Jak zwykle, najprostsza nazwa, a najprostsze = najgłupsze, zawsze się to zdarza, z kilkoma wyjątkami. Znając życie będzie to kolejna klapa, zapowiedź mi się niepodoba 4/10
Beliar
Wysłany: 25-08-07, 18:56
OOO :!!: to może być interesujące. Ale mogłeś to zrobić inaczej Takie rozmieszczenie obrazków jest zbyt proste ja bym to... a nie ważne. Zapowiedź jest nawet fajna. Możemy się cieszyć, że nie zrobiłeś postaci, która stoi. Czekam na komiks. Szkoda,że nie opowiedziałeś o czym będzie komiks, mam nadzieję, że nie będzie nudny i że nie będzie tam cały czas walk. 8/10
Jak zwykle, najprostsza nazwa, a najprostsze = najgłupsze, zawsze się to zdarza, z kilkoma wyjątkami. Znając życie będzie to kolejna klapa, zapowiedź mi się niepodoba 4/10
Bohater też prosta nazwa a o ile wiem to hit to był chyba ten wyjątek no i Istota rzecz jasna no i może jeszcze jakiś ale nie pamiętam a co do zapowiedzi - to przynajmniej robisz sensowne nie to co paru innych - za zapowiedx 7/10 i oczekujmy komiksu