T_T T_T Szkoda ,że to już (może) koniec. Był to mój aktualnie najlepszy komiks ponieważ strasznie fajnie mi się go czytało. Mam nadzieje ,że chociaż zrobisz go do końca. A co do oczekiwania na twoje następne części przyznam szczerze ,że wchodziłem za każdym razem do tego tematu z nadzieją ,że zastanę kolejną część . Miejmy nadzieje że twój kolejny projekt także będzie udany.
Szkoda. mam nadzieję jednak że komiks powstanie bo bradzo mi się podobał. Wogóle ten komiks był super. Za czwartą część dam ci 9/10. Oby komiks jednak powstał. A wogóle to wątpie żeby było mało ludzi ktrzy nie czekają na komiks
Ado świetny komiks:
Fabuła - jak najbardziej 10\10.
Teksty - tu jest rewelacyjnie 10\10.
Wykonanie - szkoda, że nie ma numeracji, ale ja się tego nie czepiam 10\10.
Ocena ogólna 10\10. Czekam na kolejne części.
No wkońcu ześ sie postarał XD Plusów dużo ale kilka minusów mianowicie:
-ta mapa prawie wogule sie nie zmieniła
+ jak żes zrobił ze bezi ma gacie??
A reszty to mi sie nie chce pisać
Ocena 10/10
Miałeś bardzo dobry pomysł. Dodałeś do tego również świetne wykonanie! Ale mam coś do zarzucenia. Ciekawe czy ludzie przetrwają do co najmniej 2100 roku -.-. Jak się ropa skończy to na o będą napędzane czołgi i samoloty? Na wodór? ;p I wątpię by ludzie tak szybko oddali swoje samochody, które i tak nie wytwarzają gazów cieplarnianych bo w tymże roku zabrakłoby już ropy, a inne źródła energii są chyba "czyste" ;] Więc tu mam taką wadę znalezioną ;] Ale to tylko moja opinia 9/10
Cóż:
Wykonanie: Jest dobre... Ale nie tak jak w Twoich następnych komiksach. 8+/10.
Fabuła: Nie wierzę, że ludzie sami cofnęliby się w średniowiecze... Nie mogłeś ominąć tego wątku z wojną? Komiks byłby po wielokroć lepszy. A tak - 7/10.
Teksty: No, tu w porządku. 9/10.
Ogółem: No, nawet nieźle, ale do takiej... DA się nie umywa . 8+/10 .
EDIT: To z DA oznacza, że od czasów Twoich pierwszych koiksów idzie to coraz lepiej, bo ten komiks jest tylko dobry, a DA to hit .
_________________ "Pro Fide, Rege et Lege" - "Za Wiarę, Króla i Prawo" "Sic transit gloria mundi." - "Tak przemija chwała świata."
Miczu...swoje wizje 2100 roku zachowaj dla siebie . Każdy może przedstawić swoją wizję świata w przyszłości, ja to zobaczyłem tak jak jest, podrasowałem z wojną żeby wrzucić do komiksu i tak jakoś wyszło, i skąd wiesz że pojazdy nawet za 100 lat nie będą napędzane na wodę czy na jakieś inne płyny/gazy czy co tam jeszcze...więc do takich rzeczy nie powinno się przyczepiać bo nie masz pewności czy do 2100 ludzie nie wynajdą jakiegoś zastępstwa na ropę, albo zaczną ją w sztuczny sposób pędzić, albo odkryją jakieś ogromne złoże...NIKT TEGO NIE WIE! Vesten komiks robiłem dawno więc wykonaniem sporo odbiega od DA . Ale dzięki za ocenki .
Muszę ci przyznać na wstępie żebyś nie liczył na dobrą ocenkę.
Komiks nie jest świetny. On nie jest nawet b. dobry!
Wykonanie - nierówne obrazki... Krew jest nie taka dobra jak w DA nie aż tak pasuje. 3/6
Teksty - nie podobają mi się białe ramki... Ale tak to są dobre. 4/6
Fabuła - Jak cofnęli się do średniowiecza to czemu ten bantyda mówił żer sprzeda zegarek? Nie udało ci się to ale tak jest dobrze. 4/6
Jest to najsłabszy twój komiks spodziewałem się lepszego. Ocena wynosi tylko