KOlejny twój świetny komiks. Naprawdę, jeśli to wstęp to rewelacyjne! Jedyny minus to brak numeracji. Niestety przez niego muszę obniżyć o 1 punkt. \Ile na oko obrazków? 9/10
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Dziwne troszku. w 2100 któryś tam roku ludzkość nie wymyśliła alternatywnego rozwiązania co do zużywania energii? Ekologiczne napędy itp. Ale OK nie czepiam się , to twój komiks i ty wymyślasz fabułę
Ale nie zauważyłem ,żadnych błędów , szczególnie ,że od drugiej części komiks zaczyna wciągać. Dostaniesz 9/10 , bo 10 jest zarezerwowana na największe hity.
No całkiem niezły ten komiks mi się bardzo podobał. Podobała mi się fabuła, nieźle wymyśliłeś z tymi budynkami . Początek trochę przynudzał ale czego się spodziewać po wstępie on ma przecież tylko przedstawić fabułę itp. Trochę się rozczarowałem z tymi soliderami myślałem że staną się spragnionymi krwi mordercami, ale cóż . Później okazało się że mają uczucia, ale i to nawet dobrze. Komiks zawiera takie przeciętne screeny, bardzo mi się podobało jak trafił w łóżko to był zaje****e. Podsumowanie: komiks zawiera ciekawą fabułę, podobał mi się pomysł z tymi budynkami, i scena wcześniej wymieniona. Ocena 8,3/10. Pozdro i jak najszybciej dokończ (bo chyba masz zamiar kontynuować co nie )
No no! Postarałeś się! Ocena 10/10! Ładna grafika, napisy dobre ale kilka błędów orto ale za to ci nie odliczam itp. Czekam na next cz. i powodzenia w nich
Skrót PZPN oznacza:
* Polski Związek Pogrążania Narodu
* Przyczyna Znikania Polskich Nadziei
* Polscy Złodzieje Piłkarskich Nadziei
* Program Zlikwidowania Piłki Nożnej
* Propaganda Zagłady Piłki Nożnej
* Przyczyna Zagłady Piłki Nożnej
No noooo ! Naprawde pożądny komiks, ci Soldierzy giną jak w realu Bardzo mnie komiks wciągną Ortografi błędów też, nie widze. Ale jedyne co mnie zdziwilo trochę... Albo bardzo (XD) to, to, że nie pomagali sobie nawzajem, jak jednego trafili to powiini pomoc Albo tak samo jak wyciągnąć Kumpla z Rzeki Ocena za komiks to solidne 9/10
tę część zrobiłem już przed świętami, ale chciałem umieścić 4 i 5 cz. naraz, ale z braku weny muszę trochę odpocząć . Miłego czytania.
[EDIT]
Zapomniałem dodać że ponumerowałem obrazki .
Ciekawe, ciekawe ale pare mogłeś troche bardziej zalać tą ziemie bo kawałek Afyryki i Azji to tak jakoś skromnie nie sądzisz? No i jak dostał się gość z NY do Tokyo skoro wszystkie pojazdy zniszczono??
Jeśli popierasz Nową Prawicę, wklej to do podpisu.
Beliar
Wysłany: 28-12-07, 00:03
Komiks pomysłowy. Jednak trochę się rzeczy nie zgadza. Rok 2120 jak dobrze pamietam i są takie zwykłe samochody, broń palna i nie ma nic co ochroniło by przed zniszczeniem warstwy ozonowej.... Reszta OK. Ale od razu wiedziałem, że będzi emiał takie przebłyski i pewnie wróci mu pamięć i będzie chciał się zemścić..... Ale jest OK 8/10
Muszę wyjaśnić sprawę z powłoką ozonową i z samochodami. Przyszłość kojarzy się od razu z latającymi samochodami, jakimiś pistoletami laserowymi, podróżami w kosmos. Ja akurat w komiksie pokazuję świat mniej rozwiniętym niż być może zwykłe samochody itp. może w przyszłości wcale nie wymyślą żadnych samochodów energo oszczędnych, wiem że już są prototypy samochodów na światło słoneczne, ale to wszystko może nie wypalić.
I jeszcze co do postu Beliar-a akurat fabuła jest dość długa i chyba dość skomplikowana, na razie nic się nie dzieje, ale od 5 lub 6 cz. "Będzie się działo" .
No no kolejna część Trochę wyjaśniająca o co chodzi A co do tej "zabawy" w jeziorze to trochę jak dzieci XD (Prawie bo kto by skoczył z takiej wysokości do wody taki pewny XD ) no ale dość gadania ocena nadal 10/10! Powodzenia w next cz.
O część czwarta, teraz zauważyłem XD Najlepsze to było jak szli w gaciach koło tych panienek XD komiks niezły, tylko... Strasznie NUDNY ziewnąłem kilka razy, bo nic praktycznie się nie dzieje, i tak troszkę dziwnie jest, ten David to mi się wydaje że to dziecko, ma takie zabawy ocena 8/10
Nie no teraz to mnie wkurzyłeś Kael robił też narratora na białym tle i nikt nie obniżał mu za to oceny...A zresztą obniżaj jak chcesz ja będę dalej robił na białym tle, ponieważ jest lepiej czytelny
Według mnie Ado'o ma rację. Przecież w każdym komiksie rysowanym na papierze narrator mówi W RAMKACH! Jak to ludzi może wkurzać? Przecież to przybliża komiks Gothikowy do prawdziwego komiksu. Zresztą jak ja robię mowę bohaterów w okrągłych dymkach to nikt na to nie narzeka a to przecież sprawa niemal identyczna.
No kurde chyba jak masz tekst bohatera to widać że odchodzi od "chmurki" łącznik i wyraźnie widać tekst narratora i postaci No i tak jak mówiłem wcześniej i tak będę robił w prostokącie czy ci się to podoba czy nie I na tym zakończymy tę dyskusję.
Ado'o ale nie obniżyłem tak gwałtownie za te obrazki Tam też nic się nie dzieje i jak mówi ArcyMag. Ja obniżyłem tylko o jeden. A jak chcesz mieć zakwadeatowane screny i niższe oceny to proszę bardzo.
Świetne! Znakomite! Bardzo mi się podoba. Fabułą robi się coraz ciekawsza. Błędów nie zauważyłem. Hmmm... 9/10. Jak wiadomo 10/10 jest tylko na najlepsze komiksy A twojemu niewiele zabrakło by znaleźć się w ich gronie!
"Dziwna Fabuła Ekhm... w roku 1232 gdzie mają bronie laserowe itd...cofają siędo średniowiecza bo mogą znieszczyc cośtam ozonową Confused"
Wiesz Druid. Jakbyś był trochę mądrzejszy to byś wiedział co to jest "coś tam ozonowe" Bo dzięki "temu czemuś" istnieje jeszcze życie na naszej planecie. "To coś" chroni nas przed szkodliwym działaniem promieni słonecznych. Jakby "tego czegoś" zabrakło ,teraz , nagle , to byś się wił w bólach i umierał na choroby popromienne!
Druid jakie pistolety laserowe Co ty żeś sobie ubzdurał Chyba wcześniej pisałem że nigdy nie wymyślono ani pistoletów laserowych ani latających samochodów A to po hiszpańsku, nie wiem co to dokładnie oznacza, ale jest obraźliwe i należy się WARN za obrazę użytkownika Konrada