W komiksie nie będzie zbyt wielu przygód Maxa raczej epizody z jego życia, niektóre części wogóle nie będą się wiązały z Maxem ale będzie to wyjaśnione w 3 części wybranego.
Oto mój komiks:
cz1:
Stworzenie świata
cz2:
Intryga Adanosa
cz3:
Wojna
cz4:
Nowy świat:
ps
odnośniki czasowe(ileś tam lat temu) na początku każdej części odnoszą się do wybranego 1 części 5
Równiutko za 7 dni
(każdą następną część wydawałem co 7 dni więc nie widzę powodu aby to zmieniać, a i tak się wyrabiam zwykle w 7 dni po około 2godz dziennie)
Nawet fajne, ale coś mi tak się nie podoba... Fabuła w 80% zerżnięta z Gothica II, z tym stworzeniem świata. Wszyscy bracia, i ci ich początkowi sługi, są tacy sami, co mi się nie podoba . A co z kobietami??? Krótki, a screeny łatwe do wykonania... 5/10.
No ogólnie jest całkiem fajnie Ale jak Innos zaczął się kłócić z Beliarem na początku jak małe dzieci XD i to trochę mi się nie podoba. No reszta jest spoko...jest jeszcze kilka drobnych błędów ort. ocena 8/10.
Hahahaha To jak się kłócili, jak w przedszkolu XD Niektóre gadki nie pasowały kompletnie do bogów i nie jestem jakoś strasznie zaciekawiony tym, wykonanie jest nawet dobre, ale co będę pieprzył: 6/10
Hmmm...powiem tylko...że ten komiks jest...ekstra może na zachętę 10/10
Wysłany: 10-02-08, 22:40
Ciekawe, ciekawe, nie które poprawki strasznie przeszkadzają czytanie Jak poprzednio BARDZO przyjemnie się czyta, i cóż, zobaczymy co się dalej stanie... 10/10
Wykonanie ok. komiks nawet wciąga, ale teksty są strasznie dziecinne . Zwłaszcza jak pierwszy wybraniec Beliara z pierwszym wybrańcem Innosa się kłócili jak małe dzieci. No, ale w sumie jest dobrze 8/10.
No komiks wprawdzie bomba ale nie obyło się bez minusów
Minusy:
-Poprawki czasem przeszkadzają
-Niektóre teksty nie pasują do klimatu a szczególnie kłótnia Innosa i Beliara na początku... jak małe dzieci o cukierka XD
No, no, kolejna świetna część twojego komiksu. Walki wyszły ci wspaniale, fabuła też dość dobra, ale jak strażnik mówił Lordowi Hagenowi o sytuacji, z orkami (30elity, 100soldierów, i 20shaman kingów) to te liczby były troche naciągane Ale i tak extra, daje 9.5/10.
Bardzo dobry komiks. Ładne pstryknięte zdjęcia. Fabuła też jest super. Tekst jest bardzo dobry. Wszystko jest super. Ocena oczywiście 9/10. Powodzenia dalej.
3 cz. nie za fajnie ci wyszła nie czyta się jej tak przyjemnie jak wcześniejszych części. Jest kilka literówek, "palladyni" pisze się przez jedno "L" (paladyni). I co trochę utrudnia czytanie...to to że teksty wypowiedziane przez bohaterów nie są pogrubione . Ocena 7/10 za część 3. I jeszcze jak ten paladyn podbiegł do Darona nawet nie wytłumaczył mu co i jak, a tamten poleciał po magów chociaż nie wiedział o co chodzi . (takie małe niedopatrzenie)
Super komiks.
Juz się nie moge doczekać części 3;). Tylko czasami sie zdarzyło że jakaś literka ci uciekła do nastepnej linijki, a reszta jest super: 10/10