Oczywiście zanim dam wam komiks do przeczytania mam kilka uwag . Otóż jest on najbardziej jak się da (w sensie że ja już bardziej nie potrafię XD) upodobniony do prawdziwego komiksu. Czyli obrazki są nierówne i nieproporcjonalne, nie ma narratora i są teksty typu "KABOOOM" . Mam nadzieję że komiks jest do zrozumienia . "Mini"-komiks liczy 109 obrazków. Padają trzy nazwiska nie znane nawet tym co oglądali Gwiezdną sagę. Są one mało istotne, ale żeby nie było nie jasności. Otóż:
Manaroo- jest ona żoną Dengara.
Dala i Shysa- są oni kolegami po fachu Boby .
Chciałbym dodać jeszcze wiele rzeczy, ale jestem zbyt podekscytowany, bo to nowe doświadczenie i nie mogę się doczekać waszych komentarzy . I ze względu na brak narratora naciskam na to byście bardzo uważnie przyglądali się obrazkom.
Zapraszam do komentowania oraz oceniania .
Ah! I miałem jeszcze dodać że komiks jest z dedykacją dla Pumo Fett-a XD. Trochę mnie pośpieszał z komiksem i może to dzięki niemu tak szybko jest . I także dziękuję całemu forum za stworzenie tak niesamowitej atmosfery . No starczy tych czułości bo się poryczę...Czytać i oceniać!
Hehe. Komiks jest bardzo klimatyczny, ciekawy itp. Chociaż tak jakoś szybko się skończył No ale cóż to w końcu mini-komiks. Wykonanie stoi na najwyższym poziomie. Te "Kaboom" i sposób w jaki sklejałeś obrazki wyglądają jak profesjonalny komiks Za to masz duży plus. Chociaż niektóre postacie źle dobrane. Np. ta babka w tej firmie od łowcow. Model nie był zbyt dobry i z bliska bardzo brzydko wyglądała. Jeśli chodzi o fabułę to też jest dobrze. Było dużo dobrych i ciekawych pomysłów a teksty są po prostu doskonałe Stawiam 10/10. Chociaż chętnie przeczytałbym więcej takich komiksów
Pumo ma rację. Pomys orygilnalny i jak dla mnie to to nie był krótki komiks, więc zrób ich więcej .
Wykonanie: O, wzorowe, mistrzu! 10/10.
Fabuła: Wreszcie coś nowego. 10/10.
Teksty: "Ale czemu dałeś mu tą szansę na przeżycie? Nie dałęm" To było niezłe - klimacik . 10/10.
Ogółem: Świetny komiks (To jest trochę za długie jak na MK). Dam ci 10/10 .
_________________ "Pro Fide, Rege et Lege" - "Za Wiarę, Króla i Prawo" "Sic transit gloria mundi." - "Tak przemija chwała świata."
Hoho, fajny komiks. Teksty są czasem powalające. "Znów gadam do siebie" XD. I widać, żeś uszczęśliwił pana Pumo Fetta . Na samym końcu nie wiedziałem (jak obaj walczyli ze sobą) kto jest kim, ale to mały szczegół . Graficznie komiks też jest dobry, a co do upodobniania komiksu... nawet nieźle Ci to wyszło . "Czemu dałeś mu szanse na przeżycie? - Nie dałem." XD. 10/10. Ten obrazek z twoim podpisem fajnie wyszedł .
Niezły mini-komiks. Sam chciałbym coś zrobić w Jedi Academy (a w tym przypadku w Knights of the Force, tak zauważyłem) ale nie wydaje mi się żeby mi to wyszło (chociaż może) Tak czy inaczej dostajesz 10/10 bo i tak sam bym tego lepiej nei zrobił .
Fabuła:9/10 - jakaś taka zakręcona, ale ogólnie okey.
Estetyka:10/10 - no to ci wyszło coś przypominające wyglądem prawdziwy komiks .
Teksty:9/10 - ortów i literówek nie ma za dużo, ale nie które teksty są takie jakieś dziwne, ale przynajmniej pasują do klimatu.
9/10 - komiks dobry, ale czegoś zabrakło . Fajnie, że zrobiłeś to w JA i zadedykowałeś Pumo .
Cholera no ładnie odwaliłem. Taki świetny komiks a ja jeszcze nie oceniłem. Wg. mnie komiks naprawdę świetny. Nie robiony w Gothicu, ale mimo to tak samo jest rodzajem obrazków Zdjęcia dokładne i ostre pozwalają dobrze oglądać akcję. Fabuła też mi się podoba i widać że świat gwiezdnych wojen dobrze ci na komiksach wychodzi Dialogi pozbawione błędów ortograficznych i interpunkcyjnych (bywały drobniusieńkie przypadki ale malutko) i ciekawie buduję klimat. Naprawdę wrażenie na mnie zrobiła scena z laserami. Świetnie ująłeś uniki Moja ocena? Zdecydowanie 10/10 Zasłużyłeś
Tak oczywiście 10/10 w komiksie trochę za dużo gadania ale jak przyjdzie co od czego to wyszło zarąbiście.Pokazałeś w tym komiksie cały realizm gwiezdnych wojen naprawdę niesamowicie ci to wyszło,dlatego dostajesz o de mnie dyszkę co pisałem już na początku tego postu
PS:To chyba pierwszy komiks KOTFIE na tym forum nie XD?
Mógłbys kiedyś zrobić coś większego niż mini komiks. Bo wyszło ciświetnie. Sam kiedyś próbowałem zrobic komiks w JA i wiem jakie to trudne. Bardzo fajnie że utrzymuje to klimat starszych epizodów, za to +.
Dostajesz 10/10 i po skończeniu Drogi Arkhana zrób jeszcze z jeden taki komiks.
No właśnie trudniejsze. Ale czy tak bardzo? Wykonanie jest dobre oprócz tej ostatniej walki nie wiedziałem kto jest kim. I szkoda że zrobiłeś wiadomość od siebie... Ale fabuła super. Do tekstów też sie nie przyczepię. Ale wiesz ta walka... Nie orientowałem się w niej zbytnio.
5/6 za te dwa błędy.
hmmm trudno mi sie ocenia takie komiksy i wymienia rzeczy wiec.... 9+/10 bo moim zdanie komiks superowy ale 10/10 to bestseller a to nie jest jesden z najlepszych mm na forum dlatego ale i tak komiks wyszedł zaj*****ie no i jak zobaczyłem sam tytuł to wiedziałem odrazu ze pumo maczał w tym palce D