Przeczytałem całość i wiesz co Elminster? Po tobie spodziewałem się czegoś z ciekawą fabułą i ładną oprawa graficzną, a tu komiks denny i bezsensowny, że aż z przymusu czytałem, chociaż to twoja pierwsza praca i zrobiłeś ją w Styczniu, więc to jakoś cię usprawiedliwia. Ale i tak nie zmieni to oceny. Która będzie baaaaardzo niska.
Fabuła – 1+/6
- Akcja za szybkooooo się toczy (To obniża ocenę aż o trzy stopnie)
- Bandyci tacy sami
Grafika – 2/6
Minusy:
- Na niektórych sccrenach zauważyłem jakby zaklejane nazwy przedmiotów, co wyglądało okropnie lepiej byłoby abyś je zostawił.
- Dymki są okropne
- Łączniki mogłeś pogrubić
- W dymkach zostawiasz za dużo wolnego miejsca
- Po napisaniu tekstu w dymkach mogłeś zrobić przed jedno wolne miejsce, bo tekst o mało nie styka się z tłem.
Tekst – 1!/6 – Czy to na pewno ty pisałeś? Posty na forum piszesz przyzwoite a w komiksie są straszne, z wieloma błędami, literówkami i niepoprawnie sformułowane. :x
Ocena ogólna – 1/6 – Zawiodłeś mnie Elminster
Komiks średni. Najgorsze w nim było to, że łączniki dymków z mówcami zrobiłeś za pomocą kół. Koła są, kiedy ktoś myśli. Od drugiej części już tego nie ma. Brak Toggle Deskop (!). Dam za wszystko 6/10.
Fabuła trochę pokręcona i dziwna ale wciąga Lecz walki są słabe bo niby coś się dzieje a tego nie widać hmm... co tu jeszcze ?... A! ten trening z bronią dwuręczną krótki jakiś.Hmm.. Moja ocena za wszystkie części i za cały komiks to 7/10.
Ten komiks jest na najwyższym poziomie! Nawet najlepsi nie są lepsi od ciebie, jeżeli masz taki dryg do tego!
8/10, bo małe zastrzeżenie: niektóre obrazki są ciut zniekształcone.
Ale...BOMBA!!! byle tak dalej
_________________ "To ja wysłałem go do walki ze Śniącym.
To ja sprowadzę go teraz z powrotem."- mój ulubiony cytat
Dobry komiks. Na prawdę bardzo dobry. Niezła fabuła, dobre wykonanie, niezłe teksty, choć nie bezbłędne... Parę niedociągnięć jest, ale komiks i tak zasługuje na 8/10...
- dymki wyglądają jakby myśleli
- cóż w nie których momentach są błędy niezwykłe jak na przykład to wcześniej wspomniane tesz
plusy
+ fabuła
+ wykonanie postaci
teraz podliczenie pierwszy komiks+minusy+plusy+moja dobroduszność= 9/10
_________________ jestem fanem Piotra_pl ale resztę też bardzo lubię
Och, nie oceniłem takiego klasyka? Trzeba to nadrobić! Ocenię wg. kryteriów na chwilę wydania komiksu.
Więc tak, czasem wkradały się orty lub inne błędy. Na dodatek na jednym obrazku zamiast dziewięciu dymków mogłeś dać np. 2. Wtedy resztę tekstu wykorzystał byś do kolejnych obrazków i zamiast jednego przegadanego miałbyś pięć ładnych i czytelnych. No i błąd w postaci dokładnego czasu. Wtedy raczej używali pojęcia godzin, ale nie potrafili określać precyzyjnie minut. No i niebieska numeracja jest niewidoczna. Za to wszystko nadrabia fabuła. Świetnie przemyślana, tylko czasem zdarzały się takie nielogiczności jak misja z zabiciem strażnika. Nie najlepiej to wyszło. Jako, że to twój pierwszy komiks otrzymujesz ode mnie 7/10.
_________________ Piszę poprawnie po polsku.
Moja twórczość:
Zawieszone:
Asasyn Shargan - opowiadanie