbym jeszcze wiele rzeczy, ale i tak nikomu się tego nie będzie chciało czytać, a mi się nie chce pisać :D . Oto 3 i pół arkusza!

I od tej pory proszę oceniać TYLKO całość. Miłego czytania!
Droga Arkhana

Aktualnie pracuję:
Symfonia Nocy

Zawieszone:
Soldier
Droga Arkhana II

Xardas80

Monet: 1
Medale: 1

Wysłany: 21-11-08, 22:21     

O kurna, ten komiks zasługuje na besta moim zdaniem!

Wykonanie: Nie pozostawia nic do życzenia, jest perfekcyjne.
Fabuła: Dopracowana do każdego szczegóły, różne ciekawe pomysły.
Teksty: Nie robisz błędów zbytnio, składnia zdań jest poprawna, nie ma nowoczesnych zwrotów.
Daję temu komiksowi 11/10, jest on doskonały.

Lee 

Wysłany: 22-11-08, 02:20     

O stary cudo!!.Jesteś prawdziwym ekspertem od komiksów bardzo mi się podobał pomysł na fabułę.Wiedziałem że dojdzie do spotkania braci w walce ale szkoda że jego brat zginął oraz wszyscy Arkhani... Ale komiks posiada prawdziwy realizm Te cyklopy były fajne XD tylko to oko takie nie jakieś :P ten ziomek sługa tego maga myślałem że będzie walczył mieczem a tu się zmienił w bestie która przypominała pumę XD (sorka pumo :P :P:P) efekty też zarąbiste.A zakończenie komiksu trochę mętne :P :P:P 10/10

PS:Będzie kontynuacja tego :P ?

Kael'thas 
Władca Pustki

Monet: 9
Medale: 2
Warn: 1/4

Wysłany: 22-11-08, 09:17     

Sparta zamiast Sparda XD Dante zamiast Dante XD...dobra nie ważne
fajne wykonanie, ale najbardziej denerwuje mnie krew która jest robiona chyba wylewem farby bo widać takie głupie krańce, a w ogóle krew wodzie powinna się rozrzedzić, ale efekty cięć nawet niezłe.
Wiesz nie potrzebnie dawałeś im nazwy Sparty i Dantego, to mi od razu przypomniało o Devil may cry , i zepsuło atmosferkę, Fabułą bardzo dobra, moment z bratem im się najbardziej w tym wszystkim podobał.
9,5/10 za wykonanie. Wiesz dałbym ci z całą chęcią 10/10 za fabułę, ale to połączenie z Devil may cry, i jak się teraz przyglądam niektórym miejscom walka z bratem co miał czerwone oczy to pewnie przemiana Dantego, wiesz gdybyś nie dał tych imion im to bym się nie połapał, no dobra masz to 10/10 bo fabuła jest idealna.
Mam nadzieje że nie zrobisz z tego Devil may cry.

Ado'o 

Wysłany: 22-11-08, 11:12     

Lee napisał/a:
PS:Będzie kontynuacja tego :P ?

To jeszcze się nie domyśliłeś? :D

Kael napisał/a:
Mam nadzieje że nie zrobisz z tego Devil may cry.

Nie, na pewno nie ;) . Jedynie te imiona, zresztą nie grałem w DMC więc nie mogę zrobić z tego DMC :P . Może w 2 jeszcze pojawi się kilka nawiązań, ale to sporadyczne wypadki :D . No dzięki za ocenki ;) .
Droga Arkhana

Aktualnie pracuję:
Symfonia Nocy

Zawieszone:
Soldier
Droga Arkhana II

Sajber 

Wysłany: 22-11-08, 11:50     

bladzik w ostatnik arkuszu bo widac nowicjusza (no chyba ze specjalnie)

Ado'o 

Wysłany: 22-11-08, 11:52     

:lol2: Teraz to mnie rozwaliłeś :D . Po pierwsze to gdzie twój komentarz? Po 2 to chyba Ryu i jego ojciec nie są jedynymi umarłymi nie?
Droga Arkhana

Aktualnie pracuję:
Symfonia Nocy

Zawieszone:
Soldier
Droga Arkhana II

Vesten 
Hand of the King

Wysłany: 22-11-08, 11:53     

Tak, Ado'o, myślałem, że się lenisz XD.
Wykonanie: Co ja dużo będę gadał... 10/10
Fabuła: Końcówka mało zaskakująca... Ale zaświaty to niezły pomysł ;) , Ale to gadanie nie jest konieczne, przecież wszystko jest doskonale... Dam ci 10/10.
Teksty: Błędów nie zauważyłem :P . 10/10.
Ogółem: Moim zdaniem - bestseller! 10+/10 ;) . Rzadko wystawiam takią ocenę (10+) za komiks, ale ten jest doskonały... no i skończony.

Poeta
Milten

Jeśli popierasz Nową Prawicę, wklej to do podpisu.

Milten Michał 

Medale: 3

Wysłany: 22-11-08, 12:40     

Nooo I to jest komiks ! Mimo, że Grafika nie zadziwia (obróbka) to fabuła, texty, sceny walki-krwi. Są po prostu fantastyczne!!!Takie komiksy powinno się codziennie czytać przy sniadaniu! :D No bo naprawdę, fajny pomysł z tą panterka, z Mrocznych Tajemnic. W ogóle, wykorzystałeś wszytskkie mozliwe opcje, mimo, że ta walka z Zombie mi się nie podobała... Jednak jak scenka gdy one wychodziły z ziemi... Bylo... Fantastyczne! Po prostu fantastyczna operacja kamerą, użycie kodów, Wacham się nad 9/10, ale nie bede taki chamski... ten komiks czytało się ZAR!BIŚCIE!!! 10/10.
Naprawdę szacunek, zrobił ten komiks na mnie podobne wrażenie jak Komiks Ryneziana - Amulet Gorzkiego ?yczenia.
Cały komiks zrobił na mnie ogromne wrażenie... to już drugi komiks twój który bardzo mi się spodobał... Tak trzymaj! Czekam na następne twoje tak fantastyczne dzieło.

Komiks wyrąbisty, jak wcześniej mówiłem.. Takie żeczy to powinniśmy czytać przy śniadaniu :D

Papcio ChmieLL 
Nieugięty

Monet: 5
Medale: 5

Wysłany: 26-11-08, 19:29     

ALE ZAR!BISTY KONIEC!!! :shock: GENIALNE!!! Bez wątpienia jeden z nalepszych komiksów na forum! Za całość 10/10! PEWNE 10/10! SUPER! Nic Ci nie będę mówił, bo niema tu co mówić! To komiks DOSKONAŁY!!!

Indiana 

Monet: 24

Wysłany: 26-11-08, 20:14     

Wow :shock: to jest B-O-S-K-I-E. Przebija większość komiksów na głowe. Już czekam na drugą część. Fabuła jest po prostu super. Wykonanie niczego sobie, a efekty w "Fotosklepie"/Gimpie (co ty w ogóle użyłeś :?: ) wyszły znakomicie. Co jeszcze? To chyba tyle, masz tu 10/10 ;)

Ciekos 

Warn: 1/4

Wysłany: 29-11-08, 19:52     

O Boże ale szajs XD A tak naprawde to komiks wyśmienity. Nie będe opisywał zalet ani plusów bo mi sie zwyczajnie nie chce. A mam za to pytanie Jak żeś zrobił tą katane że miał normalne kolory?? A i jeszcze zakończenie takie nie "zakończeniowe" Ocena 10/10

Kaamilek 

Wysłany: 01-12-08, 13:33     

człowieku to jest zarabiste ZAROBISTE 10/10 nic sie nie dziwie ze bestsellera dostał

Dankaw 

Monet: 4

Wysłany: 01-12-08, 15:08     

Bardzo, ale to BARDZO dobry komiks! Fabuła świetna, i wygląda na to, że będzie kolejna część ;) Wykonanie świetne, ale coś jest niedopracowane... no poprostu coś mnie blokuje by dać 10, ale , z pewnością się należy! Co jak co - POLECAM!

KamilzLasu 

Monet: 34
Medale: 3

Wysłany: 01-12-08, 17:59     

No mały szok się pojawił :P Naprawdę genialnie ci wyszedł. Jednak zakończenie... Pewnie Dante w nadzwyczajny sposób odżyje i pokona złego maga... Mogłeś zakończyć to na jednej części, bo tu wyraźnie wskazuje, że zrobisz Drogę Arkhana II. Tym niemniej cały komiks jest bardzo dobry, jednak nie mogę wystawić pełnej oceny. Ze mną nie tak łatwo :P We wcześniejszych częściach było sporo niedociągnięć, a mówiłeś, żeby oceniać całość. Więc dostaniesz 95/100 ode mnie. Jeden z pięciu najlepszych komiksów na forum - na pewno! ;)

LEGENDA

Ado'o 

Wysłany: 08-12-08, 18:22     

WITAM! Drodzy użytkownicy GothicKomiksy i jeszcze drożsi czytelnicy moich komiksów! Nadszedł dzień w którym postanowiłem umieścić ciekawostki, przypadki oraz sceny wycięte z mego komiksu. Na początku chciałem zrobić taki zlepek screenów jak Dankaw w "Shadow Beastcie", ale za mało tego i za bardzo mi się nie chciało sklejać. No to zaczynamy!
Ciekawostki:
Oto pierwsza z ciekawostek umieszczonych w komiksie.

Jeszcze się nie domyślacie? Na pewno nie macie pomysłu? Nie poznajecie tej zbroi? Tak...To nasi drodzy Wojownicy. Nawiązując do mojego pierwszego komiksu "Wojownik" dałem w Drodze Arkhana wojowników noszących identyczne zbroje co Wojownicy w "Wojowniku" (XD). Zresztą dawałem wam pewną wskazówkę, pisząc kilka razy "Wojownicy" z dużej litery ;) .

Nr. dwa.

I tym razem nawiązanie do mojego drugiego, jeszcze nie skończonego komiksu, mianowicie "Soldier". Widzieliście "typka" pod mostem kiedy Ryu idzie do opuszczonej kopalni? Tak ten "typek" to w gruncie rzeczy Lioneel\Claud z Soldiera. Ci którzy czytali powinni skojarzyć moment ucieczki kiedy to zawala się most.

Cóż...ciekawostek miało być więcej, ale niestety nie miałem pomysłu gdzie tu je wcisnąć i pod koniec komiksu po prostu miałem już ochotę go skończyć i nie chciałem sobie robić jeszcze więcej ustawiania postaci ;) .

Cut scenki:
Oto sceny wycięte z komiksu :P . Zaczynamy!

Tak...w Drodze Arkhana na początku miała być scena erotyczna :D . Mam jeszcze dwa screeny z tej sceny, nieco bardziej dla dorosłych, ale nie będę ich tu umieszczał i poza tym jeszcze mi się gdzieś zawieruszyły ( :cry: ) :D . Pewnie chcecie jeszcze wiedzieć w którym momencie miała być ta scena? Mianowicie miałem zrobić narodziny oraz dorastanie bohatera z historii o mieczu, czyli nie mogłem ominąć sceny poczęcia ;) .

KURCZE! Mam tylko jedną :/ . Wiem że mam jeszcze gdzieś na kompie scenę pierwszego zlecenia Arkhana w wersji beta, którą jak znajdę to wrzucę. Miałem jeszcze walkę bohatera (z opowieści o mieczu) z bandą orków, ale chyba to usunąłem...

Przypadki i kilka screenów bonusowych:
W pewnym momencie miałem mały przestój przy pracy i dziwnym trafem Pumo też...Zbieg okoliczności? Nie :] . Nie tym razem :D . Pumo zgodził się wystąpić w Drodze Arkhana, ale jak zobaczył z kim ma współpracować to uciekł na drzewo i nie mogliśmy go ściągnąć :D . To spowodowało małe opóźnienie w pracy, ale w końcu jakoś go ściągnęliśmy ;) .

Nr. dwa.

Pamiętacie tę scenę? Ustawiałem to chyba z 15 min. jak nie dłużej i gdy już zrobiłem screen zapomniałem o "toogle desktop" i na dodatek zaraz po tym wyszło mi z Gothic-a, a później drugie 15 min. na ustawianie :D .

Heh to przypadek głupawki na planie :D . Chyba zostawię to bez komentarza.

A tutaj mamy zupełnie przypadkowy screen kiedy to Pumo nie wytrzymując presji na planie chciał odgryźć łeb Bezimiennemu, a dlaczego? Ponieważ bał się że taka gwiazda jak Bezimienny, całkowicie przyćmi jego występ w tym komiksie.

I na koniec mały bonus. Oto trzy całkiem ładne screeny które udało mi się zrobić w ciągu komiksu.

Na razie to na tyle, jak coś jeszcze wygrzebię to natychmiast wrzucę ;) .

(Ciekawostki także dostępne w pierwszym poście.)
Droga Arkhana

Aktualnie pracuję:
Symfonia Nocy

Zawieszone:
Soldier
Droga Arkhana II

Pumo 
Full-Time Employee

Monet: 16
Medale: 7

Wysłany: 08-12-08, 23:29     

Jeju do końca życia bedziecie mi to wypominać! Nie chciałem mu odgryźć głowy! Ja podczas sceny jadłem mięso tylko mi wypadło na łeb Bezia a ja tak bardzo byłem głodny. To że wylądował w szpitalu to był przypadek! A ja tez na tym ucierpiałem! Wiecie ile cham wyłudził odszkodowania? A co do reszty screenow... Scena erotyczna :D Ostatnio w co drugim komiksie MIAŁA BYć scena erotyczna, jednak jakimś tajemniczym cudem się nie pojawiała. Dziwne co? :D Nawiązania do innych komiksów, niezłe tylko akurat ja nie skojarzyłem XD A jeśli chodzi o najlepsze ujęcia to 2 pierwsze były świetne, trzecie już takie gorsze :P Ale nieźle sie ubawiłem przy tych opisach więc daję 10/10 jak łatwo się można domyśleć.
| Biała Śmierć | Dwa Światy

Jeśli popierasz Nową Prawicę, wklej to do podpisu.

Safirka 

Monet: 5
Warn: 2/4

Wysłany: 14-12-08, 16:09     

Komiks 10/10
Ale jak to zrobiłeś że katana nie zamieniała ci się na żółto- srebrną? Ja tak mam.
Uniwersytet Alibaba i Wielki Pożar
Poszukiwacze
Inny Wymiar
Upadła legenda

Moje słowa, moje wpisy - mój blog. Tylko o sporcie.

Dawcor 

Monet: 11

Wysłany: 14-12-08, 20:42     

Człowieku... CUD, MIÓD, ORZESZKI, MALINA :!: Komiks to prawdziwe arcydzieło, a koniec zupełnie mnie zaskoczył :D . Mówiłeś, że ma być DA 2, ale czytając ostatni arkusz... sądziłem, że już nie będzie, a jednak :D . Ta scena z zombie wychodzącymi z ziemi... to zaskoczenie, że nie jest Arkhanem.. SUPER! Człowieku, rób szybko, no, nie szybko, ale masz zrobić DA 2 tak samo doskonałe, lub lepsze, niż ta część! 10/10.

"Pokora i spokój wewnętrzny idą z sobą w parze."

Piotr_PL 

Monet: 9

Wysłany: 17-12-08, 12:24     

No cóż. Mam dla Ciebie dobrą i złą wiadomość. Może zacznę od tej złej. Otóż...komiks nie wyszedł za dobrze. Dałoby się go lepiej zrobić, no i istnieje wiele niedociągnięć. Bywa męczący też i w sumie mało różnorodny. Oceniłbym go na 3/10.
A teraz dobra wiadomość. Musiałbym być nieźle pijany i naćpany żeby napisać coś takiego jak wyżej XD Człowieku to jest mistrzostwo!! Jeden z najlepszych komiksów jakie widziałem na forum. Genialna po prostu fabuła, zawierająca wiele zaskoczeń i fajnych wydarzeń. Po prostu mnie oczarowały niektóre sceny. I nigdy bym się nie spodziewał cyklopów i takich fajnych efektów magii. Komiks tak mnie wciągnął że na pewno przeczytam go jeszcze kilkakrotnie. Również gorące gratulacje scen ze wspomnień i opowiadań. Krew też świetnie zrobiona na ranach.

Podsumowując: WIELKIE 10!/10. Naprawdę zasłużyłeś na ten znaczek BestSeller'a ;) Oddaję Ci pokłon za tę pracę ;)

Wrath of the Lich King

MattiR 
Gray Hat Pirate

Monet: 21

Wysłany: 20-12-08, 15:45     

Noo... nie wiem od czego zacząć. O! Może tak:

FABUŁA:9+/10- ciekawa i wciągająca lecz jednak czegoś mi w niej zabrakło.
GRAFIKA:9+/10- jest świetnie. Niestety... część obrazków była słabo widoczna, ale nie wiem czy to wina twoja czy nie. Tak czy owak 9+.
TEKSTY:10/10- bezbłędnie.
WYKONANIE: 9/10-część obrazków łączy się ze sobą, nieco nie równe arkusze...

PLUSY:
:arrow: Nie przewidywalna i orginalna fabuła...
:arrow: Kapitalne efekty krwi.
:arrow: Wiele, wiele więcej...
MINUSY:
:arrow: Pare niedoróbek... takich malutkich :) .

OCENA:9+/10. Komiks znakomity, choć w mojej ocenie do "10". Nieco brakuje. Tak czy owak, najlepszy komiks w dziale!

PS.: I niech szlag trafi te durne płatki śniegu!!!

Kastet 
I'm a collector!

Monet: 92

Wysłany: 24-01-09, 14:23     

Komiks podoba mi się pod wieloma względami, takimi jak przykładowo fabuła, która jest bardzo zaskakująca i ciekawa ;) Graficznie też jest nieźle, a niektóre efekty są po prostu świetne. Pomysły (np. przemiana sługi Czarnego Maga w Pumo (XD) czy wychodzenie zombie z ziemi), których użyłeś, są wymiatające ;)
Czasem są jednak orty (np. leje jak scebra - powinno być leje jak z cebra), ale wyśmienite inne aspekty całkowicie przykrywają te błędy językowe :)
Nie mogę dać innej oceny, niż 10/10 :)

Garrador 
Arcymag arcylisz

Monet: 13

Wysłany: 24-01-09, 16:29     

TAK wyśmienity komiks łatwo ocenic....

Fabula: POWALAJ!CA! 10/10 ;)
Teksty: Zdarzały się błędy, ale tak myśle, że nic nie odejmują ;) 10/10
Wykonanie: Tu niemam zastrzeżeń, było by 9/10 gdyby nie ciekawostki za co masz 10/10 ;)
Długość: Ani nie za długa, ni za krótka.. w sam raz ;) 10/10

Ogólnie: łatwo wywnioskować :)

"Śmierć, Zemsta i Furia to trzy podstawowe składniki Chaosu"
I believe i am pie!

KrissEEEk 

Wysłany: 31-01-09, 09:40     

Nom ładnie , ładnie ..... :idea:
:arrow: Wykonanie : 10/10 Bez wątpliwości , wszystko ładnie starannie wykonane . 8)
:arrow: Fabuła : 10/10 Ciekawa fajna tajemnicza , a przede wszystkim wciągająca . 8)
:arrow: Tekst : 10/10 0 (zero) ortografów , ani jednej literówki nawet zjedzonej literki więc , ocena taka a nie inna . 8)

No to liczmy : 10 + 10 + 10 =30 30 : 3 = 10 - jak już pisałem matma nie kłamie xD :P

:arrow: Ocena ogólna : 10/10 - czekam na więcej takich komiksów :wink:

Michal_PL 

Wysłany: 31-07-09, 15:38     

Zajefajny komiks! Teraz czekam na więcej takich.

Ocena to 10/10.

Eregrin 

Monet: 13

Wysłany: 31-07-09, 21:12     

Wspaniały komiks! Nie dziwię się, że dostał trzy nagrody w tym bestsellera. Stworzyłeś w nim wspaniały świat. Na początku jedyne co widziałem, to Nowy Obóz, ale to tak mnie wciągnęło... Komiks miał taki klimat "inny niż Gothic", przez co bardzo szybko dostrzegłem coś innego. Fabuła jest ułożona w ten sposób, że ani przez chwilę się nie nudziłem, czytając Twoją pracę. Tylko na początku nie wiedziałem za bardzo o co chodzi, jakieś takie dziwne przejście - zabójca ma swojego mistrza, obóz itd. Jednakże potem wszystko się wyjaśniło. Dziwi mnie tylko jedna rzecz - zabójcy wyznający boginię miłości? To po prostu bardzo nietypowe powiązanie. Oczywiście rozumiem dlaczego, ale... Odzyskiwanie miecza, walki, to wszystko było świetne! Chyba po raz pierwszy w jakimś komiksie walki tak mnie wciągnęły do oglądania. Cyklopy? Jest to prawdziwa innowacja w świecie twórczości fanowskiej! W życiu nie spotkałem się z choćby wzmianką o tychże potworach w jakiejkolwiek pracy, którą przeczytałem! Powiem też, że jest to z całą pewnością najlepiej wykonany komiks pod względem graficznym ze wszystkich, jakie dotąd czytałem. Efekty krwi, liny, screeny w Gothicu, po prostu połowa obrazków z tego arcydzieła graficznego nadaje się na screeny tygodnia. :D Tutaj mogę Ci jedynie pogratulować. Następną sprawą są teksty, które są bezbłędne! Co najwyżej raz czy dwa zobaczyłem brak kropki na końcu, ale takie coś zawsze ma prawo występować. Chyba jedynym minusem komiksu jest brak numeracji, ale poza tym wszystko jest zrobione totalnie na maksimum. Ogólnie mówiąc jest to obowiązkowa pozycja dla każdego komiksiarza, czy to nowicjusza, czy to zaawansowanego, by zobaczyli, jak wielkie są możliwości Gothica w połączeniu z programem graficznym. Z niecierpliwością czekam na 2. część.

10/10

xxxl 

Wysłany: 01-08-09, 12:07     

Co jest?! Ja jeszcze tego nie oceniłem?! Już naprawiam błąd XD .
Długość: 10/10
Wykonanie Graficzne:10/10, nie będę obniżał oceny za trupa pod mostem XD
Fabuła:Wybitna 10/10
Teksty:Zero zastrzeżeń 10/10
Ogólnie:10/10

http://gothickomiksy.pl/viewtopic.php?t=1969

Komentujcie i oceniajcie.

Doriansen 

Monet: 6

Wysłany: 12-08-09, 01:07     

Uff nareszcie przeczytałem. :> Nie żałuję, kawał dobrej roboty!
Wiem, że kiedyś już oceniałem ten komiks jednak zrobię to na nowo :]
Bardzo podoba mi się image głównego bohatera, bardzo oryginalny, fajna zbroja, hełm no i katana xD
Plusa masz u mnie za fabułę kompletnie nie związaną z Gothicem :] Ja nie wiem skąd wziąłeś pomysły na imiona i nazwy krain :P
Fabuła: Noooo mówiąc szczerzę, to może jakiś reżyser się za to weźmie i będzie hit kinowy :D Na prawdę fabuła nadaje się do tego. Te intrygi.... atak na wioskę, później walka z bratem, następnie finałowa walka i to zastanawiające zmartwychwstanie! No po prostu super.
Teksty: Moim zdaniem za dużo tego narratora i wszystko za bardzo wytłumaczone. Czasem można sobie to darować, bo widać na obrazku :P No i czasem zdania posiadają błędy językowe jednak jest ich niewiele :]
No jak bestseller to bestseller :) 10 ode mnie

Chocolate 

Wysłany: 28-09-09, 18:54     

Kawał dobrej roboty! Komiks świetny: wykonanie - extra, fabuła - boska.
Efekty, krew, po prostu miodzio :P
Mi przeszkadzał tylko ciągły narrator, ale pewnie tak miało być, a poza tym ja się nie znam :P
Tak, był za***isty i mnie wzruszył.
10/10
O! I też czekam na Ciąg dalszy :D

To MOJE! :
Karykaturalne Rysunki
Srebrne Pióro
II i IV wartościowi

Odpowiedz do tematu