No dobrze się prezentuje ale już coś było podobne do Soldier... no ale już. Ocenkę daje hmm... 9/10
PS. Może zrobię też zapowiedź ale z G3 ale tam nie ma mrożenia postaci więc nie wiem czy wyjdzie zapowiedź. Kupiłem nowego kompa wszystko ustawiłem na maksa i gierka się nawet nie tnie a teleportacje trwają około 6 sekund a nawet mniej.
Hmmmm.... Zapowiedż dobra narzeszcie wyjdzie ten komiks
tak przypatrzeć się to moża się domyślić ze ten nekromanta skierował wojsko przeciwko swoim mam nadzieje że będzie duża armia ale bez przesady bo ci się będzię scinac więc oena...... 9? 10? 9+ albo -10 jak wolisz
Drako muszę cię rozczarować niestety nie będzie tu żadnych wielkich bitew...komiks będzie oparty bardziej na fabule niż na walkach...i sorki że nie napisałem o czym będzie komiks, ale nie wiem jak to uchwycić żeby nie zdradzić za wiele . I w ogóle źle zinterpretowałeś tę zapowiedz, tu chodzi o to:
Może nie zwróciliście uwagi, ale na obydwu obrazkach jest ta sama postać (bezimienny w zbroi najemnika)...zwracam waszą uwagę na pogodę i porę dnia. I postarajcie się bardzo dobrze zrozumieć ten cytat, to na pewno będziecie wiedzieć co chciałem przedstawić.