Wysłany: 02-06-07, 13:38 Jak zrobić komiks? - Sposób Papcio ChmieLLa
robie ten temat, poniewaz mam dość patrzenia na cholerne poty kolesi i zaśmiecanie forum. jeśli czyta to Kael, to wiem że go kurwica strzela bo po co robić taki temat. Kael, sorry ale poprostu musze to wyjaśnić, tez jestem wściekły.
a więc drodzy nowi uzytkownicy, komiks robi się tak:
pokaze na przykładzie pulpitu, ale z grami jest tak samo. robimy zdjęcie klawiszem PRINSCREEN. (w grach frapsem) i włanczamy paint. klikamy EDYCJA/ WKLEJ i mamy mniejwięcej taki widok
teraz chcemy mieć zdjęcie pyszczka kota. po co mi cały pulpit chcę tylko kawałek pyszczka. klikamy na narzędzi pokazane na obrazku ponizej mianowicie narzędzie ZAZNACZ. spójrzcie na dolny obrazek
teraz zaznaczamy jakiś kawałek obrazka tak jak na zdjęciu ponizej (w tym wypadku pyszczek zwierzęcia) i klikamy PRAWYM klawiszem myszy na zaznaczeniu, i wybieramy opcje KOPIUJ. wszystko jest na zdjęciu poniżej.
teraz włanczamy nowy, czysty paint. wypieramy zakładke EDYCJA/WKLEJ i klikamy.
i gotowe.
tak się właśnie robi komiks. z kazdym zrobionym zdjęciem, trzeba tak zrobić. mam nadzieje ze tem tematg wam pomógł, jeśli nie, to odpuście sobie robienie komiksów, naprawde