moja pierwsza zapowiedz:
W komiksie będzie opisana historia kłutni bogów(opowieść Vatrasa tylko że rozszeżona) oraz wyboru wybrańców(też rozszeżona) wprawdzie nie będzie tu wielu przygód Maxa ale właśnie w tej części mojej trylogi(o kurcze zdradziłem że to będzie trylogia ) będzie ukazany wybór Maxa. Dalej nie będe zdradzał bo wydaje mi się że zdradziłem i tak za dużo.
Oceniajcie zapowiedz(wiem że mi słabo wyszła ale dla mnie się liczy jaki będzie komiks a nie zapowiedz)
Hm... Komiks wydaje się być ciekawy, ale wykonanie zapowiedzi, wogóle nie pasuje do nazwy. Właściwie nic trudnego w zapowiedzi nie zrobiłeś, (Bezi stoi z mieczem) Ale i tak zapowiedź jest całkiem, całkiem. Dam ci 8/10. No, ale zobaczymy jaki będzie komiks .
No naprawdę kiepsko ci wyszła . Ten Max jakiś zielony jest i stoi i nic nie robi . Plakat nie jest zbyt powiązany z tym co napisałeś o fabule . I rada na przyszłość, jeśli nie masz pomysłu na zapowiedz to nie rób jej!
Ocena 4/10.