Długi czas oczekiwania dobiegł końca, zebraliśmy się tu...co ja pierdole
Po prostu. W końcu skończyłem 1 arkusz Wybranego 3.
Teraz trochę biografii dotyczącej tego komiksu (pewnie i tak nikt tego nie przeczyta ) A więc pierwszy arkusz W1 powstał od tak sobie, abym mógł sprawdzić swoje umiejętności. Początkowo komiks miał nosić nazwę "Diabeł piekielny" i miał opowiadać o człowieku który w wyniku jakiś tam okoliczności stał się demonem. Jednak w końcu zrezygnowałem z tego pomysłu. Arkusz 2 W1 także powstał bez jakiejkolwiek myśli fabularnej z mojej strony. Jednak w arkuszu 3 W1 już wiedziałem o czym komix ma być. No w sumie miałem koncepcję aby komix opowiadał o wybrańcu Innosa a nie obu bogów. Następne arkusze były tylko rozwinięciem mojej koncepcji. Po W1 przyszedł czas na kontynuację, jednak po jeszcze jednym przeczytaniu W1 doszedłem do wniosku że było zbyt dużo niejasności (skąd znał, jak, dlaczego, po co itp.) Postanowiłem zrobić retrospekcję i tak powstał właśnie W2. Podczas robienia ostatnirj części W2 wpadłem na wspaniały pomysł w postaci Klanu Śmierci. I niebawem po wydaniu W2 zacząłem robić KŚ. Miał on opowiadać zupełnie odrębną historię niż W1 i 2 jednak mniej więcej w środku komiksu powstały jakieś powiązania.
To właśnie były ciekawostki dotyczące moich komiksów (nie mogłem się powstrzymać aby ich nie napisać.)
Teraz właściwy komiks. Po prostu jest kontynuacją 3 wyżej wymienionych. OGROMNE podziękowania dla Ado'o - miał swoj wkład
No dobra, się rozpisałem. Oto komiks:
ZAPOWIED?
CZ1: WYBÓR
CZ2: PLAN MAGÓW
CZ3: PLAN MAGÓW 2
CZ4: ZAGŁADA
CZ5: BARIERA
Ostatnio zmieniony przez Elminster 03-09-08, 17:51, w całości zmieniany 8 razy
Haha...jest! Wreszcie jest 1 arkusz . I...hahaha...(UWAGA SPOJLER!!!) wybrany wreszcie "zdecydował" się na drogę Beliara XD . Co prawda sama rozmowa Maxa z Beliarem budzi pewien niesmak ponieważ Beliar nie gada jak BÓG, nie pokazuje że ma moc itp. No, ale otoczki w czasie rozmowy muszę pogratulować! Naprawdę świetnie wyszło! Ogólnie komiks na razie fajny i poczekam jak się dalej akcja potoczy . 9/10...
:shock: Wow, super komiks. Dopiero początek a akcja już się podkręca. Fabuła jest O.K. Ale nie dokońca pasuje mi to że Max został sługą Beliara. Dobra daje ci 10/10 bo to jest normalnie ekstra
PS.Mówiłeś że nikt tego nie przeczyta. Informuje cię że się pomyliłeś
Ostatnio zmieniony przez Indiana 15-05-10, 21:01, w całości zmieniany 1 raz
Dotychczas nie czytałem twoich komiksów o wybranym, ale już to nadrobiłem. Komiks jest superowski podobało mi się to miejsce gdzie Beliar rozmawiał z Bzeim. To na tyle ocena 10\10.
Ty oceniłeś mój komiks, to ja ocenię twój
Błędy... Dostrzegam jeden, ale poważny. Rozmowa z Beliarem. Otoczka jest bardzo dobra, ale nie podoba mi się to, że rozmowa jest rozłożona na jakieś 20 obrazków, czy może nawet więcej. Nie sądzisz, że to takie... przedłużanie komiksu na siłę? Kilka literówek i błędów I innych zastrzeżeń nie mam. Tak jak Ado'o - mocna dziewiątka.
PS. Postanowiłem oceniać trochę lżej.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Oh my GOD! This is... shit. Oh no, I stupid . Dobra, prawdę mówiąc komiks jest świetny. Mam nadzieję, że zaraz pojawią się kolejne części .
Fabuła - bardzo dobra i cieszę się, że dokonałeś właściwego wyboru robiąc komiks po stronie Beliara . 10/10
Teksty - kilka literówek, ale mało . 9/10
Wykonanie - bardzo solidne, fajna otoczka, nieźle się napracowałeś . 10/10
Ocena: A jak myślisz? 10/10? Nie. 9+/10, ale na pewno będzie 10.
Wykonanie 5/6 bardzo dobra "mini barierka"
Teksty 6/6 Tylko rozmowa jagby na siłę
Szybkość 6/6 Akcja toczy się w dobrym tempie
Fabuła 6/6 Podoba mi się
Ocena całkowita 9+/10. Oby tak dalej! Komiks jest naprawdę dobry. Mam nadzieję, że kolejne też będą takie. Czekam z niecierpliwością na kolejne części.
Ciut gorzej do 1 cz. Już wyjaśniam dlaczego:
1. Literówki było mało, ale mnie to jakoś dobiło.
2. Czasami nie widziałem postaci w ciemnościach.
Ocenka wynosi 9\10.
W drugiej części nie dostrzegam większych błędów. Jedynie drobne literówki np.: "Zbyd". Ogólnie wszystko git, ale trochę nie zrozumiałem o co chodzi z tym "Planem Magów" . Jak dla mnie komiks świetny jednakże jeszcze za mało na 10...9/10.
Wykonanie świetne, teksty równierz. A fabuła jest zajefajna, bardzo dobrze że wybrał beliara- trzeba poczytac od czasu do czasu o jakims złym bohaterze
10/10
Druga część... Błędy nadal są. Lepiej je wymienię
-Niektóre orty to aż strach! "zajżeć" czy "kożystaj". Zdarzały się literówki oraz głupio złożone zdania "Tymczasem Max konał pod ostrzem strażnika"...
-Nie podoba mi się to, że robisz cztery obrazki w jednym rzędzie, ale to twój wybór i za to ci nie obniżam.
-I, jak Ado'o, nie rozumiem czym był ten plan magów.
Moja ocena: 82/100 - świetny komiks, ale by zasłużyć U MNIE na 10, to się natrudzisz Nie mówię, że nie dasz rady, ale... chyba wiesz o co chodzi.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Kolejna część niezła:
Fabuła - w tej części było za mało akcji 9\10.
Teksty - nie znalazłem żadnych literówek 10\10.
Wykonanie - nie mam zastrzeżeń 10\10.
Ocena końcowa: 9.5\10.
Plusy:
+ wzorowe wykonanie
+ nie znalazłem literówek (raczej nie znajdę)
+ wciągająca fabuła
+ zaskok!!! (Zamiast Johna zpodziewałem się Michaela! :shock: )
Minusy:
- Coś ta noga Johna bardzo szybko się zagoiła
Ocena ogólna wynosi 9.9/10 - przez tego Johna
Poza tym głupio troche, że wbił mu miecz w nogę, a prawdopodobnie John
wiedział już o wyborze Maxa więc od razu mógł mu powiedzieć kim
jest(według mnie)
Zacznę może od kilku słów: super! Nie spodziewałem się Johna. No i jak widać wplątałeś tutaj swój komiks "Klan Śmierci" . Nie mam o to pretensji. Hmm... nie ma w zasadzie sensu rozpisywać się na temat fabuły, tekstów, wykonania. Powiem tylko tyle - 10/10. Literówek brak. Świetnie.
Hmmm...jest b. dobrze. Jednak sporo błędów w tekstach mi trochę przeszkadza. Oraz kamera przesadnie skacze między czasami. Ale ciągle czekam z niecierpliwością na kolejną część ponieważ fabuła zdaję się być wciągająca . 9/10.
Hmmm...ciężko ocenić jest kilka błędów w tekstach, no ale dość niewielkich. Screeny w czasie napadu na SO są świetne! Fabuła mnie wciągnęła...jednak komiks nie ma takiego kopa który by zapewnił 10...Jak na razie ciągle 9/10.
Looooooooool,ale super komiks!Ta rozmowa z Beliarem ma super otoczkę.Pora na ocenę.
Grafika:10/10 Postarałeś się!
Teksty:7/10 Nienajgorsze
Fabuła:9/10 Bardzo Dobra
Długość:10/10 Zupełnie w porządku
Ogólnie:9/10
Ostatnie części są ekstra. Fabuła wciągająca. Teksty są dobre, choć znaleźć można jakieś błędy. Wykonanie bardzo dobre, nie mam zastrzeżeń. Ocena całkowita 9/10. oby tak dalej.
Zajebiście ci to wyszło!!! Podoba mi się coraz bardziej ten komiks.A więc wykonanie bardzo dobre,fabuła co część coraz lepsza nie no tylko trochę błędów ortograficznych ale mniejsza z tym Moja ocena za te cztery części to 9/10 powodzenia w dalszym tworzeniu komiksu