Cóż... Oceny na razie nie wystawię ale wszytko zaczyna się robić ciekawie. Jest jedno ale... grafika. pop :oops: raw sobie na trochę lepszą (chyba że masz słabego kompa to ci wybaczam). Mam nadzieję że 1 część będzie lepsza od wprowadzenia.
Cóż... Oceny na razie nie wystawię ale wszytko zaczyna się robić ciekawie. Jest jedno ale... grafika. pop :oops: raw sobie na trochę lepszą (chyba że masz słabego kompa to ci wybaczam). Mam nadzieję że 1 część będzie lepsza od wprowadzenia.
hej to już jest nastęona część? :shock:
dwie sprawy mam słabego kompa i już na takiej grafie mi sie troche tnie gothic
a druga napisałem że mam wszystkie screeny i teksty i wystarczy tylko zmontować!
Powiem tak : ŚWIETNY KOMIKS
Dawno nie było takiego superowego komiksu ! Ja się tu nie podlizuje XD Bo starsi userzy wiedzą, że mogę sotro po nie których pojechać Komiks mnie bardzo wciągną i bardzo mnie ciekawi co będzie w następnej części ! 1000/10 ! jak nic ! WSPANIAŁY komiks ! Kontynuj prace ! Koniecznie A będzoe z ciebie dobry komiksiarz jak ja XD XD XD No żart.
1000/10 ! Dankaw. Nie licz chlopakowi tych dwóch nie równych obrazków OK ? XD
Beliar
Wysłany: 28-09-07, 21:52
No, no nawet nawet. Komiks ma ciekawą fabułę, ale jakoś za bardzo mnie nie wciągnął. Indiana napisał wyżej, że przeszkadza mu grafika, mi tez strasznie rzuca sie to w oczy No ale masz takiego kompa jakiego masz i nic na to nie poradzę. W niektórych momentach akcja za szybko idzie do przodu. Jest trocheę powtórzeń np. jak opisywałeś Jaszczuroczłeki (wszędzie jest bardzo, a mogłeś np. użyć słowa niezwykle). Trochę przeszkadza mi też, że nie ma przerw między obrazkami, ale to już jak tak robisz to może być. Twoją pracę oceniam na 7/10
Ps. Ale się rozpisałem XD pewnie nikt tego nie przeczyta XD
Dankaw
Wysłany: 28-09-07, 22:05
Michał, Komiks niejest świetny tylko dobry! I tak, niewciąga za bardzo, rzuca się w oczy ortografia (np. warzna) i wiele powtórze, ciągle tylko jedno i to samo, grafika przeszkada i to strasznie ale to wina twojego kompa, wszystko jest z góry przesądzone, niema ładnych wypowiedzi jak przystało na obronę miasta i dalej niechce mi sie wymieniać 6/10
Ten komiks mi nie przypasił Błędy ortograficzne "warzna", i jak piszesz w liczbie mnogiej o jaszczuroczłeku, to pisz jaszczuroludzie, a nie "jaszczuroczłeki" tak jakoś to banalnie zrobione np. generał to Vatras w zbroi i tyle no w sumie to dobre dzieło ale mogłeś się bardziej postarać XD
Nom.. Po przeczytaniu 3,4 części powiem, że komiks ci wyszedł. Ja mówie : Jest to świetny komiks.
+
-Przypadł mi do gustu
-Ani chwili się nie nudziłem
-Wielkość obrazków jest bardzo dobra.
-podobał mi się moment jak... Ni epamiętam jego imienia ale chodzi mi o tą scene jak wspią się na bramę i skoczył na bestię
-Jestem baaardzo ciekawy co się stanie dalej
-Fabuła MNIE baaardzo wciągneła ! Bardzo !
-Uśmiałem się jak zobaczyłem Vatrasa w zbroi łowców smoków XD XD XD
-
-Ortografia Bardzo ważny punkt
-No i Grafika ale za to ci nie policze bo masz kompa jakiego masz ! Ja też mam Neta ( Angislkiego szajsa XD ) Który nie jest dobry
- W kilku nastu obrazkach dałeś białe przerwy. Dawaj Czarne ! Bo to trochę psuje Amosferę i otciąa moją uwagę
Nom w sumie, Nadam jak DLA mnie Super komiks bo strasznie mnie wciągną ! Mam nadzieje, że zobacze następne części bardzo szybko Zapomniał bym ! 9/10 bo te przerwy mi nie paśą XD
P.S : Nie słuchaj co gada Dankaw bo się nie zna XD XD XD XD ?art.
Lepsze niż poprzednie to fakt, ale jak spodziewali się ataku to powinni zamknąć bramy (Wiem że się nie da XD ) Oczy mnie bolą od czytania :x popraw to a będzie ok i ciekawe jak ten troll przelazł przez brame XD Lecz to mały szczegół No to ocena...hmmm 6/10
No cóż, powiem tak, gdyby nie ta okropna grafika :x dał bym ci 9/10. A wiesz co? Może niech taka ocena będzie. Czekam z niecierpliwością na nastepne części.
Nie chcem ale muszem! Jeśli chcesz dostać komentarz, PW!
Beliar
Wysłany: 04-10-07, 18:48
Stary to jest niezłe. Bardzo fajnie rozplanowane, ciekawa fabuła. Jednak jest kilka błędów: Sporo powtórzeń, błędy ortograficzne, no i w nocy beznadziejnie widać Kilka małych, podkreślam, małych błędów w fabule. Ale tak w ogóle to bardzo mi sie komiks podoba 8/10
Świeetny komiks Świetny ! Jak dla mnie komiks tygodnia XD Ale... Dam 99,99/100 Bo za kilka powtórzeń typu : Góra " jaka stroma ta góra " XD Super komiks ! Świetny Końcówka też zarąbista ale dobiłeś mnie tym zdjęciem na ścianie jest świetnie wykonane i super zrobine Bardzo ładnie to wszystko wygląda I fabuła jest bardzo ciekawa ale prawie się rozpłakałem jak zobaczyłem tyle ciał
Ale zdziwiła mnie jedna rzecz : Wojownik sam dał rade Armi tych "jaszczurek" XD A całe miasto, nie Ale komiks wymiata według mnie Pozdro i nie mogę się doczekać znowu tagiego komiksu jak ten ! WSPANIAŁY KOMIKS ! 99.99/100
Milten Michał...Wojownik sam dał radę armii jaszczurów bo:
1. jaszczuroczłeki się go bały
2. a kto powiedział że na miasto napadła tylko armia jaszczuroczłeków
i jaką moge dac ocene? za karzdy komiks daje 1 a jest i ch osiem a 8/8 to maksymalna ocena więc tak jak bym dał..... a nie warzne 10/10 to moje ostatnie zdanie pozdro
norb19
Wysłany: 07-12-07, 16:24
powiem tylko tyle:
Z.A.J.E.B.I.S.T.E
Fabuła tak pomysłowa...ciekawa...poprostu cudna. Tylko ta grafika nie za ciekawa (ale mi to tam wisi XD) niektóre błędy ort. i czasem głupie dymki a tak to elgancko
9/10
p.s
było by 10/10 ale były te błędy...ale i tak dobrze jest
Ocena oczywiście 10/10 bo przy takiej fabule i wydarzeniach no po prostu nie odliczam ci od oceny za jakiekolwiek błędy No no gracje Więcej takich komiksów rób !
Komiks fajny ja bym n ajego miejscu wziol ta szate poszedl po ta babke i z nia poszedl do "wielkiego Ojca" fajnie na koncu zrobilesz to zdjecie 9/10 bo kilka bledow ortograficznych ale tak to spoko
to miasto to z jakiego moda(jak wogole z moda) bo jak z moda to podaj link
a ocenie tak
fabula 10/10
zdjecia 10/10
i wszystko inne tez 10/10
oprocz ortografi ale mnie to nie rusza wiec calkowity wyniki wynosi 10/10
HunterBots19
Wysłany: 29-01-08, 18:09 ?!E
Niezły niezły.
Mam jednak prożbe-skąd wziełeś zbroje Magnata w G2? GG:6970047 napisz skąd:D
Ocena 9/10
10/10
ale są minusy niestety najbardziej grafika ale to przebacze nie twoja wina że twój najlepszy przyjaciel (komputer to najlepszy przyjaciel) jest słaby i musisz grać w Gothica z takimi detalami. Ortografia błedy ale też ci wybacze a dlatego bo:
KOMIKS JEST ZAJEBI...
Bardzo mnie wciągnął zdziwiłem się że wolał zostać farmerem niż bogiem (prawie bogiem). Bardzo podobała mi się akcja z trolkiem białym.
Powtórzę jeszcze raz: KOMIKS JEST ZAJEBI...
Powtórzę po raz kolejny: KOMIKS JEST ZAJEBI...
Powtórzę... No dobra nie powtórzę
Bardzo dobry komiks. Wspaniały. Ładny. Przystojny. Kur** co ja pierdo**
10/10