Wykożystane gry: Gothic i Gothic 2 (być może Gothic 3)
Fabuła: Zwieńczenie trylogi o wybrańcu. Będzie opowia... A co będę mówił o czym będzie opowiadał Przeczytajcie poprzednie części to się dowiecie o czym będzie.
Oceniajcie
PS.
Nie zawieszam prac nad Klanem Śmierci. Klan wyjdzie wcześniej od Wybranego 3. Po prostu miałem pomysł na zapowiedź i nie mogłem się powstrzymać aby jej nie zrobić
Super zapowiedź! Tylko zamiast białego tła mogłeś zrobić czarne . Ale sam pomysł miałeś całkiem fajny . Mam nadzieję że wybierze drogę Beliara, ale decyzja należy do ciebie . Zapowiedź oceniam na 9/10 właśnie za ten biały .
hmmm mniesię podoba tylko to białe tło i troszke duże obrazki bo troche źle si.e czyta dam 8/10
Beliar
Wysłany: 30-03-08, 17:21
Przyznam, że nie czytałem Wybranego. Chyba najwyższy czas nadrobić zaległości
Co do zapowiedzi, to fajną czcionką napisane : "Wybrany 3: Wybraniec Wybrańców". Zapowiedź ciekawa - takie drzewko Szkoda tylko, że w koło jest ten biały kolor, z czarnym byłoby lepiej. Ale i tak zapowiedź fajna 9/10