Nie no kimiks w porządku... No są błędy ortograficzne przez co gorzej się czyta ale fabuła całkiem całkiem. Widzę tu trochę inspiracji z 300 Ocena 8/10
Nie kalaj polskiego !!! Drzwi piszę się przez RZ, w którymś wyrazie było napisane też ? po literze R a po spółgłoskach piszemy RZ !!! Aha no i jeszcze pisało bodajże przeciągnoł pisze się przeciągnął z ! a nie przez O.
To tyle lekcji polskiego
Komiks jest świetny !!! Bardzo mi się podoba zarówno fabuła jak i wykonanie. Masz 9.5/10
Minus 0.5 za ort !!!
_________________ W Planach:
-Miecz Dusz III (Brak weny )
W trakcie robótki:
-Ballada o Bardzie (kolejne części)
Faktycznie, ortografia kuleje.
Fabuła - Świetna i wciągająca historia. 9/10.
Długość - I tu bardzo dobrze. 8-/10.
Teksty - Nom, ten element kuleje, ale jeszcze da się przeboleć. 7/10.
Wykoannie - Bardzo solidnie wykonany komiks. 8+/10.
Ogółem - Komiks wciągnął mnie na całe 25 minut. Wszystko jest na ponadprzeciętnym poziomie.
Moja ocena: 8+/10 - po prostu trochę do poziomu mistrzów brakuje...
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
I ty tak krytykujesz mój komiks? Co zdanie pada słowo "wojownik", Ta "Armia" jaszczuroczłeków jest naprawdę WIEELKA (jak h*j), poza tym to nawet nie jest prolog bo ledwie "definicję" wojowników podałeś, już wielka akcja, nie zasiałeś tego zwątpienia w obronie (w enricu było widać, że nie mają dużych szans) a już ich ten "król" na duchu podpiera, tych (naj-szybszych, -silniejszyc, -lepszych) wojowników w trzy i trochę a wrogów(po prostu szybkich, silnych i zwinnych) garstka i jak tu "wojownikom" uda się wygrać???!!! Normalnie nie dadzą rady!!!
acha, a jakbyś mojego komisu ni zbeształ, to bym nie narzekał i 7-/10 wystawił.
Dodane po 1 minutach:
w nawiasie miało byćć: (w "Enricu" piotra_pl ....................)
_________________ "To ja wysłałem go do walki ze Śniącym.
To ja sprowadzę go teraz z powrotem."- mój ulubiony cytat
Na wstępie pragnę zaznaczyć ze ceniam tylko 1 część.
Obrazki zbyt jasne. Zbroje rozmazane. Ale oprócz tego i kilku błędów ort. jest nieźle. daje 6/10 za 1 odcinek.
Ale po co oceniasz tylko 1cz? Jest cały komiks to oceń cały komiks albo w ogóle go nie oceniaj . Jeśli przeczytasz resztę to zedytuj swojego posta...dziękuję.
Fabuła - bardzo ciekawa i wciągająca - 10/10
Teksty - orty są niestety ... - 7/10
Wykonanie - bardzo dobre, ale nie ma wszystkich łączników - 8/10
Ocena: 8/10
Komiks to taki w zasadzie średniak. Słaba grafa zbroi ale masz słabego kompa więc za to nie można odjąć punktów . Screeny (super screny walki) ładnie wykonane,
ale jest cała masa ortów i interpunkcji. Literówkę zauważyłem jedną.Teksty są nawet dobre ale zbyt dużo powtórzeń w stylu wojownik to wojownik tamto itd.fabuła aż tak nie zachwyca, najfajniesze z tym wojownikiem legendą i mitem i Obiaaad Już kochanie haha XD . W niektórych miejscach za dobrze mu ze wszystkim idzie miejscami fabuła trochęza szybko idzie do przodu.
KOmiks mnie nie zachwycił, ale jest dość dobry. Staraj się bardziej!
_________________ To twoja walka ,to twoje życie. Nigdy na dnie , zawsze na szczycie !
sobalka [Usunięty]
Wysłany: 19-06-08, 19:34
nudny? chyba cie pojebał* jest zajebisty
10000000000000000000000000000000000000000000000000000punktów dla ciebie!
Fabuła:9/10 - trzyma się kupy, ale trochę się śpieszy.
Estetyka:9/10 - screeny ładne, ale w 1 części brakuje kresek oddzielających screeny.
Teksty:9/10 - powtarza się zbyt często słowo wojownik . A tak po za tym ortów i li(e)rówek w zabójczej dawce nie znalazłem . Teksty pasują do klimatu .
Tak pod czas robienia tego komiksu faktycznie nie mogłem wyciągnąć lepszej grafy, ale teraz mam już lepszego kompa i w moich nowszych produkcjach wyraźnie widać różnicę .
Bardzo ciekawy komiks, bardzo interesujący, no po prostu zaj****ty.
No a teraz ocena:
Fabuła:10\10
Teksty:10\10
Ciekawość:10\10
Długość:10\10
Ogólna ocena:
100\10
Ile to już było komiksów o wybrańcu i o jego ,,klonie" z tekstami ,,Co ? Wyglądasz jak ja !" czy coś w tym guście...
Ty jednak nie dałeś takiego tekstu, ale tyle już tego było o klonach, że masakra jakaś XD
Dobra, wracając do komiksu (nie muszę chyba pisać, że teraz robisz o niebo lepsze komiksy ? ), jest ciekawy.
Graficznie jest beznadziejnie - miałeś słabego kompa to wybaczam
Ortów od groma (XD), takich jak ,,dżwią" zamiast ,,drzwiom" XD
Jeszcze coś:
Dlaczego tak zrobiłeś ? XD ?le to wygląda...
No dobra. Komiks w fabule jest wyczapisty fabuła jest spójna i z sensem. Wtedy nie było jeszcze tylu "boskich" komiksów więc nie odejmę za to Co do wykonania: Starannie próbowałeś wykonać komiks i udało Ci się. Teksty mają mało ortów i są dobre stylistycznie. Tak samo dobrze wyszła Ci obróbka screenów, może arkusze nie są równe ale nie czepiamy się takich idiotycznych spraw, no nie? W Gothicu też jest dobre wykonanie acz nie aż tak. Nie odejmę punktów za gafikę bo to nie twoja wina. Dam ocenę 9/10 ponieważ zawsze można było lepiej zrobić wykonanie w Gothicu, choć i to jest ciekawe
_________________ "Śmierć, Zemsta i Furia to trzy podstawowe składniki Chaosu"
I believe i am pie!
Widać że robiłeś komiks na niskich detalach. Ale mnie to tam wielce nie przeszkadza .
Komiks na ogół fajny, troche błędów ortograficznych się pojawiło, ale jest ok.
9/10
_________________ Huraaaaa
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie cioty, iż GothicKomiksy mają.
To tylko cz.1 następnych nie chce mi się szukać, bo bym zaspamował ten temat. Interpunkcyjnych, stylistycznych i wyrazowych już nie łapałem bo by się nie zmieściło to wszystko tu.
A więc:
Fabuła: nic szczególnego, wręcz banalne każdy element do przewidzenia.
Tekst,pisownia: bardzo dużo błędów ogólno-językowych.
Wykonanie: tu udało się podtrzymać poprzeczkę, ale nie do końca bo często dymki zasłaniały jakieś czarne nie wiadomo co...
zauważyłem że wszyscy tak chwalą... a ja nie wiem co tu chwalić,
wg. jest za dużo scen walki, opowiadanie jest w ch*j nudne, przeczytalem do 5 części, dalej nie dałem rady
To wszystko troche tandetne, 2/10 i zobacze reszte twojej twórczości...