No, bardzo dobra historia. Jednak jest kilka niepotrzebnych zdjęć (chyba z 10 przy ćwiczeniach), w niektórych momentach akcja dzieje się za szybko oraz kilka literówek, ale oprócz tego to OK. No i fabuła wymiata.
MOJA OCENA: 9/10.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Komiks wybitny. Po prostu poziom mistrzowski. Mało jest niedociągnięć, ale widać, że fabuła to główny cel Twojego komiksu, a nie wykonanie albo inne duperele, choć wykonanie też jest na wysokim poziomie. Ciekawy pomysł z tymi wybrańcami, choć walki naprawdę powinny być dłuższe, a bohaterowie nie powinni uczyć się od tak sobie. Czasem trzeba lat, by nauczyć się dobrego władania orężem, a w Twoim komiksie uczą się przez jeden dzień. Ale na prawdę, ten komiks jest niemalże perfekcyjny, tak jak u Piotra i w pełni zasługuje na ocenę która jest 88/100. Wybitny poziom!
Tak trzymaj!
WOW powiem że udało ci się mnie zaciekawić . Fabuła mnie wciągnęła i mam nadzieję że Max wybierze Beliara . Ale na jego wybór musimy jeszcze trochę poczekać . Niestety poza dobrą fabułą komiks ma kilka błędów i dość głupich niedopatrzeń . Pierwszy to ortografia, może niema tu jakiś niezliczonych zastępów błędów ort. ale czasami się zdarzają i to nieźle rzucają się w oczy . Czasami zdania są źle złożone i źle użyte zwroty. Także nie mogę wybaczyć ci kilku beznadziejnych ujęć . Większość obrazków jest dobra, ale pod koniec komiks robiłeś jakby na szybko . Ocena to 7/10 komiks ma bardzo ciekawą fabułę jednak posiada on także wiele niewybaczalnych błędów. I rada na przyszłość, nie śpiesz się przy robieniu komiksu, lepiej przełożyć nieco datę premiery, ale dopiąć wszystko na ostatni guzik .
[EDIT]
Aha także głupim niedopatrzeniem jest to że John tak od razu nawet nie zna Maxa, a zaczyna uczyć go władać mieczem , a później tak łatwo przyjmuje go na cienia . Mogłeś trochę bardziej pokombinować .
Nie no, komiks jest extra. Nieznalazłem praktycznie żadnych błędów ortograficznych, literówek, itp.itd. Komiks zasługuje na tą ocene: 10/10. (Powinieneś dostać mistrza komiksów )
powiem super 10/10
blad ze troche pokreciles prawde prawda jest taka
Innos Byl Bogiem Ognia i Zycia on stworzyl ziemie i czlowieka ale czlowiek ginal poniewaz bylo zajasno
innos wtedy podzielil sie i stworzyl swojego brata beliara
on byl zadny wladzy i zazdrascil swojemu bratowi wiec stworzyl orki
a ludzie ciagle umierali bo bylo zajasno wiec innos znowoz sie podzielil i powstal addanos
od tamtej pory beliar z innosem walcza a addanos im siy wrownoje
dalej nie pamientam
No, Wybranego II zupełnie inaczej czyta się niż Wybranego I. Ten, jest fantastyczny. Ma jednak parę niedociągnięć, m.in. nie podobało mi się to, o czym już było pisane, czyli z tą nauką Maxa w walce mieczem. Dam 9/10.
Powiem tyle fabuła w tym komiksie mi się bardzo podoba lecz wykonanie nie aż tak bardzo.Dalej żadnych zastrzeżeń nie mam. Moja ocena za Wybranego 2 to 8/10
Komiks bardzo dobry. Świetna fabuła, niezłe wykonanie... Trochę się pogubiłem przy odnośnikach czasowych, ale to w zasadzie nic... Chociaż... No dobra...7+/10