Wszystkie obozy w koloni nęka fala napadów i mordów. Każdej nocy ginie kilka osób. Frank-nowo przybyły więźień stara się o przyłączenie do cieni. Pewnej nocy siedźąc sobie w swoim domu zakrada się do niego morderca. On go w porę wyczuwa i chce z nim walczyć. Zabójca zamiast go zabić to daje mu mapę z zaznaczonym punktem...
Zapowiedź jest dość ciekawa. Ciekawe co będzie w tym punkcie, a tak wogóle, to zmień link obrazka. Bo to jest strona główna Fotosik. Obrazek też dość nie źle wygląda. Ocena całkowita to 8/10. Postaraj się.
Oooo ziom ! Zajebiaszcza Zapowiedź, gratuluje Pomysłu. Nazwa Komiksu też jest nawet ok, wykonanie świetne i tak samo jak fabuła... No nie mam zaztrzeżeń ! Wedlug mnie Zapowiedź Tygodnia ! Albo mieśąca 10/10
No nawet dobra ta zapowiedź Ciekaw jestem rozwinięcia się fabuły bo już było kilka takich komiksów o zabójcach itp. Ale dość ględzenia ocena hmm.. 9/10 bo świetnie wykonane ale nie najlepiej ... XD
Dobra zapowiedź, a sądząc po Twoich umiejętnościach komiks też będzie super! Ciekawy pomysł. Hmmmm... Masz 73/100 bo coś w tej zapowiedzi psuję cały efekt i zżera klimat, ale komiks będzie jak Cię znam super.
Już sam nie wiem co myśleć o tej zapowiedzi . Tak na pierwszy rzut oka to obrazek nie jest za ciekawy...jednak jak się głębiej przyjrzeć to widzę tam kilka ciekawych ujęć...szkoda że są takie małe . Fabuła zapowiada się nawet ciekawie i oby taka była . Ocena to 8/10.
Powiem ci, że NA PEWNO przeczytam i skomentuję ten komiks. Czytając opis fabuły zachęciłeś mnie do 'przelecenia' ( XD ) tego komiksu. Wykonanie zapowiedzi jest bardzo dobre, zwłaszcza te mniejsze obrazki 79/100
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą