Czas na następny komiks, jednak nie spodziewajcie się szybkiego wydania (Czy ja kiedykolwiek szybko wydałem komiks? ) Będę pracował nad komiksem tylko w weekendy.
Fabuła:
Marandia, miaseczko Contir. Morte, jeden z jego mieszkańców żyje sobie w nim spokojnie. Pewnego dnia poza miastem napadają go bandyci. Z opresji ratuje go tajemniczy nieznajomy mówiąc przy tym że kiedyś nadejdzie dzień w którym Morte spłaci swój dlug. Po tym wydarzeniu bohater nie widział tajemniczego wybawiciela przez kilka lat, jednak w końcu się zjawia i stawia Mortemu (? Dobrze odmieniłem? ) ultimatum...
-W komiksie bedą dwa wątki-1 z nich to organizacja "Szpon", drugi... możecie wywnioskowac z obrazka
-W komiksie najprawdopodobniej będzie tylko jedna walka.
-Myślę że komiks będzie miał około 700 obrazków ale pewien nie jestem
-Streściłem tak w przybliżeniu 2 arkusze
-Komiks wyjdzie w calości
Gatunek-Kryminał
Miejsce akcji-Marandia, miasteczko Contir, Fenar i Cenerta
Czas akcji-Pseudośredniowiecze
Premiera: ???
Trudno określic. Mam sporo nauki więc pozostają tylko weekendy a i one czasem są zawalone
No to tak...plakat, standardowo. Jeden duży obrazek i kilka mniejszych. Najprostszy typ zapowiedzi . Ogólnie plakat taki średni. 2/5 za plakat. Fabuła...nieco lepiej. W miarę mnie zaintrygowałeś, ale...no sam nie wiem, nie będę za bardzo zrzędził. Dam ci 7/10 za zapowiedź, czyli tak...dobrze ci wyszło, ale mogło być lepiej. I wyraźnie widać że zabrakło pomysłu na plakat.
Ciekawe, ciekawe.... naprawdę ciekawie się zapowiada. Już się nie mogę doczekać (tym bardziej, że ostatnio coś maławo nowych, dobrych komiksów). Za zapowiedź masz 9/10.
Plakat standardowy. Nie mam nic przeciwko, bo jest bardzo dobrze wykonany. Pomysł na komiks całkiem niezły (swoją drogą, ja też muszę jakiś całkiem nowy komiks wymyślić, bo na kolejnych częściach Wrzoda daleko nie ujadę XD). Za zapowiedź - 8/10.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Wszytko ładnie się prezentuje, prócz plakatu. Cieszę się, że bierzesz się do pracy i stowrzysz (mam taką nadzieję) dobry komiks. Bo ostanio jakie wyszły nie były rewelacyjne. Ba, z pewnością można stwierdzić, że to "GNIOTy".
Elminster napisał/a:
-W komiksie najprawdopodobniej będzie tylko jedna walka.
Tylko jedna. To reszta komiksu będzie w stylu "latanie i bieganie" ?
Do reszty się nie czepiam. Ocena: 7+/10.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Zapowiedz jest świetna, ale plakat jest średni
Lecz ja nie obniżam oceny, bo mam takie 'widzi mi się'. Jak jest dobra zapowiedz to może być i bez plakatu
A ta dostaje od mnie -10/10
Ja nie wiem co masz Generale do tylko jednej walki. Dla mnie komiks ma być ciekawy a nie ma być w nim milion walk.
Zapowiedź fajna Informuje o fabule bardzo dobrze nie mówiąc o niepotrzebnych szczegółach
Plakat jest fajny... chociaż mało pokazuje.
Ale nie oceniam zapowiedzi w żadnej skali. Nie ocenia się książki po okładce. Tak czy siak jest dobra
_________________ "Śmierć, Zemsta i Furia to trzy podstawowe składniki Chaosu"
I believe i am pie!
Dobra to tak:
-Plakat: Jest b. dobry, nie ma co prawda żadnych wielkich efektów, ale mi się bardzo podoba.
-Zapowiedź: Też jest dobra, bez zastrzeżeń, chociaż miałem nie małe zdziwienie jak usłyszałem o tym, że w komiksie będzie tylko jedna walka (ale mniejsza z tym).
Ogółem: 8/10
Plakat jest dobry. Pomysł na komiks fajny. Dość dobrze informuje o fabule. Będzie jedna walka? To nawet dobrze, nie lubię jak komiks ma za wiele walk Tak czy siak dostajesz 8/10