Jak można zauważyć w każdej poradzie są pousuwane niepotrzebne posty (czyli w sumie wszystkie) i tematy są zamknięte. Jednak, jeśli ktoś nie kapuje którejś z nich to od tego jest ten temat, aby w razie, czego spytać jak dokładniej można wykonać dany trick. Jednak proszę, aby w prośbie podać nazwę tematu i nazwę autora, ułatwi to zapewne pomoc.
Ostatnio zmieniony przez Dartam 08-07-08, 22:55, w całości zmieniany 1 raz
Mam problem z poradnikiem Dartama! Tym od wszelkich kodów do G1. Mianowicie: Gdy wpisuję kod na Szatę sędziego ( Insert lam_armor ) to mi wyskakuje w konsoli takie cuś: ''lam_armor'' not found. I w efekcie nie mogę ,,Wyinsertować" szaty sędziego. Pomóżcie!
_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.
_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.
Nie wiem gdzie to napisać. A więc pisze tu. Wszyscy zrzedzą na moje łączniki więc postanowiłem używać programu Dartama. Czy można skąd sciągnąć wersję na zawsze?
A po co Ci ściągać jakiś program do dymków ? Word wystarczy Ja go używam i zadowolony jestem
Po pierwsze: Ładne dymki z ładnymi łącznikami
Po drugie: Od razu masz orty wychwycone
Ewentualnie można skorzystać z painta. Piszesz/wklejasz tekst jak normalnie tylko ustawiasz że na białym tle i już. A łączniki to robię za pomocą opcji "wielokąt" .
http://gothickomiksy.pl/v...p?p=53042#53042
Mam pewne wąty co do tego poradnika. Otóż autor pewnie nie zauważył że KzL zrobił już coś takiego 10razy lepiej i przejrzyściej, ale w Przydatnych Trickach. Temat raczej do wywalenia i pochwała byłaby nie na miejscu.
http://gothickomiksy.pl/viewtopic.php?p=53042#53042
Mam pewne wąty co do tego poradnika. Otóż autor pewnie nie zauważył że KzL zrobił już coś takiego 10razy lepiej i przejrzyściej, ale w Przydatnych Trickach. Temat raczej do wywalenia i pochwała byłaby nie na miejscu.
Faktycznie, nie zauważyłem by Kamil zamieszczał taką poradę, musiał edytować post Ale dobra, temat Gavin'a przeniosłem do kosza.
Ostatnio zmieniony przez Dartam 20-03-10, 13:24, w całości zmieniany 1 raz
I znów mam pr0-blem tym razem z itemami. Chcę sobię 'wyinsertować' np. wiononczellę, czy ,,olej syryjski" (Insert ITMI_IECello na wiolonczellę) i mi wyskakuje 'ITMI_IECello not found"... a mam w planach komiksa i tym razem nie robię was w ch*j POMÓ?CIE!! pjośę TT (XD)
PS. chyba coś to ITMI nie chodzi... z drugiej strony jak pisałwem bez ITMI to był ten sam efekt
PS2 Chodzi mi o G1
aha... no cóż... jakby ktoś jeszcze mogł coś powiedziedżź to proszę bardzo. jestem otwarty na propozycje